בא לכם לבקר את מדונה באמסטרדם?

../images/Emo79.gifבא לכם לבקר את מדונה באמסטרדם?

תפוז
אנשים וחברת orange מביאים לכם את המשחק החם של הקיץ
הקימו להקה, החליטו איך היא תיראה והיכנסו לנעליים הגדולות של מנהלי הלהקות. כתבו שירים, צאו להופעות, הוציאו אלבומים, צברו מעריצים וכסף ועשו הכל כדי להגיע לראש הטבלה ולזכות בפרס המטריף של טיסה לאמסטרדם להופעה של מדונה עם שני חברים
לחצו כאן להרשמה למשחק. אז למה אתם ממתינים? מדונה מחכה לכם...!

בJדJה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי חחח אני משתגעת מהללא נושא הזהההה ומה שרשמתי בללא נושא השני זה "סמעק על הללא נושא טובבבב??" חחחחחח ואז זה עשה שוב לא נושאאאאאא

בJדJה

New member
חחחחח די לצחוק עליייייי

נו זה תפווזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

randu

New member
הלפ..סומוואנ?!../images/Emo199.gif

סומוואנ,או סומבאדי!? קיצר,תראו,יש לי שני דיסקים צרובים,אני רוצה לעשות דיס של שני השירים ביחד! יש יל תוכנת "נרו סטארסמארט" או משהו כזה.. א.איך עושים דיסק!? ב.הבנתי שיש דיסקים שיכולים להכיל 10 שירים,ויש כאלה שיותר, איך אני יודע מה הוא מה!? טנקס.

randu

New member
אחחחחחחחחחחחח הוא כזה מעצבן!!!../images/Emo199.gif

דיי,אני לא יכול יותר!! ילד חנפן*,עלוב,שחצן,צומי,זלזלן,אני שונאותו!! **לפחות אני מתחנף בנחמדות! [דר,תודי שאת נהנית שאני מתחנף,נכון מנהלת טובה ומדהימה?!
] קיצר,אנחנו בפרוייקט מסלו,והוא מזלזל במשחק שלי ושל דנה,אני אהרוג אותו.. אח"כ הוא אומר לי שאני דבק[
] איך אפשר להיות דבק במחשב,הוא מטומטם!? שונאותו..אני יודע שההודעה הזו תימחק בעוד כמה רגעים,כי היא כ"כ לא מתאימה, אבל הכי מגעיל זה לחשוב שהמשחק שלו הוא הכי טוב,ושלנו הוא גרוע.

SummerNightCity

New member
יכולת לסמן אוף ולהסביר קצת יותר טוב

על מה אתה מדבר, כי אני לא מבינה כלום.

למעלה