בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

סתם כי התחשק לי פתאום לבקר
שיר מושמע ברקע?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?

AvtipuS

New member
../images/Emo13.gif

שיר מושמע ברקע? שייגעצ-לחיות [התחלף להפוך מהתחת\להילחם במפלצות] דיסק/ים במערכת? היהודים-פורטה. שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? קווין-בוהמיין רפסודי.
דיסק אחרון שנקנה? נדמה לי שפורטה. דיסק נחשק? קוואמי והחלבות. שיר דבוק בראש? אין. הופעה אחרונה שהייתם בה? היהודים בבארבי כפר סבא ביום חמישי האחרון.

ס ט י י ק

New member
אז תרשו לי להתחיל../images/Emo9.gif

שיר מושמע ברקע?אביתר בנאי-מתנות דיסק/ים במערכת?היהודים-פורטה שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד?שנייה אני אלך לבדוק
אייל גולן-אל תלכי לי דיסק אחרון שנקנה?היהודים-פורטה דיסק נחשק?אביתר בנאי-אביתר בנאי שיר דבוק בראש?של מיקה
טייק איט איזי הופעה אחרונה שהייתם בה?היהודים בהאנגר 11...ואם העצרת של המורים נחשבת אז גם

חווווווווווווווווח../images/Emo183.gif../images/Emo194.gif

שיר מושמע ברקע? אין דיסק/ים במערכת? אין שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? Glamorous של פרגוש דיסק אחרון שנקנה? וואיי זה לא קרה הרבה זמן ;[ דיסק נחשק? הבנות נחמה
שיר דבוק בראש?SO FAR הופעה אחרונה שהייתם בה? שבק"ס

../images/Emo121.gifיאלה, צריך לעזור למנהל שלכם

להחיות את הפורום הזה
שיר מושמע ברקע? Foxey Lady / Jimi Hendrix דיסק/ים במערכת? ג'ימי הנדריקס-לייב אט וודסטוק. פורטה-היהודים. בלאקפילדII-בלאקפילד שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? לא זוכר, בטח משהו של היהודים דיסק אחרון שנקנה? פורטה
דיסק נחשק? אין כרגע.. שיר דבוק בראש? פוקסי ליידי הופעה אחרונה שהייתם בה? היהודים בבארבי כ"ס, בחמישי האחרון.

../images/Emo184.gif

שיר מושמע ברקע? קרן פלס/אם אלה החיים דיסק/ים במערכת? משהו קלאסי שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? אבד S: דיסק אחרון שנקנה? שלום חנוך ואריך איינשטיין-שבלול דיסק נחשק? אביתר בנאי- אביתר בנאי שיר דבוק בראש? את יפה/עידן יניב הופעה אחרונה שהייתם בה? עצרת חינוך [בלי חנוך אין עתיד!]

B a m b o o k

New member
ווהו החייאת פורום../images/Emo13.gif

שיר מושמע ברקע? תגידי שטוב-כנסיית השכל דיסק/ים במערכת? כמעט בטוחה שBig Girls של דנה עדיני שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? בדיסקמן
הסליל-מטרופולין דיסק אחרון שנקנה? אממ לא זוכרת כבר
אבל יש מצב שקבלתי את מטרופולין וגבע אלון. דיסק נחשק? מופע הארנבות של ד"ר קספר-הכחול שיר דבוק בראש? קרח-מטרופולין הופעה אחרונה שהייתם בה? מופע הארנבות של ד"ר קספר יום חמישי שעבר!$^&%)(%##*()*&^

עדי D

New member
להלהלה.

שיר מושמע ברקע? escape the fate - situations דיסק/ים במערכת? פאנקייק שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? אא..בטח משו של שייגעצ כי זה ש' דיסק אחרון שנקנה? אוו אהה. באמת שלא זוכרת דיסק נחשק? משו מהחנות של ברוקן פינגז. דראמנ'בייס ככה שיר דבוק בראש? The Ramons- Supergirl. הופעה אחרונה שהייתם בה? אממ נראלי בית הבובות חינם כזה של השביתה..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifבוּ!

שיר מושמע ברקע?
בן ארצי - העולם הזה מספר סיפור דיסק/ים במערכת?
כלמיני צרובים שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד?
משו של The Doors דיסק אחרון שנקנה?
לאזוכרת דיסק נחשק?
בן ארצי - קרוסלה שיר דבוק בראש?
ריידרז און ד'ה סטורם של ד'ה דורז
הופעה אחרונה שהייתם בה?
מוווווקי :)

Xdaniel10

New member
Back In Black.. :)

שיר מושמע ברקע? שייגעצ - פקיד דיסק/ים במערכת? Megadeth - Cryptic writings שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? ברי - שתי פנים דיסק אחרון שנקנה? ברי סחרוף ורע מוכיח - 11א' דיסק נחשק? פורטה, 1900?, Betzefer - Down Low שיר דבוק בראש? נכנע לך [ ברי, שוב. ] הופעה אחרונה שהייתם בה? סוף סיבוב של ברי
העצרת לא נחשבת

ואולי השתנה בי הכל..

שיר מושמע ברקע?- ליפול/היהודים. דיסק/ים במערכת?- שנייה.. יוני בלוך/הרגלים רעים:) שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד?- אביב גפן/גנרל. דיסק אחרון שנקנה?-הבנות נחמה. דיסק נחשק?-החדש של כפיר אפשטיין והחדש של בן ארצי. שיר דבוק בראש?- מרלין מונרו, כבר כמה ימים חח הופעה אחרונה שהייתם בה?- של אריק ברמן.

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר מושמע ברקע? קרח- מטרופולין. דיסק/ים במערכת? שיש לי עכשיו במערכת? של פיטר רוט.
שיר אחרון בMP3\4 \ אייפוד? דם- מוניקה סקס. [אם אני לא טועה, נאבד לי האמפי מלפני כמה חודשים. :\ ] דיסק אחרון שנקנה? ידיים למעלה- כנסיית השכל. דיסק נחשק? הראשון של מלכת הפלקט ושל יגאל רן דואק.
שיר דבוק בראש? מודה אני- אפרת גוש. הופעה אחרונה שהייתם בה? של יגאל רן דואק. 20.11.. :)

למעלה