בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?
השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]:

keeeren

New member
עונה

שיר מושמע ברקע? עברי לידר- חורף
כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? נראה לי יוני בלוך שיר אחרון בMP3? לא זוכרת כבר אולי אביב גפן דיסק אחרון שנקנה?אוי מזמן.. רדיו בלה בלה- החברים של נטאשה דיסק נחשק?כרגע רק החדש של שייגעצ שעדיין לא יצא שיר דבוק בראש? אין הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בלונה פאק שבוע שעבר השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]: אהמ לא יודעת מלא... אולי רוק עצמאות לפני שנתיים או שייגעצ בראשון לא יודעת למה ממש ממש נהנתי באותו יום.. יש עוד הרבה.. אני נהנית כמעט בכל הופעה שאני הולכת אליה..

חצילע

New member
מנמנ.

שיר מושמע ברקע?ד"ר קספר בהופעה.];; דיסק בדיסקמן?מת.];;; דיסק/ים במערכת?ד"ר קספר. D: שיר אחרון בMP3?אינלי כוח לבדוק.
דיסק אחרון שנקנה?לא זוכרת.
דיסק נחשק?יותר מידי.
שיר דבוק בראש?את לא מבינהההההההה. את סתם ילדה קטנה. D: הופעה אחרונה שהייתם בה?מממ. של עברי לידר ואביב גפן,באשדוד. השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]:ממממ. לא זוכרת. נראלי האחרונה. P:

B a m b o o k

New member
קחו אותי מפה;[

שיר מושמע ברקע? שרה בצבעים-הקספרים דיסק בדיסקמן? מת
דיסק/ים במערכת? מתה
שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה? שוטי הנבואה דיסק נחשק? המווון שיר דבוק בראש?אין משו הופעה אחרונה שהייתם בה? רוק"צ השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]: אממ של אינפקציה בחנוכה ממש ממש נהנתי

AvtipuS

New member
נמנמ

שיר מושמע ברקע? שי גבסו-במקומי (איזה דיסק הזוי, יש בו שירים בשם "במקומי","במקומך","במקומנו") דיסק בדיסקמן? שי גבסו-במקומי ( קיבלתי אותו מתנה מ YNET, אני שומע אותו במחשב נגיד שזה דיסקמן) דיסק/ים במערכת? נמנמ. שיר אחרון בMP3? לאדע. דיסק אחרון שנקנה? יקנו ביום חמישי- הג'ירפות-גג,ארקדי דוכין-חלומות למבוגרים דיסק נחשק? שניהם. שיר דבוק בראש? תנחשו! גבסו-במקומי הופעה אחרונה שהייתם בה? לא זוכר. השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]: אינפקציה-שייגעצ-היהודים בניצנים 2005, היה ענק.

אוףףףף משעמם לי ממש ואני עייף

שיר מושמע ברקע?B.E.P.-Mas que nada דיסק בדיסקמן?אין דיסק/ים במערכת?D.J.Eran Farhi-The First Date.....שנה הבאה ישוחרר לשוק למתעניינים....זה אני ד"א חחחח שיר אחרון בMP3?אמממממ נראה לי bob sinclair ft. Ultra Nate-Free Generation דיסק אחרון שנקנה?אני מניאק מוריד הכל.....כל דיסק שמשתחרר אני משיג 10 דק' אחרי:p דיסק נחשק?לוידע שיר דבוק בראש?עידן יניב-חושב עלייה.......מעניין למה=\ הופעה אחרונה שהייתם בה?רוקע"צ 2006 השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]: רוקע"צ 2005

לעלע../images/Emo198.gif

שיר מושמע ברקע?מאמינה בך-רוני והצל..:S:S מה אחשלי שומע בMP.. דיסק בדיסקמן?נו דאוט-האוסף דיסק/ים במערכת?*רצה לבדוק* אמינם האוסף שיר אחרון בMP3?אין לי MP3 דיסק אחרון שנקנה?נו דאוט-האוסף דיסק נחשק?כל כך הרבה.. שיר דבוק בראש?מאמינה בך..:S:S הופעה אחרונה שהייתם בה?בית הבובות.. השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]:הייתי בשלוש הופעות בחיים שלי ובשלושתן נהנתי בטירוף! כל אחת מבחינה אחרת אבל נראה לי שהכי הכי.. אממממ... עברי.. הוא כל כך טוב!!!!!

חרופ

שיר מושמע ברקע? סינרגיה- מרגיש אחר
דיסק בדיסקמן?אין דיסק/ים במערכת?לאזוכרת שיר אחרון בMP3?שחראבןצור- 2052 דיסק אחרון שנקנה? של היהודים שנאבד לי:/ דיסק נחשק? לאזוכרת עכשיו. אבל בכללי יש מלא. שיר דבוק בראש?מרגיש אחר. הופעה אחרונה שהייתם בה?שייגעצ בלונהפארק. השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]: ממ אחת מההופעות של סינרגיה בבארבי. אךך הגעגוע

Hezi The One

New member
אין מקום לדאגה ההי שקטה

שיר מושמע ברקע? גשם-אלי לוזון דיסק בדיסקמן?-לוידעעעעעעעע דיסק/ים במערכת? שיר אחרון בMP3?-עונות-אביב גפן (באמפי של הפלא) דיסק אחרון שנקנה?וואלה לא זוכר דיסק נחשק?שייגעצ הבאP: שיר דבוק בראש?גשם-אלי לוזון הופעה אחרונה שהייתם בה?יום סטודנט בר אילן השאלה המתחלפת- איזו הופעה הייתה ה-הופעה שהכי נהנת[לאו דווקא של שייגעצ]:וואו...היה היהודים בגני התערוכה לפני שנה...והיה החגיגית של שייגעצ והיהודים בניצנים 2005 ועברי ואביב בניצנים 2004!!!!!!!!111

סתום

במסנג'ר כתבת ההי והתאפקתי P: חח אני תבגרות שלי בלשון כ-ב-ר ע-ש-י-ת-י (מיכלי איפרתי ושאר הקטנטנים אתם שומעים?!?!?!?)

למעלה