בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?
השאלה המתחלפת: אין,עזבו אותי באמאשלכם.

קשש רוצה בדיקת מערכת!?

אין לך שום מושג איך אני בטוח בטוח שביחד לא ניייייפול קדימה פורום קישים אני יודע שאתם יודעים תמילים!!!!! ואת תופסת לי תלב כל השבוע ואת תופסת לי תלב כלכך חזק כשאת איתי אני מרגיש כלכך רגוע האהבה איתך היא כמו גלגל עננננננננננננננננננננננק גל גל ענננננננננננננננננננננננננננננננננק ואת תופסת לי תלב כמו השבוע ואת תופסת לי תלב כלכך חזק כשאת איתי אני מרגיש כלכך רגוע האהבה איתך היא כמו גלגל ענק ועוד פעם!! רגל!!!!!!! וווהו ווהוווהו והוהוהווה ויייייייייפיייייייייייייייי גללללללללללל גלללללללללללל ענננננננננננננקקק ווה ווהה! נ נח נחמן נחמן מאומן נ נח נחמן נחמן מאומן נ נ נ נח נחמן מאומן טיטידידידי דיי דיי טידיידיד אהדה אהדה טידידידי גגהגהגה געגעגעגע ננהננהנהנהנ הופ הופ הופ הופ ויי עופר לויקיש.. הלכתי לנוחיות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סנוף אתה איש הזוי שיחה שלי ושל סנוף הולכת משהו כזה: סנופקין: אה בע לדנעד אני: הא? סנוף:?!!!!!!!!!!!????????????. אני: מההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחח

קשש לא זה יותר טוב

קיש:עזריאליל עזאלייל הזה אביק:כן הזה שתמיד עומד קיש(במקביל): *עומד על הכסא* (סיפור ארוך) בואנה!!!!!! צנצנת קטנה

חחחחחחחחחחחחח

יאוו זה היה קטע אדיררר שמישהו ינסה לכתוב: לעיניינינו מהר ולא יתבלבל נראה אתכם מואהאההה

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שיר מושמע ברקע? לבן על לבן-דן תורן דיסק בדיסקמן? מתתתתת דיסק/ים במערכת? אממ איזה צרוב עם כל מיני שירים שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה? שוטי הנבואה דיסק נחשק? פסקול של שרק2 שיר דבוק בראש? דנה הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ שבוע שעבר בבארקה השאלה המתחלפת: אין,עזבו אותי באמאשלכם.

Tin Doll

New member
כבר עבר שבוע??

שיר מושמע ברקע? The Strokes - Heart In A Cage
דיסק בדיסקמן? אין לי דיסק/ים במערכת? היא ריקה שיר אחרון בMP3? פייי כמה זמן לא השתמשתי בו דיסק אחרון שנקנה? לא נקנה!! דיסק נחשק? יש לי כל מה שרציתי :) שיר דבוק בראש? מה שאני שומעת כרגע :) הופעה אחרונה שהייתם בה? רוקע"צ!! השאלה המתחלפת: אין,עזבו אותי באמאשלכם. טוב...

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשלללללי =]]

שיר מושמע ברקע?pretty in punk-fall out boy דיסק בדיסקמן?לא מזוהה.. דיסק/ים במערכת?אני לא שומעת בה..
שיר אחרון בMP3?סינרגיה-לחבק אותך דיסק אחרון שנקנה?של יוסי אזולאי... דיסק נחשק?של רד הוט שיר דבוק בראש?boulevard of broken dreams-green day הופעה אחרונה שהייתם בה?אתמול.. של ידידים שלי..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifכי אני מעדיפה לשמוע במחש

מחשב..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחחח קח ../images/Emo3.gif אני באמת לא

שומעת בה.. היא מעצבנתת..היא ישנה.. ואת החדשה אחותי לקחה לי..=\

למעלה