בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?
השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת! אני מורידה אותה מהפינה! זהו:)

dairy milk

New member
:) ../images/Emo220.gif

שיר מושמע ברקע? Ticket to heaven - three doors down
דיסק בדיסקמן? אה.. חיות מחמד של מוניקה סקס, אם אני לא טועה. דיסק/ים במערכת? אין. שיר אחרון בMP3? משהו של לינקין פארק. דיסק אחרון שנקנה? Live in texas - linkin park דיסק נחשק? החדש שהולך לצאת של שייגעצ, ו Away from the sun - Three doors down שיר דבוק בראש? 'ורד' של אינפקציה. הופעה אחרונה שהייתם בה? לא הייתי. (זה מה שקורה כשאתה קטן מדי.)
הילה

../images/Emo72.gif בודק../images/Emo11.gif

שיר מושמע ברקע? wedding nals-porcupine tree
דיסק בדיסקמן? אין כרגע דיסק/ים במערכת? גם שם אין שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה? הג'ירפות-גג, בנזין-אוסף דיסק נחשק? יש כמה יהודה פולקיר, ועוד כמה שיר דבוק בראש? the sound of muzak-porcupine tree הופעה אחרונה שהייתם בה? היהודים השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת! אני מורידה אותה מהפינה! זהו:) תמותי

B a m b o o k

New member
להלהלה

שיר מושמע ברקע?אני זוכר את הכל -מאור כהן דיסק בדיסקמן? א-י-ן!!! דיסק/ים במערכת? גם א-י-ן!!!
שיר אחרון בMP3? לא אוהבת MP3 דיסק אחרון שנקנה? שילה פרבר-תתנהגי יפה
דיסק נחשק? פסקול של שרק 2 שיר דבוק בראש? כל מיני מהפיג'מות.. אני מכורה! הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בבארקה השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת! אני מורידה אותה מהפינה! זהו:) בכיף שלך:)

לעלע../images/Emo198.gif

שיר מושמע ברקע? eminem-lose yoerself דיסק בדיסקמן?מירי מסיקה דיסק/ים במערכת?נו דאוט-האוסף שיר אחרון בMP3?אין דיסק אחרון שנקנה?בלאק אייד פיס דיסק נחשק?בעיקר של פול אווט בוי, מי כימיכל רומאנס, והכי הכי.. HIM שיר דבוק בראש?HIM-killing the lonlyness הופעה אחרונה שהייתם בה?בית הבובות.. מזמןןןן השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת! אני מורידה אותה מהפינה! זהו:) =(((

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gif|:] ../images/Emo168.gif

שיר מושמע ברקע?promets moi-grégory lemarchal-זה בצרפתית..חח
דיסק בדיסקמן?לא בשימוש דיסק/ים במערכת?עדיין לא שומעת בה=\ שיר אחרון בMP3?סינרגיה-לחבק אותך
דיסק אחרון שנקנה?לא זוכרת זה היה מזמן דיסק נחשק?אם קונים 2 דיסקים בקטגורית רוקנרול בטאוור רקודרס מקבלים צמיד מגבת של רד הוט חחחח.. אז אני חושקת בדיסק של רד הוט ואמריקן אידיוט של גרין דיי..או הדיסק של רד הוט ושל פאניק אט דה דיסקו..מה כדאי לי? שיר דבוק בראש?יום הולדת-ברי סחרוף הופעה אחרונה שהייתם בה?של ידידיי..חח

../images/Emo121.gifלהלהלה

שיר מושמע ברקע?לא תתפוס אותי-מאיר אריאל דיסק בדיסקמן?צוחקים מתחת לאדמה-תומר יוסף דיסק/ים במערכת?... שיר אחרון בMP3?... דיסק אחרון שנקנה?כניראה שהיום אח שלי קונה לי את זה שמיכלי אוהבת, של קינג קרימזון ואני מחזיר לו כייסף דיסק נחשק?מממ יש אחד של רד הוט ששחכתי ת'שם, ועוד אחד שהבסיסט שלהם משתתף בו ומממ ריקוד של מכשפים, שחם אוחנה, ושחכתי איך לאכול של כהנה... וגג:] שיר דבוק בראש?אין כרגע. הופעה אחרונה שהייתם בה?פפפ לא זוכר, אבל הבאה תהיה ביום ראשון:] השאלה המתחלפת: אין שאלה מתחלפת! אני מורידה אותה מהפינה! זהו:) סבבה

למעלה