בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?

יעלשיש

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifבודקת...P:

שיר מושמע ברקע?היהודים-הימים שלנו דיסק בדיסקמן?אין דיסק דיסק/ים במערכת?אולי אני בכל זאת אשמע בה..כדי שיהיה לי מה לכתוב=\ שיר אחרון בMP3?עדיין סינרגיה-לחבק אותך דיסק אחרון שנקנה?לא זוכרת דיסק נחשק?רד הוט שיר דבוק בראש?מחר-אביב גפן,של קן גילה..(אני חי בקן גילה..) טוב זה לא שירר..אבל עדין..מאתמול..מסיבת פרידה מהפינגווין :'( הופעה אחרונה שהייתם בה?מזמן של ידידים..

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שיר מושמע ברקע? משו של גבע אלון דיסק בדיסקמן? מת דיסק/ים במערכת? מתה שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה? שילה פרבר- תתנהגי יפה. דיסק נחשק? פסקול של שרק2 שיר דבוק בראש? שוב הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בבארקה

ס ט י י ק

New member
:)

שיר מושמע ברקע?ג'ירפות-שיטין דיסק בדיסקמן?נראלי כלום דיסק/ים במערכת?הדגנחש-חומר מקומי שיר אחרון בMP3?רד הוא-snow [נראלי] דיסק אחרון שנקנה?כלום,קיבלתי 5 ליומולדת. דיסק נחשק?אביתר בנאי-אביתר בנאי שיר דבוק בראש?שער הרחמים-מאיר בנאי
הופעה אחרונה שהייתם בה?שש לא מדברים על זה

../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?SNOW
דיסק בדיסקמן?STADIUM ARCADIUM דיסק/ים במערכת?בקרוב יהיה שיר אחרון בMP3?לוזוכרת
דיסק אחרון שנקנה?STADIUM ARCADIUM דיסק נחשק?THE DARK SIDE OF THE MOON שיר דבוק בראש?נקרופיל הופעה אחרונה שהייתם בה?שייגעצ-בראקה

../images/Emo121.gifאפצ'י

שיר מושמע ברקע? who the cap fit-bob marley דיסק בדיסקמן? מממ עכשיו אין אבל החדש של אחרית הימים! דיסק/ים במערכת?אין שיר אחרון בMP3?כנ"ל דיסק אחרון שנקנה?אחרית הימים דיסק נחשק?הרבבה שיר דבוק בראש?אין הופעה אחרונה שהייתם בה? של אחרית הימים בפסטיבל

בלע בלע

שיר מושמע ברקע? מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון דיסק בדיסקמן? שום דיסק דיסק/ים במערכת? אין יל מערכת שיר אחרון בMP3? לא יודעת אפיה האאייפוד שלי.. דיסק אחרון שנקנה? אח שלי קנה 2 דיסקים של רדיו הד ועשיתי השתלטות דיסק נחשק? לא דעת יש מלא שיר דבוק בראש? הופעה אחרונה שהייתם בה?

dsol

New member
ראדיוהד ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

אני מקווה שהוא קנה את KID A הוא פשוט גאוני !

ששמנצ

שיר מושמע ברקע? צועקים על אהבה דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? נראלי שבק ס שיר אחרון בMP3? לאזוכרת דיסק אחרון שנקנה? לאזוכרת דיסק נחשק? יש מלא שיר דבוק בראש? את לא שמה עליי הופעה אחרונה שהייתם בה? אתמול ערב להקות בבארבי כפ"ס..

אפרת P

New member
שקט לפני סערההה../images/Emo112.gif

שיר מושמע ברקע? לילה נופל על העיר - קורין אלאל דיסק בדיסקמן? המכשפות - עד העונג הבא דיסק/ים במערכת? יהלי סובול אני חושבת.. או דה וול שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה? נקנה ע"י אמא - דה וול דיסק נחשק? המכשפות - מתכסות\הכפול שיר דבוק בראש? שלמה השכן נפטר לפני שלושה ימיםםםם הופעה אחרונה שהייתם בה? לאדעת

למעלה