בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה? אנוכי נוטשת לעוד 5 ימים אי שם באילת,אז להתראות. [רותם צרי איתי קשר כפרע,אינלי טוקמן.וסורי שאני מכניסה את זה פהXD]

ססילייה

New member
D:

שיר מושמע ברקע? Rise Against-Swing Life Away
דיסק בדיסקמן? בן ארצי-מה שקרה.
דיסק/ים במערכת? אין.
שיר אחרון בMP3? המ.נדמה לי שנפלת חזק של איפה הילד.
דיסק אחרון שנקנה? 3 דיסקים בצליל.<50 שקל
> שרון הולצן.בן ארצי.ושירלי קרואו.
דיסק נחשק? ---החדש של שייגעצ!@$@#%#!---
שיר דבוק בראש? קיבלתי ת'פדאל-פאנקייק <ואו.זה כבר שנה ככה \: >
הופעה אחרונה שהייתם בה? אחת שלי, נחשבת? ><

מתי נתנשק? נקרע את החולצה ממך

שיר מושמע ברקע? אביתר- מתי נתנשק דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? זה לא אותו דבר שיר אחרון בMP3? לאזוכרת דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק? של סינרגיה שיצא כבררר.(רק 10 ימים!!!!!) ושל שייגעצ. ועוד מלא. שיר דבוק בראש? ממ אין הופעה אחרונה שהייתם בה?

a d i 8

New member
../images/Emo9.gif

שיר מושמע ברקע?ניסים-עברי לידר דיסק בדיסקמן?אין
דיסק/ים במערכת?אין
שיר אחרון בMP3?אחלום לנצח-ד"ר קספר דיסק אחרון שנקנה?החדש של הצ'ילי פפרז דיסק נחשק?הדחש של שיידעצ (מקורי נכון..?...
) שיר דבוק בראש?שוב-יוני בלוך ואפרת גוש (אאמלילאממ) הופעה אחרונה שהייתם בה?רוק עצמאות...עצוב אני יודעת

ססילייה

New member
מה את רוצה ממני, מה?

התלהבת מהשיר הזה, לדעתי הגרסא של יוני ואפרת לא משהו. לא קרצה לי טוב.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שיר מושמע ברקע? כרגע אין שיר.. כולם ישנים... ששש דיסק בדיסקמן? ----------- [דיסק/ים במערכת? משו של אמא... שיר אחרון בMP3? גוגו דולז דיסק אחרון שנקנה? ---- דיסק נחשק? החדש של פינק שיר דבוק בראש? לרוץ מהר של יהלי סובול הופעה אחרונה שהייתם בה? אממ שייגעצ... אבל ביום שבת הופעה של מוניקה =) ותמונה, סתם כי בא לי P=

AvtipuS

New member
"הוווו מלנכוליה את אהובתי"

שיר מושמע ברקע? חמי רודנר-מלנכוליה אוהבתי דיסק בדיסקמן? ארקדי דוכין-חלומות למבוגרים דיסק/ים במערכת? אין מערכת, נמא בל במחשב הכנסתי את ג'ירפות-גג שיר אחרון בMP3? יוני בלוך-הפסיכולוגית דיסק אחרון שנקנה? ארקדי דוכין-חלומות למבוגרים דיסק נחשק? בינתיים אין. שיר דבוק בראש? הוווווווווו מלנכוליה את אהובתייי מלנכוליה את אהובתיייייי. הופעה אחרונה שהייתם בה? וואו. אני לא זוכר. זה בטח היה ממש ממש ממש מזמן.

../images/Emo220.gif

שיר מושמע ברקע? thell me baby- the red hot chelly papers סורי על השגיאות אם יש דיסק בדיסקמן? מירי מסיקה =]]] דיסק/ים במערכת? שורטי שיר אחרון בMP3? בלק אייד פיס.. דו וואט יו וונט דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת דיסק נחשק? בקצרה- כל חנות טוואר רקורדס כולה. שיר דבוק בראש? ערוץ הילדים של השייגעצ
הופעה אחרונה שהייתם בה? כלא 6

עדי D

New member
../images/Emo168.gif :]]

שיר מושמע ברקע? דיסק בדיסקמן? הוא לא בשימוש. דיסק/ים במערכת? עיברי לידר- זה לא אותו דבר שיר אחרון בMP3? שלמה ארצי - זה מה שנשאר דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת מרוב שזה היה מזמן:( דיסק נחשק? של שייגעצ שיצא.. שיר דבוק בראש? Red Hot Chili Peppers- Tell Me Baby הופעה אחרונה שהייתם בה? נראלי רוק"צ. כן עצוב.

בודקה.

שיר מושמע ברקע? כלום, רוי בטלפון דיסק בדיסקמן? מישהו צריך לעדכן את השאלון הזה :S דיסק/ים במערכת? אנלי כוח לבדוק שיר אחרון בMP3? וואמן פאנטזי דיסק אחרון שנקנה? סטארלסס אנד ביבל בלאק דיסק נחשק? הו שלא תדעו שיר דבוק בראש? הווו מלנכוליה, את א-ה-ו-ב-ת-ייייי-ע-יייייי [לא בגלל שרז כתב את זה.] הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בברקה אנוכי נוטשת לעוד 5 ימים אי שם באילת,אז להתראות. [רותם צרי איתי קשר כפרע,אינלי טוקמן.וסורי שאני מכניסה את זה פהXD] איייייייי אני באילת ביום רביעי :] 23-25

../images/Emo121.gifלהלהלה מעניין כמה יגיבו

לזה שאת באילת... שיר מושמע ברקע?money-pink floyd בובי קנה לי את דארק סייד:] עכשיו צריכים את דאב סייד:] דיסק בדיסקמן?הופעה של נירוונה באמסטרדם מ-91 דיסק/ים במערכת?אין שיר אחרון בMP3?אין דיסק אחרון שנקנה?
שאלות שאסור לשאול-אלכס הולינס. אפילו לאלכס אין את הדיסק הזה!!! דיסק נחשק?הרבה שיר דבוק בראש?מממ הופעה אחרונה שהייתם בה? לא זוכר

B a m b o o k

New member
בלופ

שיר מושמע ברקע? מה שקרה- אפרת גוש דיסק בדיסקמן? מת
דיסק/ים במערכת? מתה
שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה? שילה פרבר-תתנהגי יפה
דיסק נחשק? פסקול של שקר2 ואביתר בנאי הראשון שיר דבוק בראש? של נינט הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ בבארקה

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהשבוע הכי חרא בחיים שלי.

שיר מושמע ברקע?alguna vez-christian castro אבל בביצוע של יוסי אזולאי דיסק בדיסקמן?אין דיסק/ים במערכת?אין שיר אחרון בMP3?לא יודעת דיסק אחרון שנקנה?לא זוכרת אבל אני יורדת לעיר היום ואולי אני יקנה את של רד הוט=]] דיסק נחשק?רד הוט שיר דבוק בראש?שיר מפגר ששכן שלי חורש עליו.. עזבו או תכם מילים..לא כדאי הופעה אחרונה שהייתם בה?לא יודעת.. לא השגתי כרטיסים לאביב גפןן

AvtipuS

New member
את שומעת יוסי אזולאי, למה את מצפה?

אני השגתי כרטיס לאביב גפן

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחחח..ליוסי אזולאי יש קול

יפה.. אני גם רוצההההההההה... איך מחזירים את הזמן לאחור? ועוד שאלה..מטומטמת אבל חשובה.. היה שם צ'ורוס?(מאכל ארגנטינאי\ספרדי..) חח

AvtipuS

New member
קול...לסבול

נמ, ידעתש הוא עבד פעם ב 144 בירושלים!? לא ידעת! אני ידעתי
(אל תשאלו.) איך מחזירים תזמן לאחור? לא יודע, אבל מחר סוף העולם. צ'ורוס? או צ'וריסוס? זה חשוב! יש הבדל! צ'ורוס זה הדבר הזה שספוג בטון של שמן ובפנים שמים וניל (יאמי) או ריבת חלב או משו וצ'וריסוס זה נקניקיות חריפות שאחת עולה 15 ש"ח באל גאוצ'ו ליד הבית שלי!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifידעתי..../images/Emo122.gif ו..צ'ורוס

כן הדבר הזה שספוג בטון של שמן ובפנים שמים וניל..חחחח אוףף איזה משעמם פה.. הייתי צריכה ללכת לסמינר בוגרת בגבע"צ ולא הלכתי..טעות! אבל נתנחם בזה שאני י ורדת לעיר עם חברות ואימו בריטי חמוד ביותר=]]]

למעלה