בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?

AvtipuS

New member
אוגרים של 8 ביט

שיר מושמע ברקע? נינט-יחפה דיסק בדיסקמן? דיסק מתנגן-נינט-יחפה דיסק/ים במערכת? אין. שיר אחרון בMP3? ג'ירפות-לכת דיסק אחרון שנקנה? לא זוכר דיסק נחשק? אין שיר דבוק בראש? נינט- כשאתה כאן >.< הופעה אחרונה שהייתם בה? הופעה של אביב בהאנגר 11 ד"א-אל תקטלו ישר תדיסק של נינט, מעבודה של אביב,יוני בלוך,עילי בוטנר וקצת נינט- חייב לצאת מזה טוב.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מה?! אני ובנצ אתמול

חפרנו אחד לשני כמה אנחנו רוצים את הדיסק
. זה גם דיסק טוב, והיא גם סקסית
.

nobody99

New member
נינט זה חרא! סתם בובה של אביב גפן

כל השירים שלה אותו דבר.. זה שירים של : " אני רוצה אותך אל תעזוב אותי" "למה עזבת אותי אני אוהבת אותך" " אוף איפה אתה לאן הלכת" בוהו!! שום דבר לא משתנה שזה מגעיל

nobody99

New member
אני לא שומע אימו כזה..

אני שומע סוג אחר של אימו שיותר קרוב לדאת' מטאל.. אבל בכל מקרה! לפחות הם כותבים תמוזיקה של עצמם. ואיך להרוג אותך אם אני צריך לעשות אותך:)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שלהלהלה.

שיר מושמע ברקע?
Anouk - Nobody's wife דיסק בדיסקמן?
מת
דיסק/ים במערכת?
קראנבריז, קרימזון ומהשד"ק. שיר אחרון בMP3?
המ..>< דיסק אחרון שנקנה?
Pink Floyd - wish you were here דיסק נחשק?
אוהווו שיר דבוק בראש?
השיר הזה של משו ברמן>><< הופעה אחרונה שהייתם בה?
פרוייקט 30 עירהבירה. זה אחד הסרטים היותר טובים בעולם!!!
. [טל, תגיד לאבא שלך להוריד
.]

אבל זה לא עוזר לי, לא עוזר

שיר מושמע ברקע? אפרת- תמיד כשאתה בא דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? לא זוכרת שיר אחרון בMP3? ברינג מי טו לייף דיסק אחרון שנקנה? מרגיש אחר דיסק נחשק? דפנה והעוגיות ;[ במיוחד. ועוד המון. שיר דבוק בראש? סינרגיה- עוזב הופעה אחרונה שהייתם בה? סינרגיה בטאוור רקורדס באופרה..

B a m b o o k

New member
בודקת מערכת

שיר מושמע ברקע? jerusalem-Anouk דיסק בדיסקמן? אממ מת... דיסק/ים במערכת? מתה שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה?אביתר באני הראשון!!
דיסק נחשק?פסקול של שרק2 שיר דבוק בראש?אין הופעה אחרונה שהייתם בה? אינפקציה בבארקה

dsol

New member
../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

שיר מושמע ברקע? סער בדישי - אף אחד לר רואה דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3? המרסד - מרסדס סנד דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש? Kill Hannah - Lips Like Morphine הופעה אחרונה שהייתם בה? כוכב נולד זה נחשב ?

עדי D

New member
../images/Emo80.gif

שיר מושמע ברקע? בית הבובות- אישה כנענית דיסק בדיסקמן?--- דיסק/ים במערכת? זבל- הולדת התינוק שיר אחרון בMP3? איה כורם - יונתן שפירא דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת.. דיסק נחשק? שייגעצ שיצאא כבר.. שיר דבוק בראש? איה כורם- יונתן שפירא הופעה אחרונה שהייתם בה? עיר הבירה:]]

ססילייה

New member
בלאט.../images/Emo11.gif

שיר מושמע ברקע? Oasis-Dont look back in anger וזה אחד השירים היפים שיש.
דיסק בדיסקמן? בן ארצי-מה שקרה. דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?שרון הולצמן-פתח את ליבך. דיסק נחשק?של שייגעצ ^_^ אה כן, וגם את החדש של סינרגיה!
שיר דבוק בראש? Oasis-Dont look back in anger הופעה אחרונה שהייתם בה? מתישהו ביולי

../images/Emo72.gif כוסאמאק של הלחות הזאת!

שיר מושמע ברקע? אין דיסק בדיסקמן? נראהלי חלולים דיסק/ים במערכת? התפוחים, איפרת גוש שיר אחרון בMP3? - דיסק אחרון שנקנה? נינט
, סינרגיה דיסק נחשק? קרן פלס, פסקול של הבועה שיר דבוק בראש? מרגיש נכון-נושי פז הופעה אחרונה שהייתם בה? ת"א ווליום[?]

למעלה