בואו נתרגם את השירים של ליאונה

Queenkiller

New member
../images/Emo79.gif בואו נתרגם את השירים של ליאונה ../images/Emo13.gif

חשבתי שזה יהיה נחמד וגם כי ראיתי דבר כזה בפורום אחר.. אז מה אתם אומרים? מתחילה עם A Moment Like This "מה אם אומר לך שהכל נועד להיות? היית מאמין,היית מסכים? זאת כמעט התחושה שנפגשנו בעבר, אז תאמר לי שאתה חושב שאני משוגעת שאני אומרת שהאהבה הגיעה עכשיו. פזמון; רגע כזה . יש אנשים שמחכים לנצח לרגע כזה. לרגע כזה יש אנשים שמחפשים לנצח את הנשיקה המיוחדת. אני לא יכולה להאמין שזה קורה לי. יש אנשים שמחכים לנצח לרגע כזה. הכל משתנה אבל היופי נשאר. אני יכולה לחלום אבל עד שאני אתעורר , האם נוכל למשוך את החלום הזה לנצח? ואני אוקיר את כל האהבה שאנחנו חולקים. רגע כזה. פזמון; רגע כזה . יש אנשים שמחכים לנצח לרגע כזה. לרגע כזה יש אנשים שמחפשים לנצח את הנשיקה המיוחדת. אני לא יכולה להאמין שזה קורה לי. יש אנשים שמחכים לנצח לרגע כזה. תוכל זאת להיות האהבה הגדולה מכולם אני רוצה לדעת שתתפוס אותי שאני אפול אז תן לי להגיד לך שאנשים מחכים לנצח לרגע כזה. "

ר ו ח ל י

New member
אהבתי את הרעיון! מתנדבת ל BL :]

האהבה נסגרה אני לא צריכה את הכאב, פעם או פעמיים היה מספיק וכל זה היה חסר תועלת. \ הזמן מתחיל לחלוף ולפני שתדע אתה תקפא. אבל משהו קרה בפעם הראשונה איתך,הלב שלי נמס לרצפה . מצאתי משהו אמיתי וכולם מסתכלים מסביב חושבים שאני משתגעת. אבל לא איכפת לי מה הם אומרים,אני מאוהבת בך. הם ניסו למשוך אותי אבל הם לא יודעים את האמת. הלב שלי קיבל מום ע'י הווריד שהשארתי סגור, חתכת אותי ואני ממשיכה לדמם.ממשיכה,ממשיכה לדמם אהבה. ממשיכה,ממשיכה,ממשיכה לדמם אהבה. חתכת אותי. מנסים בכח לא לשמוע,אבל הם מדברים כ'כ חזק. הם מחדירים קולות לאוזן שלי,מנסים למלא אותי בספק. כן,אני יודעת שהמטרה היא לשמור אותי מליפול. אבל שום דבר לא גדול יותר מאשר מהחיבוק שלך. ובעולם הזה של הבדידות אני רואה את הפרצוף שלך.ועדיין כל מי שמסביבי חושב שאני משתגעת. אולי,אולי. אבל לא איכפת לי מה הם אומרים,אני מאוהבת בך. הם ניסו למשוך אותי אבל הם לא יודעים את האמת. הלב שלי קיבל מום ע'י הווריד שהשארתי סגור, חתכת אותי ואני ממשיכה לדמם.ממשיכה,ממשיכה לדמם אהבה. ממשיכה,ממשיכה,ממשיכה לדמם אהבה. חתכת אותי. והריקנות הזאת שבתוכי,הו,הם מוצאים את זה קשה להאמין. אני אלבש את הצלקות שכולם ייראו. אבל לא איכפת לי מה הם אומרים,אני מאוהבת בך. הם ניסו למשוך אותי אבל הם לא יודעים את האמת. הלב שלי קיבל מום ע'י הווריד שהשארתי סגור, חתכת אותי ואני ממשיכה לדמם.ממשיכה,ממשיכה לדמם אהבה. ממשיכה,ממשיכה,ממשיכה לדמם אהבה. חתכת אותי. כמה שזה נשמע מוזר בעברית

ר ו ח ל י

New member
טוב רק כי משעמם לי ,,,

ואני צריכה לשרוף זמן עד שאני אצא לעבודה ב3 אז באלי לתרגם גם את BIT. וגם כי זה כיף
זה החורף הכי ארוך בלעדייך. לא ידעתי לאן לפנות. תראה,משום מה אני לא יכולה לשכוח אותך אחרי כל מה שעברנו. באה והולכת,שומעת נקישה מי שם? אף אחד. חושבת שזה מגיע לי . עכשיו אני באמת מבינה שאני לא יודעת אם שמת לב שהיית הכל בשבילי. מהר מאוד אני לומדת שוב לאהוב,כל מה שאני יודעת זה שאני אהיה בסדר. חשבתי שלא אוכל לחיות בלעדייך,זה יכאב גם שזה ייתרפא. הכל יהיה יותר טוב עם הזמן. ואפילו שבאמת אהבתי אותך, אני אחייך כי זה מגיע לי. הכל יהיה יותר טוב עם הזמן. לא יכולתי להדליק את הטלוויזיה מבלי שמשהו יזכיר לי מה הייתה הקלות הזאת רק כדי לשים בצד את הרגשות שלך. אם אני חולמת,לא רוצה שהצחוק ייפגע ברגשות שלי,אבל זו הדרך שאני מאמינה בה. ואני יודעת שהזמן יירפא את זה . ואם לא שמת לב ילד,היית הכל בשבילי. מהר מאוד אני לומדת לאהוב מחדש וכל מה שאני יודעת זה שאני אהיה בסדר. חשבתי שלא אוכל לחיות בלעדייך,זה יכאב גם כשזה ייתרפא. הכל יהיה יותר טוב עם הזמן. ואפילו שבאמת אהבתי אותך, אני אחייך כי זה מגיע לי. הכל יהיה יותר טוב עם הזמן. מאחר ואין אותי ואותך יותר,הגיע הזמן שאני אשחרר אותך כדי שאני אהיה חופשייה,ושאחייה את חיי כפי שהם צריכים להיות . לא משנה כמה זה קשה אני אהיה בסדר בלעדייך. פזמון חוזר......

חח אנלאא מאין שעשינוו את זהה ביחדדד

חחח והכיי קטעע שגם אניי יוצאא לעבודהה ב-3 בגלל זה עשיתיי אתת זהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולללל אבלל הייי! זהה השירר שלייייייי 3>

כמובןןן שBETTTER IN TIMEE השירר שליי3>>

היה זה החורף הכי ארוך בלעדייך... לאא ידעתיי לאן לפנותת.. תראה, איכשהוו אנלא יכולהה לשכוח אותךךך אחרי כל מה שעברנו.. הולכתת , באהה, חושבת ששמעתיי דפיקה, מי שםם? אף אחד... חשבתיי שאני ראויה לזהה, ועכשיו אניי מבינהה שלא באמת הבנתיי.. אם לא שמתת לב, אתה מתכוון להכל, מהרר אני לומדת- לאהוב מחדשש וכל מה שאני יודעת- אני אהיה בסדרר... להלהלהה פזמוןן : חשבתי שלא אוכל לחיותת בלעדייך, זה יכאב גם כזה יחליים הכל יסתדרר במשך הזמןן ולמרות שאניי עדין אוהב אותך, אני יחייך כי אני ראויהה לזה... הכל יסתדרר במשך הזמןן איך יכולתיי להדליק את הטלויזייה- בלי משהו שם שיזיכרר ליי האם זה היהה כל כך קל , להניחח בצד את כל הרגשותת שלך??.. אם אני חולמתת..לא רוצהה לתת לרגשות שלי להפגעע.. אבל זאתת הדרך שאני מאמינהה ואני יודעת שהזמן יירפאא את זה.. אם לא שמתת לב, אתה מתכוון להכל, מהרר אני לומדת- לאהוב מחדשש וכל מה שאני יודעת- אני אהיה בסדרר... להלהלהה פזמוןן... ^^ בגלל שאין יותר אתהה ואני... הגיעע הזמן שאני יתןן לך ללכת כדיי שאוכל להיותת חופשייה.. ולחיות אתת חיי כמו שצריךך.. לא משנה כמה זה יהיה קשהה אני יסתדר.. בלעדיייייךך.. שללללללל===מ==ו=תתתתתתתתתתתתתתת

ר ו ח ל י

New member
יאללה ולי בא על HERE I AM

שיר מקסים. *כיף ככה לשבת ולתרגם
* זה עולם משוגע אלה יכולים להיות ימים בודדים. קשה לדעת מי לצדך רוב הזמן. על מי אתה באמת יכול לסמוך את מי אתה באמת מכיר האם יש מישהו שיכול לגרום לך להרגיש פחות בודד? לפעמים אתה לא יכול להצליח לבדך. אם אתה צריך מקום לרוץ אליו, אם אתה צריך כתף לבכות עליה, אני תמיד אהיה חברה שלך. כשאתה צריך מכסה מפני הגשם, כשאתה צריך מרפא לכאב - אני תמיד אהיה שם. כשאתה צריך מישהו שיאהבת אותך - הנה אני. כשהחלומות שלך נשברים תניח אותם עליי אני אהיה האחת שמבינה,אז קח את ידי. אם ישנה ריקנות אתה יודע שאני אעשה ככל שביכולתי כדי למלא אותך באהבה שאני אי פעם יכולה להראות למישהו. אני מבטיחה לך,אף פים לא תצעד לבד. אם אתה צריך מקום לרוץ אליו, אם אתה צריך כתף לבכות עליה, אני תמיד אהיה חברה שלך. כשאתה צריך מכסה מפני הגשם, כשאתה צריך מרפא לכאב - אני תמיד אהיה שם. כשאתה צריך מישהו שיאהבת אותך - הנה אני.

TAKE A BOOWW ../images/Emo140.gif

הפרחיים שלך נבלוו עכשיו, ביחדד עם המכתבים שלךך הם לעולםם לא יראו אורר יום, כי אניי לא מוציאהה אותם לעולםם.. ואיןן דרך חזררהה- הכל זה לטובהה, מותקק אני ראויהה ליותרר ממילים ריקות והבטחוותת האמנתיי לכלל מה שאמרתת.. ונתתיי לך את הכי טובב שהיה לי.. אז תשתחווה..כי לקחתת איתך את הכל.. (באנגליית זה משחק מיליםם XD) שיחקת את התפקייד שלךך.. וכמוו כוכבב- שיחקת אותו מצויין.. תשתחווהה.. כי הסצנהה הזאת נגמרה.. נתתיי לך אהבהה - כל מה שנתת לי היהה העמדת פנייםם.. אז עכשיוו - תשתחווהה.. ! והעתידד עומד להשתנותת.. לפני שתדע בכלל.. המסך יירד תסתכלל סביבך- אין אישש בקהל.. אניי זורקת מעליי את הכאבב.. ושתדעע שההופעה שלך עשתהה אותי חזקהה יותרר עכשיו... פזמוןן- אז תשתחווה.... טוב זה בטחח הייתה אחיזתת עינייםם.. כי אי עדיין לא מצליחהה להבין.. למהה לא יכולתיי לראות.. כי איזה טיפשש מאמיןן..?! אבלל השקרים התחיילו להופיעע.. תגיד לי איךך זה מרגישש לדעת עכשיוו שאנלא אהיהה בסביבה... אז מותקק לפני שתשרף... תשתחווההההה.... 3>

YESTERDAYYYYYY../images/Emo99.gif

אני עדיין לא יכולהה להאמין שהלכת.. עדיין מחכהה לבוקר שיגייע... רוצה לראות אם השמש תזזרחח.. גם בלעדייך לצידיי... היהה לנו כל כך הרבהה במשותףף.. תגידד לי לאן אני מגיעהה.. כשנהיהה תוך כדיי זכרונות בנויים.. אשמור את אתמול בליביייי... בליייייביי.. הם יכוליים לקחת את המחרר ואת התוכניותת שעשינו... הם יכוליים לקחת את המוזיקהה שלעולםם לא ננגן.. כלל החלומות השבורייים.. תקחוו את הכל... פשוט קחו אותם אבל הם לעולםם לא יכולים לקחת את אתמולל.. הם יכוליםם לקחת את העתידד שלעולם לא נדעע.. ואת המקומות שאמרנו שנבקרר בהם.. כל החלומותת השבוריםם- תקחו את פשוט קחו אותםם אבל הם לעולם לא יכולים לקחת את אתמול.. אתה נהגת לומר כל הזמןן.. שאני צריכה להיות אסירתת תודה על כל יום ויום בשמיים יודעים מה צופן העתיד או לפחותת איך הסיפור יימשךך.. אבל לעולם לא האמנתיי להם עד עכשיוו.. אני יודעתת שאני אראהה אותך שובב - אני בטוחהה! לא זה לאא אנוכיי לבקש עוד קצת.. עוד לילה אחד עוד יום אחד.. עודד חיוך אחד על פנייך.. אבל הם לעולם לא יקחוו את אתמול... פזמון... חשבתיי שהתקופה שלנוו תמשך לנצחח. אבל זה לא היה גורלנו.. כי הראש שליי היה לנו כל כך הרבה זמןןן אבל טעיתיי כל כך... עכשיו אני יכולהה להאמין שאני עדיין יכולהה למצוא את הכוח להמשיךך בשניותת שבילינו אני מסתכלת אחורהה לאתמוווווול.... שירר מ=ד=ה=י=םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

I WILL BEEE ../images/Emo171.gif../images/Emo23.gif

שירר מושללללםם.. וכזהה מרגשש.. אין שום דברר שאני יכולהה להגיד לך.. שום דברר שאני יכולה איי פעם לעשות כדי לגרום לך להבין.. כמה אתה חשוב ליי.. כל הכאבב והדמעות שבכיתי.. ועדיין אפילו לא אמרת שלום.. ועכשיו אני יודעתת כמה רחוק הלכת.. אניי יודעתת שאיכזבתי אותך אבל זה לאא ככה עכשיוו.. הפעעם אני לעולםם לא אתן לך ללכת... פזמון: אנייי אהיהה.. כל שתירצה.. ואאסוף את עצמיי יחדיו.. כי אתהה שומר שאני לא אתפרקק.. כל חייי.. אהיהה איתך לנצח.. שנעבור ביחד את היום.. ושהכל יהיהה בסדר... חשבתי שהיהה לי הכל.. לא ידעתיי מה יכול לקרותת בחיים.. אבלל עכשיו אני רואהה בכנות.. שאתה הדברר היחידד שהיה לי הכי טובב.. היחידד שנכנס פנימהה.. עכשיו אני יכולה לנשום.. כי אתה כאן לצידיי.. :) ואם איכזבתיי אותך... אני אפצהה, אסדר את הכל כי אני לעולםם לא אתן לך ללכת..! פזמון... כי בלעדייך.. אני לא יכולהה לנשום.. אני לא אתן לעולם אפפעם לך לעזוב.. אתהה כל מה שישש לי... אתה כל מה שאני רוצהה.. כי בלעדייך אני לא יודעתת מה לעשות אני לעולם לא יכולה לחיות יום אחד בלעדייך...כאן.. לצידדיי האם אתה רואה... אתה כל מה שאני צריכההה ! **כאןן היא עולהה עם הקול לטונים מדהימייייייייםםם קטע מושלםםםםםםםםםםםםם...** פזמוןן... 3>3>3>3>

למעלה