בוקר טוב!! אני עוד חצי רדומה.. שיהיה יום מדהים לכולנו!!
N NaaMaZ 17 New member 20/7/05 #1 ../images/Emo79.gifבוקר טוב!!../images/Emo42.gif אני עוד חצי רדומה.. שיהיה יום מדהים לכולנו!!
N NaaMaZ 17 New member 20/7/05 #5 ../images/Emo79.gifחחחחח גם אני!! הכל טוב!.. מה איתך? למה את לא עובדת??
H Hila The Sweet Girl New member 20/7/05 #8 חחחח נעמה!! חוצפנייה..למה את לא עובדת?? חחח תאמת עד עכשיו עבדתי ובבוקר היה משעמם וגם עכשיו אני מחכה לאמא שלי היא הלכה להכין לי אוכל.. חח עושים לי הכל ואני יושבת במחשב...חיחייחיחחח נעמה שיעבור לנו מהר...בהצלחה לך~~
חחחח נעמה!! חוצפנייה..למה את לא עובדת?? חחח תאמת עד עכשיו עבדתי ובבוקר היה משעמם וגם עכשיו אני מחכה לאמא שלי היא הלכה להכין לי אוכל.. חח עושים לי הכל ואני יושבת במחשב...חיחייחיחחח נעמה שיעבור לנו מהר...בהצלחה לך~~
N NaaMaZ 17 New member 20/7/05 #11 ../images/Emo79.gifחחח... בטח שאני עובדת.. אני תוך כדיי פה... חחח כי היום לא הביאו לי הרבה לתייק, אז אני צריכה בעיקר לענות לטלפונים ולהתייחס כשבאים אנשים בהצלחה גם לך!! וגם ני בדיוק אכלתי.. בתיאבון לך! רק דיברתי והנה הביאו לי לתייק...
../images/Emo79.gifחחח... בטח שאני עובדת.. אני תוך כדיי פה... חחח כי היום לא הביאו לי הרבה לתייק, אז אני צריכה בעיקר לענות לטלפונים ולהתייחס כשבאים אנשים בהצלחה גם לך!! וגם ני בדיוק אכלתי.. בתיאבון לך! רק דיברתי והנה הביאו לי לתייק...
S soy rebelde New member 20/7/05 #4 בוקר טוב!! ../images/Emo42.gif נעמה, אני מקווה שתצליחי להיכנס לפורום בעבודה שיהיה לכולם יום מקסים!!
N NaaMaZ 17 New member 20/7/05 #12 ../images/Emo79.gifחחחחחחח ממש... היא לא באה!! ואני מקווה שהיא תמשיך לא לבוא כי כבר נקשרתי למקום שלה...
../images/Emo79.gifחחחחחחח ממש... היא לא באה!! ואני מקווה שהיא תמשיך לא לבוא כי כבר נקשרתי למקום שלה...
S soy rebelde New member 20/7/05 #14 חח אני מקווה שלא יבדקו אח"כ את האתרים שהיא הייתה בהם חח פתאום יראו שהיא הייתה כל הזמן ב
N NaaMaZ 17 New member 20/7/05 #16 ../images/Emo79.gifכן.. חשבתי על זה גם... יוו זה יהיה פאדיחות.....
ג ג ב ש ו ש New member 20/7/05 #7 ../images/Emo42.gifצהריים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif עכשיו קמתי אני מרגיש יותר טוב שיהיה לנו אחלה של יום
../images/Emo42.gifצהריים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif עכשיו קמתי אני מרגיש יותר טוב שיהיה לנו אחלה של יום
S Sonia La Rebelde New member 20/7/05 #13 יא גבשושששששש היית חולה?!?!?!!?!?! מסכנושששששששששששששששששששששששששששששש אני שמחה שאתה מרגיש יותר טוב...ואם עדין חולה אז החלמה מהירה ביותר
יא גבשושששששש היית חולה?!?!?!!?!?! מסכנושששששששששששששששששששששששששששששש אני שמחה שאתה מרגיש יותר טוב...ואם עדין חולה אז החלמה מהירה ביותר