בקשר להופעה !:) יש הגבלת גיל? כי הגיעו שמועות לאוזני שזה מ16 ומעלה. זה נכון?
ש ש י ו ש1 New member 21/8/09 #1 ../images/Emo79.gif בקשר להופעה ! יש הגבלת גיל? כי הגיעו שמועות לאוזני שזה מ16 ומעלה. זה נכון?
א אמבריי לנצח New member 23/8/09 #2 ההופעה בארץ? לפי מה שהיה בפסטיבל פלאפון יותר הגיוני שזה יהיה מוגבל מ16 ומטה...
ש ש י ו ש1 New member 23/8/09 #3 ../images/Emo79.gif אוי,כן,ההופעה בארץ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif אממ אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת בהתחשב בעובדה שלא הייתישם,חח כי הרבה אמרו לי שיצטרכו להציד תעודת זהות ו ו ואין לי ולא תהיה לי עד אז
../images/Emo79.gif אוי,כן,ההופעה בארץ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif אממ אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת בהתחשב בעובדה שלא הייתישם,חח כי הרבה אמרו לי שיצטרכו להציד תעודת זהות ו ו ואין לי ולא תהיה לי עד אז
ש ש י ו ש1 New member 24/8/09 #5 ../images/Emo79.gif כרגע 14 וחצי אבל עד אז כבר אהיה 15 ומשהו קולדפליי באים תחת החסות של פלאפון?
א אמבריי לנצח New member 24/8/09 #6 הם לא, אבל פשוט השוויתי למה שהיה שבוע שעבר ולדעתי, עם המאמץ הכלכלי שכרוך בהבאת להקה כמו קולדפליי, הם לא ירצו להגביל בגיל... מקסימום תשקרי בגיל, אם לעומר אדם זה עבד גם לך יעבוד
הם לא, אבל פשוט השוויתי למה שהיה שבוע שעבר ולדעתי, עם המאמץ הכלכלי שכרוך בהבאת להקה כמו קולדפליי, הם לא ירצו להגביל בגיל... מקסימום תשקרי בגיל, אם לעומר אדם זה עבד גם לך יעבוד