גם אני הצטרפתי לרבולציון

חוצפאי

New member
הוא קטנוּני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישך מזל שהצטרפת לרבולושן, אחרת הייתי עושה עליך לינץ'
תהיה גדלוּלי בבקשה

Chihuahua

New member
חדש

זה הישן של חוצפאי. Chihuhua
עטלפים חוּמים נוֹבחים על ילדי בר-מצוה בלי סיבה. ובעקבות המורדים שיניתי.

ראיון בלעדי עם מנכ"ל הרבולוש.חוצפאי

ראיון שערכנו עם מייסד הרבולושן ומנכ"ל החברה. חוצפאי בכבודו ובעצמו בגלל שמנכ"ל החברה עסוק נאלצנו לקיים ראיון קצר הרבולושן זה אחלה. אפילו גיל ניקד את החתימה שלו, איזו התקדמות "לגמרי
" מה סוד ההצלחה? איך מפורום קטן וחמוד עם מסורת מגיעים לקמפיין כלל תפוזי? "כשתגדל ותהיה כמוני תדע..." אתה מגדיר את זה כקמפיין הטוב ביותר או שהטוב ביותר עוד לא הגיע? "הטוב ביותר עד עתה" תשובה של פוליטיקאי. האם הקמפיין הולך לפרוץ מעבר לגבולות תפוז?לפורטלים אחרים? "בפורטלים אחרים אין חתימות
" באתרים קטנים עם פורומי phpbb זה יפרוץ? "לא יודע. קודם נראה מה קורה בתפוז" בתפוז זה גודל בקצב מטורף "חופשי" מי עומד מאחורי ההצלחה? מי עוזריך? "אמאמאמאמאמאמ. sattla, ועוד המונים... אבל sattla בעיקר." מה דעתך על מתנגדי התופעה? "שימותו!" לא קצת הגזמת?
מה דעתך על התנגהות אנשים רבים שבהתחלה אמרו "סתם עוד קמפיין" ובסוף ראו לאן זה הגיע? "http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=799&msgid=21791208 וכל מילה מיותרת" משהו לסיום? "|נ"ח| לכל מי שהצטרף
"

../images/Emo45.gif תודות נוספות.

לצוות היחצנות שלי אור (צוות בודד)
וינטרפרש סגני והמוציא לפועל
ולחוצפאי האחד והיחיד שהקים את כל הרבולושן הנפלא הזה, שנגדל ונצליח! והצטרפו כולם.

חוצפאי

New member
אמאמאמאמאמאמאמ.

על דור, כשתהיה גדלולי, וכשתגיד איפ, אמאמאמאמאמאמ, ביגיביגיביגי|סדגש ודומייהם בזמן שאתה חושב... וכאלה... ישך עוד הרבה ללמוד, בקיצור. |נ"ח|

למעלה