גם אני הצטרפתי לרבולציון

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gifWelcome

ברצוני לברך את Gal6 על הצטרפותה לרבולושן של פורום ASP חברתי. (הערה: שים רווח לפני ואחרי האיקון) כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כרגע ישנם מעל 60 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

mr0pol

New member
אממ שאלה../images/Emo70.gif

אני יכול הביא אנשים לרבולושן מפורום phpbb שלי

חוצפאי

New member
../images/Emo41.gifיכול../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתה ../images/Emo41.gifחייב../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

ReA123

New member
תיקון קטן../images/Emo70.gif

עכשיו זה שמנמנתוֹסים כחוֹלוּסים

ברצוני לברך את סירופ מייפל מקולקל על הצטרפותה לרבולושן של פורום ASP חברתי. כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כרגע ישנם מעל 60 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

ברצוני לברך את איז על הצטרפותו לרבולושן של פורום ASP חברתי. כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כרגע ישנם מעל 60 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

Drorrrrrr

New member
זה מבצע "חבר מביא חבר" כזה? ../images/Emo12.gif

|אייקון של דרור מחפש את כל החמולה שלו|

ברצוני לברך את Drorrrrrr על הצטרפותו לרבולושן של פורום ASP חברתי. כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כרגע ישנם מעל 60 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

למעלה