גם אני הצטרפתי לרבולציון

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gifWelcome

ברצוני לברך את W i l d T h i n g על הצטרפותה לרבולושן של פורום ASP חברתי. כולם מוזמנים לשנות חתימתם לפי התקן החדש: <שמשתמש מודגש><איקון><חיה><הצבע השולט באיקון><משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כרגע ישנם מעל 60 תומכים (עדכון בהמשך), מחכים לראות את כולכם. תודה.
דוגמא:

הפיצו את סמל הרבולושן בין קרוביכם

צרפו אותו לכל מסמך שלכם, לכל ברכה, לכל מתנה... והצטרפו.

Admini

New member
זו בכלל לא ההודעה!!

הנהלת הפורום ערכה אותה (ועשתה את זה יפה) כדי שתתאים סכנה לציבוּר

הממ...

אני שוקלת להצטרף לרבולושן כי אין לי רעיון מקורי לחתימה. (היה אחד, אבל הוא נחרש על ידי במשך שנתיים והגיע הזמן לגוון...) אני קצת מהססת כי אני לא בטוחה מה זה בעצם הרבולושן הזה, מה בעצם אני אומרת כשאני מביעה תמיכה בארגון ושמה את החתימה הזו? במה בעצם אני מביעה תמיכה? אשמח אם תסבירו לי באילו דיעות הארגון תומך ומה היא בעצם ה"מהפכה" שאליה אתם שואפים. וחוץ מזה, מה זה ASP? תודה.

dors

New member
לא להצטרף!!

בשום אופן לא!! האנשים האלה מנסים לצרף אותך לרבולושן אבל זו בעצם תוכנית להשתלט עליך ולפרוץ לך לבית!! לא להצטרף!!!!

O o00

New member
אפשר להצטרף?../images/Emo76.gif

מה אמורים לעשות כדי להצטרף?

לשים חתימה שעומדת בתקן הבא

<שמשתמש מודגש> <אייקון> <חיה> <הצבע השולט באייקון> <משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>.

ברור שכן. ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

בשביל להצטרף צריך לשנות את החתימה לפי התקן שנראית כך: <שמשתמש> <אייקון> <חיה> <הצבע השולט באייקון> <משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. מומלץ גם להעביר את הרבולושן לשאר הפורומים ולהביא כמה שיותר חברים "חבר מביא חבר"
דוגמא נוספת:

O o00

New member
אמממ....../images/Emo76.gif

אולי: זהירות! דודואים מפמפמים ואקומים לקראת החורף לפניכם!

הם... תראה... ../images/Emo11.gif

החתימה יפה אך עלייה וקוץ בה. על החתימה להיות לפי התקן הבא. <שמשתמש> <אייקון> <חיה> <הצבע השולט באייקון> <משפט הזוי כשכל האותיות ו' מנוקדות בחוֹלם או שוּרוּק>. כך נשמור על קו אחיד יותר ברבולושן, עמך הסליחה.

O o00

New member
אממ..אני בת. לא רואים?../images/Emo76.gif

אני מנסה לשנות את החתימה כדי להתאימה למהפכה הזאת, אז חכו בסבלנות בבקשה ואני אאעכינכם בזמן המתאים.. חחחחחחחחחחחח...איזו רשמית הפכתי להיות!!

למעלה