דינג-דונג

5ifi

New member
../images/Emo79.gifדינג-דונג../images/Emo79.gif

האו. פעם, מזמן מזמן, בתקופה שהטיטאנים שלטו בכדור הארץ והרקולס לא היה ולא נברא, הייתה פה בפורמינו הקט פינה חביבה. שמה היה 'דיון קבוצתי- קליפים'- או משהו כזה. מאחר ומארגנת הפינה הלכה ואיננה. ומאחר וקליפ חדש יצא לעולם החלטתי שיהיה נחמד לשחזר את רגעי הקסם (יה רייט...פינה מתה..) ולעשות דיון קבוצתי לקליפ האחרון של HIM, והוא- kiss of dawn- לייק דאאא? ובכן, את השאלות השארתי כמו שהן: איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה/המקום שבו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? האם השיר מתאים לקליפ? ציון כללי? איזה רגע הכי אהבתם בקליפ?! <תמונה או שתסבירו > ואני מוסיפה: מהו הרגע שהכי פחות אהבתם/ הרגע ששנאתם בקליפ? <תמונה או שתסבירו> מהי השורה המועדפת עליכם בשיר? תהנו לכם, אנשים שגרים בבית שכמותכם...*סניף*סניף*

Rose131

New member
איפה את גרה?../images/Emo12.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?חביב ביותר. איך התפאורה/המקום שבו מצולם הקליפ?בנאלי-משהו, אבל מילאXD כאילו, הקטעים שרואים שזה כאילו הקלטות זה מגניב.. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?הממ.. שיהיה את הקטע הזה לפני הסוף שיש בשיר הרגיל.. האם השיר מתאים לקליפ?ארמ.. נראה לי
כאילו, הוא רגיל
ציון כללי?8 ככה? איזה רגע הכי אהבתם בקליפ?! בדיוק מה ששמת! לינדה עם אוכל סיני!!1 אוכלסיני!!!!!!111
וגם כזה בהתחלה, וילה בלי חולצה וכל זה ואני מוסיפה: מהו הרגע שהכי פחות אהבתם/ הרגע ששנאתם בקליפ? סתם כזה הגרפיקה עם הרוח או וואטאוור. לא אמין בשיטXD מהי השורה המועדפת עליכם בשיר?המממממ. blinded I am but so are you by shedding tears?:D [וואי בטח יש שגיאת כתיבXD]

5ifi

New member
אני...

גרה בבית. אבל לומדת בפנימייה. ואין לך שגיאות כתיב, הוא פשוט לא אומר 'but' הוא אומר 'and' אם כי, זאת אותה משמעות.

5ifi

New member
תענו יא קקות! (-:

איך המראה של הלהקה בקליפ? חתכים כרגיל. חות ממיג'ה המזעזע הזה. יאק. איך התפאורה/המקום שבו מצולם הקליפ?אהבתי + (-: הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? כן. את הוואנבי רוח רפאים הזאת שנתקעת שם מדי פעם- כי היא מכוערת ותקועה. האם השיר מתאים לקליפ?שאלה מוזרה. מי חיבר את השאלות האלה? אה..נניח. כן. ציון כללי? 9. בגלל לינדה השרוע על הרצפה ווילה המנג על גיטרה. חאמודים!! איזה רגע הכי אהבתם בקליפ?! את התמונה שלי כבר שמתי- לינדה שרוע על הרצפה ליד שחמט ושאריות סיני עם אוזניות ענק. מהו הרגע שהכי פחות אהבתם/ הרגע ששנאתם בקליפ? נו..הרוח המעפנה הזאת... מהי השורה המועדפת עליכם בשיר? זה לא בדיוק שורה...קצת, טיפטיפה יותר ארוך... Death frees from the fear of dying It's true, have no fear Let me look into your eyes And see death pass us by * אמן. עד כאן להפעם. היו שלום- ותודה על הדגים. (המדריך, אכןכן.)

DropDeadAlice

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo11.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? אחלה
כולם ממש אהמ...מגניבים? וילה חתיך
איך התפאורה/המקום שבו מצולם הקליפ? המקום שהם מנגנים בו נחמד, מזכיר לי את הבית של באם בויוה לה באם
הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? האם השיר מתאים לקליפ? ציון כללי? 9 איזה רגע הכי אהבתם בקליפ?! כשמצלמים את הלהקה מנגנת, והכל ה ZOOMים על הפנים של וילה
, תמונה
ואני מוסיפה: שאני אוהבת גם את הקטע שוילה יושב ומעיין בספר הזה...או מה שזה לא יהיה \ אני רוצה את הספר שמראים בהתחלה!!! מהו הרגע שהכי פחות אהבתם/ הרגע ששנאתם בקליפ? שנאתי את הצל המעצבן הזה שכל הזמן מסתובב שם, צל נשי. אבל כנראה שהוא אמור להעביר איכשהו את המסר של venus doom. מהי השורה המועדפת עליכם בשיר? אני חושבת ש... " Just look into my eyes Kiss our fears goodbye" פשוט שורות יפות

למעלה