"דמיין" - המילים של השיר

LOVEאמיר

New member
../images/Emo79.gif"דמיין" - המילים של השיר../images/Emo9.gif

"דמיין" - מילים: סמדר שיר [השיר במקור נקרא: "imagen" של ג'ון לנון], ביצוע: משתתפי המופע "שיר נולד"
אגם: דמיין שאין גן עדן טל וסשה: וגם לא גיהינום מישה ושיר: שרק שמיים תכלת עודד: פרושים שם במרום הדס ומאיה: דמיין עולם של שקט מאיה: אין זה כבר חלום
יהודה סעדו: דמיין אדם בלי פחד חופשי מדאגות הדר ולירון: ואנשים ביחד גיים בויז: זורמים ללא גבולות
כולם: פשוט חיים בנחת עם אותן המשאלות
אמיר: אולי תגיד שרק חלמתי אך זה כוחו של החלום
כולם: אם נדמיין אותו ביחד נגשים אותו עכשיו היום
נינט: דמיין עכשיו את שנינו באהבה טובה יהודה לוי: האופק לפנינו מקרין חום ושלווה נינט ויהודה לוי: תנשום את מה שבנינו נכון שיש תקווה
כולם: אולי תגיד שרק חלמתי אך זה כוחו של החלום אם נדמיין אותו ביחד נגשים אותו עכשיו היום אגם: דמיין שאין גן עדן מאיה: וגם לא גיהנום יהודה לוי: שרק שמיים תכלת
נינט: פרושים שם במרום

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifועוד תמונות של אמיר מהפרזטציה../images/Emo70.gif

אמיר ונינט
אגב תיראו איזה פירגון נתנו לאמיר
: הדגש|"לצלילי השיר שכתב אמיר פיי גוטמן (בנות, זה הזמן לצרוח: איזה חתיך!)" אכן, חתיך ברמות

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

**הורסות (סוריי גם אני נהרסתי וזה קמת משפיע עליי
]

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

(אמיר מאחורי מאיה)

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

(אמיר מאחורי נינט ויהודה לוי)

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ותמונה אחרונה של כל משתתפי "שיר נולד":0] תהנו!!!

LOVEאמיר

New member
**../images/Emo9.gif

טוב, נראה לי שאני זקוקה קצת למנוחה אחרי כל מה שראיתי עכשיו

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifראיון הזוי על סירים עם משתתפי...

"שיר נולד" שלרגע הפכו להיות משתתפי "סיר נולד"
לכו תבינו ת'ראש של המנחה...
לצפייה בסרטון לחצו - כאן! כפרעל אמיר איזה חתיך הואאאאאאא

למעלה