דפי יוצר

inbal287

New member
../images/Emo79.gifדפי יוצר../images/Emo79.gif

יש לכם איפשהו [לא משנה באיזה אתר]? שרשרו את הכתובות לכאן כדי שנוכל לטגלן את השרשור. קדימה

hagarshtar

New member
שילי../images/Emo118.gif

רק חלק מהשירים שלי אני ממש לא אוהבת \: תלמדו אותי איך לעשות קישור.

mmmbam

New member
איך לעשות קישור-

כשאת מגיבה להודעה, למטה יש לך כמה אפשריות: כתובות אינטרנט נלוות, קישורים בתוכן ההודעה, צירוץ קובץ ותגיות. אם את רוצה לעשות קישור רגיל, שזה אומר - בסוף ההודעה שלך יהיה הקישור - תעתיקי את הכתובת של האתר ל'כתובות אינטרנט נלוות'. את יכולה לכתוב תיאור [למשל- "הדף יוצר שלי"], ואת יכולה גם להשאיר את זה ככה.
אם את רוצה לעשות קישור "בתוכן ההודעה" - אני לא כלכך יודעת איך להסביר את זה, אז אני אנסה בדוגמא. תעתיקי את הכתובת שאת רוצה לקשר ל'קישורים בתוכן ההודעה', ותכתבתי את המילים שאת רוצה 'לקשר'. למשל: כתבת בהודעה "הנה הדף יוצר שלי בבמה חדשה". תכתבי ב'קישורים בתוכן ההודעה' מילה/מילים מהמשפט הזה [למשל: "הנה" או "הדף יוצר שלי" וכו']. אחרי שתשלחי את ההודעה, המילה/מילים שבחרת יהיו מסומנות בכחול, ואם תלחצי עליהן, יפתח קישור לכתובת שקישרת.
|עייף| הסבר מהתחת, אני יודעת. סליחה. בטח לא הבנת כלום. אני גרועה בדברים כאלה.

מצויין

עכשיו יהיו פה מיליונים של דפים של אנשים משורשרים, ואף אחד לא יקבל את התשומת לב הראויה לו... זה רעיון מצוין כדי לגרום לכם לחשוב שבאמת מתייחסים לדברים שאתם כותבים.

A N I g M A

New member
באמת שזאת אזהרה אחרונה

למה אתה כזה שלילי? למה נראה לך שלא מתייחסים? בכל פעם שפרסמת את היצירות שלך קיבלת את כל תשומת הלב שרצית. די.

orguy

New member
אני איתך, סיוון!

אני עברתי דף דף והסתכלתי על יצירות של אנשים ואנשים פה מוכשרים ברמות ואני נתתי הרבה תשומת לב לכל אחד! וכל אחד ואחת מכם תותח/ית!

אני איתך!! חח

אני לא 'שלילי'.. אני רק מביע את הדעה שלי, השפה שאני משתמש בה היא אפילו לא רעה, אני לא מבין מה את רוצה, לדעתי זה לא יקבל שום ייחס הגיוני שמגיע ליצירה.. זה רק מראה כמה התפיסה שלכם שונה משלי (ומעוותת גם לדעתי)

sok777

New member
זה לא שזה שפה לא נאותה או רעה

אבל זה פשוט לא נעים ומעליב דרך ההתבטאות בה אתה מדבר. אני גם שקלתי להגיב לקודם אבל החלטתי לא. זה לא שזה ממש לא בסדר אבל זה לא נעים. למה להרוס את האווירה בפורום? אני חושב שיכולת לכתוב את זה יותר נעים..

אה ואני רוצה להבין משהו

אם מישהו יפרסם פה יצירה ואני אגיב עליה וארשום 'ממש לא התחברתי, לדעתי זה פשוט וזול וחסר כל רגש' זה יחשב כתגובה מגעילה? אזהרה אחרונה, חח טוף=]

sok777

New member
זול?

זול זה כבר לא ביקורתי, זה זלזול. אתה יכול לכתוב שזה חסר כל רגש, פשוט מדי, לא ענייני אבל זול? זה גם ברברי וסנגלי וגם זלזול.. אבל אתה זה אתה, תכתוב מה שבראש שלך.

s n o r k y

New member
ממממ...כן. זה די מגעיל.

אני בטוחה שאם תחשוב עוד 2 שניות תוכל לנסח את הדברים בצורה פוגעת פחות. אתה צריך להבין שבדרך כלל כשמישהו כותב משהו, הוא חושף קצת מעצמו וזה הופך אותו ליותר פגיע מבדרך כלל. צריך להיזהר עם תגובות כאלה... אני בטוחה שאתה לא רוצה לגרום למישהו להפסיק ליצור ולהביע את עצמו רק בגלל שסירסת אותו ככה. לא? תציץ בחתימה שלי- זה אומר הכל.

הדפיוצר שלי בבמה

http://stage.co.il/Authors/IdanArzi כרגע יש שם רק שירים כתובים אבל בקרוב מאוד יעלו גם השירים מוקלטים.

למעלה