האח הסודי של מיילי סיירוס..

../images/Emo79.gifהאח הסודי של מיילי סיירוס..

נערת הזהב של דיסני שווה מיליונים ומצוידת במשפחה חמה ומלוכדת. דבר אחד שהיא לא מדברת עליו הוא אחיה למחצה שמתפרנס בדוחק ועדיין אומר "אני גאה באחותי" לכתבה המלאה והמפורטת בMirror.co.uk (אנגלית) - http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/05/02/miley-cyrus-s-sad-secret-brother-115875-21327226/ לכתבה המקוצרת בnana10 - http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=633821&sid=216

אני לא מבינה, מה הם רוצים שהיא תגיד?

אז יש לה אח למחצה ביג דיל. זה לא שהיא מדברת על האחים משני ההורים שלה הרבה כלכך, אם בכלל.

LittleFairy

New member
היא מזכירה את האחים שלה הרבה.

את טרייס היא מזכירה כשהיא מדברת על מטרו סטיישן (ולדעתי גם הוא אח שלה למחצה), את ברנדי היא מזכירה המון (ואני חושבת שגם היא אחות שלה למחצה, אבל אני לא בטוחה) וכל הזמן יש תמונות פפראצי איתה ואת נועה היא מזכירה די הרבה. אני חושבת שזה שהוא אח שלה למחצה זה לא אומר שהיא צריכה לנתק איתו קשר ואני אומרת את זה מנסיון אישי, אבא שלי התחתן פעמיים ויש לי אחים גדולים למחצה מהנישואים הראשונים שלו והם אף פעם לא נתנו לי להרגיש שאני לא שייכת למשפחה (כנ"ל לגבי גרושתו הראשונה שגם איתה אני בקשר נהדר). משפחה זו משפחה וזה הדבר הכי חשוב שיש בעולם הזה, ונקרע לי הלב לשמוע איך מנדים אותו מהמשפחה. אני מקווה שבכתבה הזו הגזימו או עיוותו פרטים כי אם כל מה שכתוב שם נכון אז אני ממש מאוכזבת מהמשפחה הזאת, כולם שם מדברים על כמה שהם קרובים אחד לשני ומשפחתיים וזה פשוט עוול לאח שמתעלמים ממנו, גם הוא משפחה וגם לו מגיעה התייחסות:\

LittleFairy

New member
זה בדיוק מה שאני שואלת את עצמי.

הוא לא שונה מהם בשום דבר, אני פשוט בשוק מאיך שבילי ריי מתנהג בעניין הזה. הוא הבן שלו והוא צריך להכיר בו בדיוק כמו עם הילדים האחרים שלו, ולא לשלוח לו כמה ימים אחרי חג המולד SMS (שזה מספיק גרוע שהוא לא טורח אפילו לשמוע את הקול שלו) ועוד לשאול אותו לאן הוא נעלם. לא יודעת מה איתכם אבל אני פשוט מזועזעת מזה.

לדעתי...

הכל נופח מעל ומעבר ע"י האמא של אותו כריסטופר. בילי ריי התראיין לא פעם ולא פעמיים ואמר שהוא הציע לכריסטופר לעבור לגור איתם והוא סירב לקחת חלק ב"חיים הזוהרים" של משפחת סיירוס ושטוב לו לגור עם אמא שלו. לא קיים נידוי מצד בילי ריי,לפחות לא איך שזה נראה מהצד שלו. בסה"כ צריך לזכור שארה"ב גדולה פי כמה מישראל וקצת [הרבה] יותר קשה לשמור על קשר כשגרים בכזה מרחק אחד מהשני. מה גם שהילד סוג של נולד מחוץ לנישואים,לפי כל הכתבות הוא בגד באמא של מיילי עם אמא של כריסטופר..וכשהוא חזר לאמא של מיילי היא הייתה בהיריון וכך גם האישה האחרת. אז נכון,אני לא אומרת שצריך לנדות אותו..או לשלוח SMSים באיחור,זה לא בסדר. אבל במצב כזה רגיש זו קצת בעיה להיות בקשר רציף,רגיל ונורמלי. מה גם שאם הילד לא רוצה,אי אפשר להכריח אותו.

למעלה