הבאנו סקר עליכם...

../images/Emo79.gifהבאנו סקר עליכם... ../images/Emo13.gif

פירסמתי סקר חדש! והפעם... כמה סטאר טרק אתם רואים? רוצו להצביע ובואו לדבר על זה כאן|סדגש סופשבוע נעים! נילי

Bajoran Priest

New member
פעמיים בחודש

בשנים האחרונות (כן, זה כבר שנים..) אני רואה סטאר-טרק (בעיקר חלל עמוק תשע) כמעט אך ורק עם דוד כשאנחנו נפגשים. כרגע זה בדרך כלל פעם בשבועיים, אז זו התדירות שבה אני רואה פרקים. כל זה לא כולל את מרתון העונה הרביעית של אנטרפרייז שעשיתי לפני כמה חודשים (אגב, אלון, אני עוד צריך להחזיר לך את הדיסקים !), וכמובן לא כולל פרקים בכנסים וכאלה. כמו שכתבתי בהודעה אחרת, כרגע אני בהתמכרות (מחודשת?) לבאפי, ויוצא לי לראות פרקים של זה כמעט כל יום.

Bufreak

New member
*אומו*

בכל אופן, אני סימנתי שאני רואה פעם בשבוע. חוץ מלראות חלל עמוק 9 עם משה, אני רואה פרקים של וויאג'ר עם אחותי. אם אתה משה, תמשיך לקרוא: מה שמצחיק הוא שאני רואה יותר סטאר טרק מבאפי, ואתה רואה יותר באפי מסטאר טרק... סלייטלי ווירד. דוד.

Bajoran Priest

New member
שלומי בסדר, פחות או יותר

מתבטל רוב הזמן (יש לי רק יומיים וחצי לימודים בשבוע, בקושי). אהמ, ומה שלומך??

Bufreak

New member
גם שלומי בסדר, תודה ששאלת.

כרגע עייף מדי.. פולינג אסליפ. מממ.. מרק.. . דוד.

DDN

New member
הרבה

אני כרגע במרתונים סיימתי מרתון וויאג'ר לפני זמן רב, סיימתי מרתון חלל עמוק תשע ועכשיו אני באמצע העונה השביעית של "הדור הבא" (סיום מרתון) ואז.. . . .אני מגיע אל הסרטים. כרגע אני רואה כפרק-שלושה בשבוע. בשבתות לפעמים יותר.

DDN

New member
השלמת חוסרים

לא ראיתי את וויאג'ר מעולם את חלל עמוק תשע, ראיתי תחילת עונה 1 ואז את סוף עונה 5 וממנה רצוף את הדור הבא ראיתי עד סוף עונה 3, ואז ניסיתי לעקוב בערוץ 23 ולא כל כך הלך, ומסתבר שהיה לי חור רציני להשלמה.

DDN

New member
אחרי סדרות הטרק

מתכוננים אצלי מרתונים של זינוק לאתמול גולשים בזמן סמולוויל גיבורים יש לי תעסוקה לשנים הקרובות

Bajoran Priest

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo13.gif

אתה רוצה לומר לי שימי הזוהר שלך פה בפורום כחובב חלל עמוק היו לפני שבכלל ראית את מרבית העונות?

MayaBenj

New member
פעם ביום...

כשראיתי וויאג'ר אז ראיתי 2 פרקים ביום ועכשיו שאני רואה הדור הבא זה פרק ביום..

Bajoran Priest

New member
הדור הצעיר../images/Emo13.gif

איזה יופי לראות שאנשים צעירים וחדשים רואים סטאר-טרק.. אפשר לשאול איך הגעת לזה? וברוכה הבאה לפורום !

למעלה