הופעה של בטי

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo79.gifהופעה של בטי../images/Emo79.gif

נכון שנלחצתם? תירגעו, אין הופעה כרגע. זה דיון חחח
אז כידוע לכם בטי עובדת על אלבום שלישי וכשהוא יצא הוא ילווה בסיבוב הופעות ברחבי הארץ. מן הסתם, הסיבוב הזה יתמקד יותר באלבום השלישי ופחות בשני האחרים ורוב השירים בו יהיו מהאלבום החדש. אז - מהם לדעתכם השירים משני האלבומים הראשונים של בטי (פרפרים ונסה אותי) שמבחינתכם חייבים להישאר בסיבוב ההופעות החדש? בחרו כ-7-8 שירים מ"פרפרים" ו"נסה אותי" שלדעתכם חייבים להישאר בהופעות החדשות של בטי. אולי אפילו נצליח להשפיע על בטי אם היא תראה את זה חח

RTur

New member
אוקיי אז לדעתי:

* פרפרים - חייב להישאר כי זה השיר הראשון מהאלבום הראשון שגם נקרא על שמו. אי אפשר לוותר עליו. כמובן בגרסה החדשה והמעולה שלו ולא בגרסת הדיסק. * חלק מחלק - אני ממש אוהב את השיר הזה, ולא זכיתי לשמוע אותו בהופעה אז אולי עכשיו?
* נסה אותי - שוב כמו עם פרפרים, שיר הנושא מהאלבום השני, חייב להישאר. * סיבות אישיות - אולי השיר הכי מפורסם של בטי ולכן הקהל תמיד ירצה לשמוע אותו. * מניפולציה - אחרי הביצוע המושלם בהופעה האחרונה שהייתי נראה לכם שאני מוותר עליו?! * נדנדה - יצא כסינגל מהאלבום הראשון והוא גם הולך מצויין בהופעות, רצוי בעיבוד הקצת מחודש או אפילו לעשות לו עיבוד אחר. פה אני כבר בהתלבטות - יש לי שני שירים מ"פרפרים" ושלושה מ"נסה אותי" וקשה לי לבחור רק עוד שניים מתוך כל החמישה.. האופציות שלי הם: * ספק * יום הולדת * מלכת הפופ * מר לי * מהפכה קטנה

ולדעתי

1. נסה אותי- בהתחלה ובסוף 2. מלכת הפופ- בשביל הנשמה 3. פרפרים- בשביל הנוסטלגיה, בשביל ארתור ובשביל לפנטז על לירון לבו 4. מר לי- כי יש לו קצב מדהים 5. מניפולציה- כי הוא גאוני וכי בא לי על האיפור המוזהב בעיניים כמו בקליפ 6. סיבות אישיות- בשביל אדווה ובכלל לכל הנשים 7. לזרום-כבר אני מרגישה שאני ממחזרת את עצמי אבל בכל שיר אני מוצאת את המילים שחוצבות לי את הנשמה 8. קסמים- ושוב, המילים...המילים... המשך שבוע טוב חברים יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo7.gifחשבתי שבאמת יש הופעה!!!

האממ השירים שחייבים להיות הם: סיבות אישיות-כי זה השיר שלי!:) מניפולציה-בגירסה הקלאסית מהפכה קטנה מר לי-כי זה מלא באנרגיה ספק נדנדה יום הולדת ופרפרים:)

21profile

New member
וואי הינה הרשימה שלי!!!!../images/Emo13.gif

טוב וואי זה ממש ממש קשה... הייתי יכולה לבחור פשוט את הכל...רוב השירים שאני יעדיף יהיו מהאלבום "נסה אותי", שאליו אני הרבה יותר מתחברת... אז ככה: -נסה אותי (איך אפשר שלא?! פשוט חובה!!!) -אהבתו (כל כך מרגש...!) -מר לי (זה תמיד כל כך משחרר...גם את בטי וגם את הקהל) -קסמים (גיליתי את השיר הזה דרך ההופעות..באלבום הוא קצת נבלע...והביצוע בהופעה מצליח להוריד לי דמעות ולהדעתי גם מהווה סוג של רגע שיא בהופעה...אסור להתעלם מהשיר ובטח שלא להסירו מהפלייליסט) -מהפכה קטנה (אין צורך להרחיב) -יומולדת (יחד עם קסמים- השיר האהוב עלי מ"פרפרים"..אני אבכה אם הוא לא ייכלל בהופעה) -עשן (שיר עוצמתי!!!) -מניפולציה (איך אפשר בלי השיר שהביצוע שלו בהופעות הוא הביצוע הטוב ביותר לדעתי...!!!!!) טוב יש עוד שירים...אני נורא אוהבת את נדנדה (בעיקר בגרסת הופעה)...וספק... אבל נו...בחרתי את השמינייה באמת הכי מוצלחת לדעתי, הכי איכותית והכי הכי בטי. ובטי...תתייחסי בכבוד לרשימה, הושקעה בה מחשבה רבה

למעלה