הופעה של מירי בשוהם

Rony 05

New member
../images/Emo79.gifהופעה של מירי בשוהם

לא מזמן חזרתי מההופעה במסגרת פסטיבל מוזות בשבילי היתה הופעה מיוחדת,כי לא הייתי המון זמן בהופעה היו הסיפורים החדשים שסיפרתם שהיו בשוני היא שרה את "שיר לשירה " ובשורה "כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח..." הסתכלה על החצי הירח שבדיוק היה מולה, זה היה נחמד היא שרה את שער הרחמים- וואוו!! איזה ביצוע! כמו שרק מירי יודעת לתת ואת "אם ננעלו " באופן ספונטני... הפעם היא כן אמרה "לרקוד " ואני חושבת שהקהל שיתף פעולה באמצע "לשם" גיל לואיס הוציא את האייפון שלו וצילם את מירי, אורי והקהל- בהחלט היה משעשע לראות את זה את שיר תקווה היא הקדישה לגלעד שליט ולמרות שהשיר הזה אף פעם לא יצא כסינגל, הרבה מהקהל ידעו את המילים, זה היה מרגש...

veredmp

New member
הקטע עם הירח מגניב.

אני חושבת שבשוני הירח היה מאחוריה אז היא לא יכלה לראות אותו
יש לך תמונה של לואיס מצלם? נראה לי זה באמת יהיה משעשע לראות את זה
שמחה שנהנית!

Rony 05

New member
היי

שכחתי להביא מצלמה אבל מזל שיש את גיל לואיס שצילם והעלה בכזאת מהירות לפייסבוק הייתי בטוחה שהוא הפסיק לצלם...אבל מסתבר שהוא רק הניח את הפלאפון

למה לא אמרת לי?

הייתי באה.... הכי שמחה בשבילך שנהנית.. אין על גילגול- ראיתי את הסרטון בפייסבוק. ממתי הוא עם משקפיים? נראה שהיה שם מלא אנשים. אני אומרת שמעכשיו כל אחד מהנגנים יצלם ויעלה לפייסבוק קטעים מההופעות

Rony 05

New member
אהה

הייתי בטוחה שאת יודעת הלכתי עם הורים שלי, הם נהנו מאוד

Music4Life

New member
רוני, כיף לך, שמחה שנהנת! ../images/Emo13.gif

בטוח שהיתה הופעה מעולה ...כמו שהיתה בשוני. זה היה די קרוב לאיפה שאני גרה, והציעו לי ללכת אבל, לימודים באים קודם והיו לי לימודי ערב אז...לא יכולתי. אבל לא נורא, יש הופעות בדרך .... שמחה שנהנת מההופעה שלה כי היא מצוינת
ובאמת הקטע על הירח מדליק...אהבתי ממש.

Rony 05

New member
../images/Emo13.gif

חבל שלא באת דווקא לא היה צפוף והיתה הופעה של יותר משעה פעם הבאה

g a l4

New member
נשמע שהיה ממש טוב! ../images/Emo13.gif

וכייף לשמוע שהקהל זרם!!! (בתור מישהי שגרה בשוהם,אני מודה שהוא יכול להיות ממש יבש לפעמיםXD...) טוב אבל בכל זאת...מירי זאת מירי,אז זה הגיוני
שמחה שנהנת

למעלה