הופעות

DHAGITD

New member
ריטה ומירי מסיקה בהופעה למען בי"ח לוינשטיין

עמותת ידידי בית לוינשטיין עורכת את אירוע ההתרמה השנתי בסימן 50 שנה להקמת בית החולים, הנכם מוזמנים למופע השנתי.. ריטה "רמזים"- ההופעה 2009 מארחת את מירי מסיקה יום ד' – 15.7.2009 שעה 20:00 אמפי-פארק - רעננה פסנתר ומחשב: אלדד ציטרין, גיטרות: דני ויצפלד & לידור לוי, אקורדיאון כלי הקשה ונשיפה: אורי מילס, בס: ירון גורן, תופים: איתן רז, עיצוב במה ותאורה: רונן נג'ר, עיצוב סאונד: יאיר גורן הגברה ותאורה: מזוז גרופ הכנסות הערב קודש להקמת מגדל אשפוז חדש למשתקמים ובני משפחותיהם, אשר ישפר את תנאי האשפוז והשיקום בבית לוינשטיין – מרכז לשיקום הגדול במזרח התיכון. מחיר כרטיסים כרטיס פלטינום: 1000 ₪ כרטיס זהב: 500 ₪ כסף: 250 ₪ כרטיס ארד: 150 ש"ח התרומה הופכת למתת חיים – כל תרומה תתקבל בברכה. ניתן גם להשיג כרטיסים מוזלים דרך מועדון "טוב" (עובדי מדינה בלבד ובני משפחותיהם)

Music4Life

New member
הי חבר'ס :) מי בא להרצליה להופעה ב12 לחודש../images/Emo35.gif

מקווה שרובכם

veredmp

New member
אני שם! ויש קודם את הברל'ה, מי מגיע לברל'ה?

יאללה, בואו תעזרו לי לסיים את חגיגות היומולדת (או בעצם, שבועלדת) כמו שצריך

Music4Life

New member
מזה ...ברל'ה??

סורי אני לא מעודכנת..לא יודעת מה זה. עוד הופעה שלה או משהו
אגב לשאול...אתמול היה שידור מה"אולפן השקוף" בערב-לילה ומירי היתה שם עם קרנונה(
) פלס, עופר בשן וארז טל...זה היה שידור חוזר ממה שהבנתי... מתי בדיוק זה היה, מתי מירי היתה שם

veredmp

New member
זה היה ב-5.4. קרן וארז היו שם מ-16:00 עד 2:00

מירי ועפר "קפצו" באמצע לכמה שעות
וכן, הברל'ה זה עוד מקום שהיא מופיעה בו. יש לך למעלה (או בצד שמאל, אם את במערכת הישנה) לוח הופעות מעודכן

ady18

Well-known member
תשובות

ברלה זה מועדון שנמצא בלהבות חביבה סמוך ללהבות חדרה ב9.5.09 היא מופיעה ולגבי אולפן שקוף הופיעה לפני שבועים שלוש עכשיו מראים רק שידורים חוזרים:)

ככל הנראה אני הולכת להופעה הזאת../images/Emo9.gif

האמת היא שחשבתי שזאת הופעה רק של ריטה כי היום שנכנסתי לאתר ועד העובדים שלנו ראיתי שכתוב הופעה של ריטה ב-15.7 ומחר אני מזמינה כרטיסים לי ולשותפות שלי ואם מירי גם באמת תהיה שם זאת כבר סיבה טובה לבוא לראות את שתי הזמרות שאני אוהבת
מירי וריטה ביחד וגם לתרום בדרך למען מטרה חשובה אז בעייני זה מבורך
.אם מישהו מכאן הולך אשמח לפגוש אתכם.

viko222

New member
מירי וריטה מה יותר חלומי מזה?

אני לצערי לא אגיע. מעניין אם שמים כוס זכוכית לידן בהופעה היא תתנפץ

אני מבטיחה לבדוק את הנושא

אחזור אליך עם תשובה. ד' רוצה ללכת להופעה יששששש

hilali1

New member
31.7 מירי בהופעה בעין חמד

יום שישי בהצריים
90 ש"ח לכרטיס

Rony 05

New member
זול...! תודה!

נראה לי שענבל גם אמרה שיש למירי הופעה שוב באותו מקום בירושלים, גם ביום שישי או שהיא התכוונה לזה?

למעלה