הופ הופ טרללה

../images/Emo79.gifהופ הופ טרללה../images/Emo79.gif

דילן שלנו גדלה בשנה
אז מה נאחל ליקירת הפורום? חוץ מבריאות, אהבה והמון הצלחה? כמובן שמלא סקס, סאוור פאטץ' קידס ומלאנת'לאפים כסף (כמו שהיא אוהבת) מאחלת לך שאראלה תתקשר, שתזכי במיליונים, תקני את הגראנד אול אופרי והריימן אודיטוריום. תסדרי לליאן ומרטינה הופעות פרטיות שם מידי ערב. תעשי סקס עם כל אלף נשותייך בו זמנית (מקווה שקודם תמצאי מיטה מספיק גדולה כדי שתאכלס את כולן. והיא צריכה להיות ממש גדולה כיוון שכולנו יודעים שיש לך חיבה לנשים צ'אביות...) תקני את כל המניות של ד"ר פפר, תכתבי שירים עם דיאן וורן והילרי לינדזי, שכל הלאסביוט מכל תוכניות הריאלטי שאת אוהבת תמיד יזכו, שיתגשם חלום ילדותך הגדול ביותר וילהקו אותך בתור הפאוור רנג'רית הוורודה בגרסה המיליונת'לאפים של הסדרה. שגיבורים תחזור לפרק איחוד שלם של סקס בין ניית'ן לניקי (כנ"ל ליי טו מי וקאל וג'יליאן) שאורנה ומשה דץ יחזרו להיות אייטם. שהילרי קלינטון תזכה בבחירות הבאות (או לפחות שרה פיילין), שיחזרו להמציא שירי להקות צבאיות. שתמצאי סוף סוף בובה של חיבוקי (עם או בלי יעל אבקסיס) ובקיצור שתמשיכי להיות הבן אדם הכי מדהים שאני מכירה
אוהבת אותך מיליונים!! מזל טוב מותק
תראי, כל הנשים האהובות שלך באו להגיד מזל טטוב
(אז מה אם גנבתי את התמונה
עשיתי שידרוג והכי חשובה זו גם ככה הכוונה...)

המון המון מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

ואו, יום לפני האלבום של ליאן ובאותו יום של עקרות בית נואשות. מצאת לך מתי להגיח לאויר העולם;; קודם כל, לברכות הרגילות- יום הולדת שמח, עד 120 שנה, מזל טוב, אושר עושר, כושר ופוריות (
;;) עם זרובבלה. לברכות האישיות- קודם כל, לפי סדר עדיפויות, מאחלת לך פשוט לעוף לאופרי. משם לביקור קצר במיטה של מרטינה, הילרי (אנד אונ אנד אונ אנד אונ) וטוליסה במקרה שתספיקי ללונדון
. תמשיכי לנהל את הפורום היקר שלנו בכזאת השקעה, ולקפוץ מידי לעב"נ (כי את פשוט מתה שאני ועדי N נהיה ביחד). המון המון עונות של דקסטר, צווארון לבן, קאוורט אפיירס, 30 רוק, צ'לסי (טוב נראה לי שנעצור פה
זה לא יגמר
). הרבה טבעות, חולצות של מירנדה, ילדים משמשים קטנים שאני אייבא במיוחד. שתתחתני עם בעל עשיר, או עם אישה ממש עשירה ושופעת. תגיעי לגיל מבוגר, ושתראי כמו דיינה בגיל 55
. בשביל שלא יהיה לך משעמם, תבקשי שיקנו לך את הברבי החדשה של פיית'. אני בטוחה שתמצאי אותה נורא יעילה
. לסיום, אני אוהבת אותך המון כפרה
אל תשתני לעולם (רק אולי לא לצעוק לנשים ברחוב מה זה הנעליים האלה). ובגלל שרוית כבר הציגה פחות או יותר את ההרמון שלך, כמובן שצריך להוסיף גם את זה

LeAnnDylan

Well-known member
כפרעליך!!

הרסת אותי עם הברכה
אמג זרובבלה
היא שלך! בארבי פיית' היל
לצעוק על אנשים ברחוב זה הכי שווה!
תודה

blah blah story

New member
יומולדת מדהים ../images/Emo99.gif

דילן היקרה, בת האדם שהכירה לי את עולם הקאנטרי המופלא - ועל זה אני מודה לך לעד. אני מצטרפת לברכות של כולם. שהשנה הקרובה (וגם הבאות) תהייה מלאה בבריאות (כי כשמזדקנים צריכים יותר ויותר בריאות) , המון המון כסף (שתוכלי לקנות את כל החולצות של שוגרלנד, מירנדה, מרטינה ושות'.. בלי להסתכל בכלל מה יש עליהן). אני רוצה לאחל לך שתטוסי לארה"ב לה-מון הופעות - אבל זה אומר שלא תטוסי איתי ב 2013
אבל את יודעת מה , אני מאחלת לך שתטוסי (עם או בלי חן) ותמצאי שם קאובוי(ת) אמיתי(ת) , תתחתנו ואז יהיה לי מקום לישון כשאני אבוא שנה אחרי
בקיצור יקירתי, שיהיה לך יומולדת מדהים ותמשיכי להנות מהחיים.
וכל האייקונים שקשורים

LeAnnDylan

Well-known member
תודה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

הלוואי וכל מה שכתבת יתגשם

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif יואווו כמה כוסיות במקום אחד!!!#%&#

המון המון תודה! חיים של ברבור בר! מאוהבת בך!!!$

Guncrazy

New member
מהממת שלי../images/Emo23.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב. שמחה לשמוע שבילית בנעימים ביום ההולדת שלך. מקווה ששאר השנה שלך תראה כמו יום ההולדת שלך- מלאה בצחוק אהבה וחברים קרובים. את באמת אחת למיליון ואני מקווה שתישארי בדיוק כפי שאת

LeAnnDylan

Well-known member
כפרעליך^^ תודה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מקווה מאוד ששאר השנה שלי תראה ככה

West Doll

New member
כפרוווווווווות!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif../images/Emo65.gif

קצת באיחור (אבל רק כאן באיחור
) אני הכי שמחה בעולם שהכרתי אותך. את החברה שהכי מבדרת אותי בזמן שאני עם בלונים ועל שולחן הניתוחים ;; אוהבת אותך מלא!
למרות שאני לעולם לא אגיד לך את זה כי זובי, לא בכבוד שלי |הא| את כל האיחולים שלי כבר אמרתי (סוג של...
) אז רק נותר לנו לחכות ליוני ליומולדת שלי
וכמובן לעשות סקס עם הרגליים של קרי באופרי
ואני מזה לא מתכוונת להבריז
קיצר, ביי

LeAnnDylan

Well-known member
הוו ככה אני אוהבת אותך;;

כשאת סלאט ומודעת לזה;; כפרוווות אני סו הולכת לחייב אותך לעמוד בהבטחות שלך גם אם חיי וחייך יהיו תלויים בזה! כבר אמרתי לבת דודה שלי שאני באה להתנחל אצלה בקונטיקט;;

West Doll

New member
אווו אז גם אני אכין את דודה שלי

מזה קונטיקט?
איפה זה בכלל?

LeAnnDylan

Well-known member
זה במזרח. שעה מניו יורק../images/Emo99.gif

אחרי שנחטוף את ליאן וקרי נלך לעשות שופינג בבלומינגדיילס

למעלה