הטופיק היומי

A N I g M A

New member
../images/Emo79.gif הטופיק היומי ../images/Emo79.gif

למי מכם שלא יודע, טופיק זה נושא. בכל יום נפתח שרשור על אחד הנושאים שמאפיינים את הפורום הזה. נתחיל עם דברים אישיים שנוגעים לנו, ונתקדם גם לדבר על מוזיקה בכלליות. אם יש לכם טופיק להציע - שלחו אלי או אל ענבל במסר! הטופיק של היום - איך מתחילים? הרבה פעמים יוצא לי להגיע למצב שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. הרבה יוצרים לא יודעים בכלל איך. מה אם אני רוצה להתחיל לשיר? או לנגן? מה אני צריך? יש לכם תשובות? יש לכם מה להגיד? SHOOT!

inbal287

New member
הממ

מוזר לי לענות על זה מכיוון שאני מאז ומתמיד ידעתי שאני רוצה לשיר, והתחלתי בגיל נורא מוקדם. בהמשך התחלתי ללמוד לנגן על כלי נגינה שונים אבל תמיד השקעתי יותר בשירה ויותר נהניתי מזה כך שהחלטתי ללמוד שירה באופן מקצועי וללמד את עצמי לבד לנגן על כלי נגינה. אני חושבת שאם מישהו לא יודע לאיזה כיוון ללכת שפשוט ינסה כמה כיוונים ויראה לאיזה הוא הכי מתחבר ומה הכי מתאים לו.

לדעתי

הייתי קודם שואלת- לאן בעצם אני רוצה להגיע? אם אני רוצה לדעת בשביל הידיעה- מספיק שעה אימון (בכלי נגינה כלשהו) שלוש פעמים בשבוע + שיעור פעם בשבוע. וזה אולי אפילו יראה הרבה לאנשים מסויימים. אם אני רוצה להגיע ליותר- אז כמובן שצריך להתאמן יותר, בהתאם. זה נכון גם לגבי שירה.

טאי פאי

New member
אז היי אני חדשה פה (=

למשל במקרה שלי הכל התערבב לי ביחד.. בזמן שהתחלתי ללמוד לנגן על גיטרה , התחלתי גם לכתוב שירים. למרות שמאז ומתמיד אהבתי לשיר , אבל במשך הזמן זה רק מתחזק יותר ויותר. אני חושבת שצריך לזרום,להתקדם , בלי לחשוב יותר מדיי חחח [אני מנסה :)] ללכת בעקבות החלום .. כמו כן אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי. התחלתי לפרסם את שירי :)

Drorchiklil

New member
ממ,

מנסיוני לפחות, כשרוצים להתחיל משהו מתחילים עם המון מוטיבציה, ופשוט עושים את מה שהמורה/חברים שמנגנים/הגיון שלך אומרים לך. אני חושבת שאין ממש דבר כזה מישהו שיודע שהוא רוצה, ולא יודע מה. אני חושבת שמתאהבים/רוצים משהו, ואז מתחילים איתו
. (הלטר סקלטר שוב מכינוי חדש, אגב.)

21thRevol

New member
אחלה שאלה

אני מנסה להקים להקה מאז גיל 17 וכבר חמש שנים שכלום לא קורה פשוט כי באמת ובתמים אין לי שמץ קלוש של מושג איך להתחיל

למעלה