הטופיק היומי

A N I g M A

New member
../images/Emo79.gif הטופיק היומי ../images/Emo79.gif

והפעם - עד כמה רחוק תלכו בשביל האמנות שלכם? מה הייתם מוכניפ לעשות בשביל לקדם את עצמכם? בשביל לפרסם את עצמם? הייתם מוכנים לוותר על היושר האמנותי שלכם? על העקרונות? קדימה לחפור!

sok777

New member
ממ

הייתי מוכן לעשות הרבה בשביל לקדם את עצמי.. להופיע, לפרסם, להקים הרכב, להופיע בחינם בהתחלה.. הכל בשביל החשיפה הזאת. לא הייתי מוכן לוותר על עקרונות. ככה אני חושב. למשל, אם אתפרסם ויגידו לי קהל המעריצים לכתוב שיר כזה וכזה אז אני חושב שלא אעשה את זה..

TillsWIFE

New member
יאי

כל מה שאני מתכוונת לעשות כדי לקדם את הלהקה ואת עצמי, זה שנופיע בכמה שיותר מקומות, ונראה לכולם את הכישרון שלנו, זה מספיק
ובעיקרון, אני מוכנה להוציא המון כסף על כלים טובים, על פרסום וכו'

Miss Naama

New member
אני לא מתכוונת להיות איזו

יוצרת/מוסיקאית גדולה, אז כל המכשולים של 'כמה היית עושה כדי לפרסם את עצמך' לא תקפים לגבי.

Yoko Nakajima

New member
הרבה

בנאדם שמאמין באמנות שלו ומכניס לתוכה חלק מעצמו מקבל דרכה משמעות נוספת לחיים. בשבילי מוסיקה וכתיבה (ולאו דווקא הסוג המסויים הזה של הכתיבה בלבד) היא חלק ממני. באמנות שלי יש מסרים, עקרונות, רגשות שאני מעוניינת להשמיע ולהשאיר אחריי ואני רואה בזה חשיבות רבה. הייתי מוכנה לעשות הרבה בשביל לקדם את האמנות שלי, אבל לא נראה לי שהייתי מוותרת על היושר האומנותי שלי- בלעדיו אין ממש סיבה לפרסם. אולי בנסיבות כלשהן הייתי מתגמשת, אבל שומרת על העקרונות שלי.

למעלה