הטופיק היומי

A N I g M A

New member
../images/Emo79.gif הטופיק היומי ../images/Emo79.gif

כשעליתי היום על האוטובוס עלו איתי עוד 4 בנות, שקטנות ממני בשנתיים שלוש. זיהיתי אותן מפני שאני יודעת שהן לומדות בביה"ס שלמדתי בו. אחרי התלחששויות מספר מצידן, אחת מהן קמה, ואמרה לי "היי, את הזמרת מהבצפר שלנו!" זה קורה הרבה, בגלל שבאמת שרתי שם הרבה אז די מזהים אותי
. קרה לכם, או קורה שמזהים אתכם ברחוב, כבר עכשיו? אם כן - איך אתם מגיבים? אם לא - מה הייתם עושים אם כן?

hagarshtar

New member
חחח אבל../images/Emo118.gif

בדרך כלל אם זה עליו אז זה היי אחות של אוגי. כי אף חבר שלו לא קורא לו ניצן

itoosh2

New member
כן... רציתי לכתוב...

אבל שכחתי מה היה הכינוי שלו... כמעט כתבתי "ניצי":-O

itoosh2

New member
אממממ... מכירים אותי כמעט כולם...

ולאו דווקא בגלל הופעות... אבל עכשיו התחלתי תיכון וניגנתי בכל השירים בטקס ראש השנה וגם שרתי באחד ויום אחרי זה כמה בנות ברחוב אמרו לי "הי, הנה זה שמנגן ושר בטקס, אמרנו למורה שלנו שיש לך קול פעמונים" כמובן שהסמקתי
ואמרתי להם תודה...

קרה, ניצחנו תחרות איזורית

והתחילו לתת לנו גיגית בכל מיני מקומות וכתבו עלינו במקומון. לא ממש ביג דיל אבל אנשים התחילו לשאול אותי אם אני יואל. אז אמרתי כן. אני יואל.

CrazyDude2

New member
קרה המון פעמים!

אני אישית בכל תקופת התיכון ניגנתי בטכסים כל 3 השנים, כמעט בכל טכס אפשרי אז בבצפר יש את המשבחים שזורקים הערות כמו "אתה מנגן יפה" וכאלה ויש את ה "הנה ההוא שמנגן" .. אבל עכשיו לאחרונה, בגלל הלהקה - הופענו באתר של נענע בתחרויות, ופרסמו אותנו בעיתון המקומי ובאיזורי , אנחנו מופיעים המון באירועים בעיר - אז פה ושם אני הולך ברחוב ואומרים לי "היי - אני מכיר\ה אותך..אתה מ'חנות פתוחה'" וכדומה. רק ביום כיפור האחרון הייתה מישהי שאמרה לי בהצלחה בהופעה הקרובה.. [סתם מישהי שבחיים שלי לא ראיתי אותה!] שמעו..זה מגניב, כיף ונותן מוטיבציה להמשיך הלאה!

itoosh2

New member
אתם מופיעים עוד מעט בבארבי?

ראיתי מודעה שלשום בהופעה של אביתר בנאי...

enonim

New member
חח אצלי זה קורה...

אנשים ברחוב שואלים אותי אתה זה הילד שכותב שירים ושר אותם...חח (תודות לאמא שלי שעיתון פראייר לידה)

למעלה