היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים
ט טולָה New member 23/3/04 #1 ../images/Emo79.gifהיא נסעה לסאן חוזה וחתכה../images/Emo85.gif את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים
../images/Emo79.gifהיא נסעה לסאן חוזה וחתכה../images/Emo85.gif את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים
° °£imply M§° New member 26/3/04 #14 הםצפופים כמו עננים ורודים.. ../images/Emo105.gif חחחח אני ממשיכה את עצמי (?)
D DrKasperrrr New member 23/3/04 #4 אויייי אתם יודעים מה אהבתי??? ../images/Emo28.gif את החולצה של רוני!!!!! (רוני קוראים לך נכון? כזאת לבנה עם עננים ורודים וכתוב "ענהנהנהננים" או וואטאבר רוני אם את עדיין קוראת פה..אני בספק..קבלי ח"ח..
אויייי אתם יודעים מה אהבתי??? ../images/Emo28.gif את החולצה של רוני!!!!! (רוני קוראים לך נכון? כזאת לבנה עם עננים ורודים וכתוב "ענהנהנהננים" או וואטאבר רוני אם את עדיין קוראת פה..אני בספק..קבלי ח"ח..
M MiStEr G u I t A r New member 23/3/04 #6 כן... ../images/Emo168.gif נראה לי שאני זוכר.., אם זאת הייתה רוני שכתבנו לה על המכנסיים
ר רותמיקה New member 24/3/04 #11 כבר לא קוראים לה ככה../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif רוניבץ. זה הכינוי. רק בלי הנקודה. כמובן.