היום בערוץ 24 בשעה 18:00

veredmp

New member
../images/Emo79.gif היום בערוץ 24 בשעה 18:00 ../images/Emo79.gif

"הכל עד לכאן - מירי מסיקה" מיטב באמנים מציגים את השירים האהובים ביותר שלהם ומספרים על החוויות מתוך העבודה על אותם שירים ומאחורי הקלעים של הפקתם. הזמרים מתועדים בסביבתם הפרטית, החל משכונת המגורים ועד בית הקפה האהוב. כל מה שיש לכם לומר על השידור - שרשרו לכאן

../images/Emo13.gifהיה פשוט תענוג

מבחינתי לא הספיק. יכולתי עוד שעה. אפילו עוד שעתיים. מירי הייתה כזו מצחיקה ושנונה. נהניתי.

yafit1305

New member
מה שמצחיק זה ש...

אחותי מתקשרת אליי לספר לי שמירי בערוץ 24 והיא מספרת לי שהאחיינית שלי שהיא בת 3 חודשים יושבת עליה וצופה בטלויזיה ומקשיבה למירי ! האחיינית שלי יודעת לזהות דברים טובים ואיכותיים - מירי יש לך עוד מעריצה! (מעריצה חדשה...)

sp400

New member
נהנתי מאוד

נכון מירי נראית טוב עוד משהו זה רק אני או שהאיפור ב DVD מבגר אותה?

veredmp

New member
לא חושבת שזה איפור שונה מהרגיל....

יותר מאוחר אכנס שוב לקליפים ונראה...

veredmp

New member
היה נחמד, גם אם הכרנו את רוב הסיפורים ../images/Emo13.gif

אהבתי את הקידום המאסיבי של הדיוידי החדש. מירי, עלי והצליחי

החשש היחידי שלי כרגע אצל מירי

שמאז כניסתה שלה לשיפוט כוכב נולד,כל ה,שונאים" שלה יכלו פשוט לרדת עליה...כי הפעם,לא יורדים עליה ועל המוזיקה..על זה שהיא מלכה ומבצכת וזמרת טובה,שיאכלו את הלב...אבל עכשיו יש להם כביכול הזדמנות לרדת עליה..אבל..אבל גדול,מירי תקבל בימים אלו הרבה הרבה מסך,הרבה אנשים סתם ידברו..לא סתם זו התכנית הכי מוצלחת...תכנית אשכרה לכל המשפחה...אני בטוח ש"יגלו" את מירי בזות כוכב נולד..כמה שזה נשמע הזוי

veredmp

New member
אי אפשר שכולם יאהבו אותך

מי שרוצה למצוא "סיבות" ו"תירוצים" תמיד ימצא. מי שלא אהב את מירי קודם ימשיך לא לאהוב. הכי חשוב זה שאנחנו נמשיך לאהוב אותה ולתמוך בה והכל יהיה בסדר
אני מודה שאני לא הייתי מחסידות הצעד הזה, אבל אני סומכת על מירי שתצליח למנף את התכנית לתועלות שלה כמו שצריך, ובתכל'ס, מה יכול להיות רע בלראות את מירי בטלויזיה פעמיים בשבוע?

זוהי בדיוק דעתי....זה יכול רק למנף...לפי דעתי

מירי לא צריכה את זה..כי היא נמצאת בשיא שלה....היא לא זמרת מדושדשת בת 50,שצריכה כוכב נולד בשביל שיגלו אותה שוב..:p:p מאחל לה הצלחה בכל דבר...

הילה 201

New member
גם ככה כל כוכב נולד הייתה

בעיניי תוכנית בזיונית של אנשים שטעמם במוזיקה זוועתי ושיפוטם שיפוט לא ענייני בכלל אז סוף סוף מישהי שמבינה במוזיקה שבאה מהתחום גם,בחירה מצויינת במירי ושיהיה לה המון בהצלחה !!!

ראיתי....איזה מהממת היא!!!

ראיתי יחד עם אימא שלי,והיא הודתה שהיא מקסימה:) (למרות שהיא לא אוהבת שאני חורשת על הופעות שלה (ושל אביב) )... והיא אפילו אמרה שהיא תבוא איתי פעם להופעה שלה:) כל זה בגלל השידור המקסים בערוץ 24!!!

למעלה