היום ב-
אנשים

../images/Emo79.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo25.gif

האוקטבה של מאריה קארי שברה לכם את החלון? חושבים שרובי וויליאמס הוא כוסון? המצעד השנתי של גולשי תפוז
אנשים
יצא לדרך. לא תבואו להצביע ולהשפיע? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9
איזו שנה עברה על אנג'לינה ג'ולי! הכנסו לפורום כדי לבחור את אירועי השנה של אנג'לינה, וגם את נבחרי ואירועי הפורום- ואולי תזכו בפרס מדליק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=712&msgid=67536625

m121

New member
היי!

ראיתי עכשיו את הפרק בהולמרק. זה הפרק האחרון של הסדרה כולה ? ואם לא אז....... לוסי בהיריון? מה באו להגיד לאריק קמדן?

גם אני ראיתי את הפרק!! כנראה ש..

כנראה שלוסי וקווין חושדים שהם בהריון, יהיו עוד עונות, למעשה הסדרה עדיין ממשיכה בארה"ב, ומה שבאו להגיד לאריק קמדן זה לדווח על תאונה שכנראה תשנה את חייהם של הקמדנים. הכל לקוח מהאתר של האחים וורנר (WB). חבל שהם לא אומרים של מי התאונה...

galit2510

New member
../images/Emo58.gif לפרק המדהים של היום!!

דבר ראשון מזל"ט לרותי!!!
חח סיפרה לפיטר ראשון איזה חכמה..
חוצמזה לוסי לא בהריון אבל היא תהיה בעונה ה-9 והיא תלד במעלית!!
ובאו לבשר לכומר קדמן שסימון הרג מישהו בתאונת דרכים!! כמה עצוב...

וואי את לא...

את לא יודעת כמה עזרת לי..! הייתי מזה מסוקרן...אני חולה על התכנית הזאת.... חוצמזה, מאיפה השגת את התקצירים?

tzofi2

New member
איך קוראי לפרק הבא?

אני צריכה לדעת איך קוראים לפרק הבא...? מי שיכול לעזור אני אשמח

yonco

New member
../images/Emo58.gif תשובה

8.01 - "The Long Bad Summer" (הקיץ הארוך והנורא)

yonco

New member
../images/Emo18.gif העונה השמינית - חשוב

חבר'ה, בבקשה תפנימו: אין בינתיים חדשות על העונה השמינית! נמאס לי לענות על שאלות בנושא הזה, נמאס לי לשרשר את ההודעות שאף אחד לא טורח לנצל"ש. התשובה נמצאת בפורום, רק תדפדפו אחורה קצת, או תסתכלו בשאלות הנפוצות. כשיהיה חדשות בעניין, אנחנו מבטיחים לעדכן, אבל עד אז תצטרכו להמתין בסבלנות כמו כולנו.
תודה על שיתוף הפעולה.

יונתן..סליחה...על...../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

הלא התחשבות מצידי אוקיי
עכשיו אני יודעת שברגע
שיהיה משהו על העונה השמינית
אתה תודיע לנו

למעלה