היום ב-
אנשים

../images/Emo79.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo25.gif

האוקטבה של מאריה קארי שברה לכם את החלון? חושבים שרובי וויליאמס הוא כוסון? המצעד השנתי של גולשי תפוז
אנשים
יצא לדרך. לא תבואו להצביע ולהשפיע? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9
איזו שנה עברה על אנג'לינה ג'ולי! הכנסו לפורום כדי לבחור את אירועי השנה של אנג'לינה, וגם את נבחרי ואירועי הפורום- ואולי תזכו בפרס מדליק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=712&msgid=67536625

oriane0

New member
נצל"ש..

אני לא אוכל לבוא למפגש פורום
כאילו אני יכולה רק בתאריך ה-27.. אחרי זה כל החופש שלי תפוס
אוריאן

My Bunny

New member
לאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אוריאני פשוט חייבת לבוא. אבא לא ראה אותה מלא מלא זמן, והוא כ"כ מתגעגע. את פשוט חייבת לבוא

Hip Hop star

New member
נצל"-ש-שאלון

מפורום חנונים
בואו וספרו: איזה חנונים אתם?? יש כמה סוגים: יש אחד -- שלומד כל היום וחורש וכו' יש עוד סוג -- שלא לומד כל היום, גרוע בלימודים ועדיין חנון.. אז מי אתם..

מממ... עונה../images/Emo3.gif

בואו וספרו: איזה חנונים אתם?? יש כמה סוגים: יש אחד -- שלומד כל היום וחורש וכו' יש עוד סוג -- שלא לומד כל היום, גרוע בלימודים ועדיין חנון.. טוב האמת שאני לא כל כך זה ולא כל כך זה...אני מן
כזה... אני לומדת מידי פעם ולפעמים גם לא... משתדלת כמה שיותר.. הולך סבבה בלימודים....(93-בהיסטוריה,92-בתנ"ך ו-95-בספרות)
יחסית חכמה..חיחי ולא התכוננתי לספרות ותנ"ך...חחח יש!!! אני לא מלכה או משו כזה אבל גם לא חננה...חיחיחי.... אבל אם כבר אני מעדיפה לההיות חחנה שלומדת והכל ככה שאיכשהו אני אצליח...

Love Bem

New member
אני!

בואו וספרו: איזה חנונים אתם??מהסוג המוזר כן אלה עם הפיצול יש כמה סוגים:הרבה... יש אחד -- שלומד כל היום וחורש וכו' יש עוד סוג -- שלא לומד כל היום, גרוע בלימודים ועדיין חנון.. אני הסוג המודגש

Love Bem

New member
חח...את לא מכירה אותי+נצל"ש

אני חייבת לספר משהו סופסוף להוציא אותו החוצה שניה............. יש לי ל ה ק ה ואני הסולנית חח.... בנתיים מחפשים מארגן אבל אני יודעת שזה סטוץ בגללל שיש לי כבר עבודה לעתיד אבל בכול זאת

Humm Noa

New member
איזה מגניב!../images/Emo2.gif

גמאני רוצה
את מנגנת גם?
איך קראים ללהקה?

Love Bem

New member
כן אני מנגנת אל כול סוגי הגיטרה

אני מנגנת אל בס שמה ואני לומדת פסנתר קוראים לה SAB 110

Humm Noa

New member
איזה מגניב!../images/Emo2.gif

גם אני מנגנת גיטרה
גם בס בלהקה
למרות שבכלליות אני מנגנת חשמלית

sap sapir

New member
אנייייייייייי

בואו וספרו: איזה חנונים אתם?? יש כמה סוגים: יש אחד -- שלומד כל היום וחורש וכו' יש עוד סוג -- שלא לומד כל היום, גרוע בלימודים ועדיין חנון.. אז מי אתם..לא זה ולא זה אני לומדת קצת ומצליחה בערך

Hip Hop star

New member
נצל"ש-איידס

כן,לפי הכותרת את מבינות שיש לי איידס. סתם..לא מצחיק גם,אז לא לצחוק. עכשיו ברצינות,תקראו את זה,ואם תסכימו,תרשמו לעצומה. תודה

למעלה