היום הופעה אקוסטית בזאפה ת"א

veredmp

New member
../images/Emo79.gif היום הופעה אקוסטית בזאפה ת"א ../images/Emo79.gif

מירי מופיעה היום בזאפה ת"א. מי מגיע? כל מי שמגיע, תהנו המון ובואו לספר לנו אח"כ איך היה
נתראה שם!

אני מתרגשת כי יש היום MAKE OVER

של היפה והחנון
כך אמרה מירי. מירי הוסיפה שאפשר ל"רפא" את החנוניות של הגברים אך מה עם הפאקצתיות של חלק מהבנות ? אייל הלר הוסיף שזה לא ניתן לריפוי
אז כן, אייל הלר היה (והיום היתה לי האופציה לבהות לו בידיים, איך שהוא מנגן,
). גיל לואיס לא היה. אקוסטי אני לא בטוחה שזה היה. אבל נהניתי וזה מה שחשוב. מירי עלתה היום עם שמלה חדשה וגרביוני רשת.נראתה מעלף. היתה גם עם נעלי עקב שלטענתה לא יכולה לחלוץ אותם כי זה מסובך מדי. היתה גם ילדה חמודה בשם קלרה בת 7 וחצי בשורה הראשונה שמירי קצת דיברה אותה , שאלה אותה שאלות אם היא בחרה לבד את הבגדים ואם היא מכירה שירים שלה. שתיהן היו מקסימות. מבחינת הליינאפ- התגעגעתי ושמחתי לשמוע את נטלי.
ליינאפ: באה אליכם נובמבר יום ראשון שיר לשירה ברכת המלך ממי אל תשליכני cry me ariver טיפה טיפה עכשאח"ב אם זאת האהבה שלך נטלי שלום לאמונות אף אחת לשם שיר תקווה תמונות מחר

veredmp

New member
היתה הופעה חמודה ביותר

מבחינת ליינאפ, היה כמו הברל'ה (חוץ משיר הפסנתר - cry me a river). "אף אחת" ו"לשם" היו מהממים היום. גם "ברכת המלך" שבזמן האחרון פשוט התאהבתי בו בהופעות. למרות שאני לא מתה עליו, "נטלי" היה מקסים ונדבק לי לראש כבר כששמעתי אותו בבלאנס. הקהל מאוד נהנה ולדעתי גם אם מירי היתה חוזרת להדרן שלישי הם היו ממשיכים לשבת ולחכות לה. מירי עלתה עם שמלה שחורה, גרבוני רשת מהממים ונעליים חדשות שלקראת סוף הערב אמרה שהן הורגות לה את הרגליים, אבל זה סיפור להוריד אותן, כי היא תצטרך להתכופף ואז פינטו יראה יותר ממה שהוא רוצה לראות. אח"כ אמרה שבעצם כולם ראו כבר הכל, ואז פנתה לאורי ואמרה ש"סתם, סתם". לא יודעת כמה אורי השתכנע
היה גם קטע משעשע שהיא קינחה את האף, וכשסיימה לא ידעה מה לעשות עם הטישו אז שמה אותו לאורי על הקלידים. חבל שלא צילמתי את הפנים שלו
היא ניסתה להמשיך בהופעה כרגיל, ואז הוא הפריע לה ואמר ,מה אני אמור לעשות עם זה??". היא פנתה אליו, אמרה "אוי, סליחה!!" ואז לקחה את זה ו....... תקעה לו בתוך החולצה
תמונות בערב

pRimaVeriTaVIV

New member
נו, כמה צפוי... ../images/Emo3.gif

אבל אני חושב שזה יותר מתאים למירי...
אורי סתם ייראה...מוזר

Music4Life

New member
ע-נ-ק ../images/Emo6.gif

איזו אדירההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
קורעעעעעעעעעעעעעע אוי מירי מירי
אוהבת אותך! מצחיקולהההה כזאת.