../images/Emo221.gifבטח חשבתם שאחלוץ שד../images/Emo221.gif
זה מה שמירי אמרה בזמן שחלצה נעליים
לפני שההופעה של מירי החלה הראו סרטון קצר על מפעל מוגן שבו אנשים פגועי נפש עובדים וגם היה מופע קצר של קבוצת פגועי נפש ששרה שני שירים- מאד מרגש. הם גם אחר כך נשארו בקהל ומירי אף הקדישה לאחת מהן שישבה בקרבת הבמה את אף אחת. את שיר לשירה היא שרה בלי להעלות ילדה (למרות שאני ראיתי שהיתה ילדה קטנה בקהל, כנראה מירי לא קלטה). הליינ אפ היה כמו בהופעות הפעם היתה תאורה מהממת
שמירי סיפרה על האודישן ללהקה צבאית איך שהקול נבלע לה , מישהו בקהל התחיל להתלהב,אז מירי אמרה לו שבטח חשב שהיא הולכת לשיר את כל השיר, אז הוא אמר כן (וגם אני, אני תמיד בעד חידושים
)אז מירי אמרה לו: יש הופעה של שלום חנוך..." הפעם שדיברה על הסיבוב בצרפת, היא שרה חלק נכבד מירושלים של זהב , היה פשוט מהופנטת
הפעם גם את שיר תקווה היא לא הקדישה לגלעד שליט, אלא לכל אלו שעוברים קשיים ומתגברים... כאשר באה להדרן השלישי, שיר תקווה, רוב הקהל לא הבין שהיא חוזרת (מה לעשות, לא כולם הולכים לאותה הופעה מספר פעמים
) אז מירי עלתה ואמרה לקהל:"שבו שבו, עוד שיר אחד". בכלל הקהל היה ממש טוב הפעם, היה נלהב, מחא כפיים והראה אהבה גדולה שאין לתאר. אני תמיד נהנית בהופעות של מירי אך הפעם יצאתי עם תחושה שתרמתי במשהו, שעזרתי, ולו רק בגלל שעבדתי עם אוכ' כזו, ואני יודעת איך הם נאבקים ונלחמים ולו רק כדי לשרוד. אז
לך מירי על ההופעה אתמול
בגלל שחג פסחל אוטוט מתקרב ואתם בטח שוקלים מה לקנות מתנות, מבקשת ממכם להכנס לאתר "כלים שלובים"
http://www.kelimshloovim.org.il/ כל הפריטים שבאתר, אנשים פגועי נפש מכינים אותם אתמול בתום ההופעה יצא לי לראות את הפריטים תצוגה זה ממש יפה