הייתה פה איזו הודעונת על שיר

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo79.gifהייתה פה איזו הודעונת על שיר

אז תהיתי מה הם השירים שעשו לכם את זה? מה הם השירים שזכירים לכם בדיוק חלקים מסויימים בפרק או גורמים להתרגשות בלתי מוסברת? בשבילי: Dire Straits - Brothers in Arms Tori Amos - I Don't Like Mondays Yo Yo Ma - Cello Suite No. 1: Prelude

doubloman

New member
Isaac and Ishmael

Buffalo Springfield-Stop Hey What's That Sound there's something happinin here what it is aint exactly clear theres a man with a gun over there tellin me i got to beware i think it's time we stop, children what's that sound everybody look what's goin down there's battle lines being drawn nobody's right if everybody's wrong young people speakin there minds getting so much resistance far behind it's time we stop, hey what's that sound everybody look what's goin down what a field day for the heat a thousand people in the street singing songs that they're carrying signs mostly say hurray for our side it's time we stop, hey what's that sound everybody look what's goin down Par-a-noiastrikes deep into your life it will creep it starts when your always afraid step out of line the man come and take you away we better stop hey what's that sound everybody look what's going down x4

AnnabeI Lee

New member
שכחתי מזה!

האמת זה השיר הראשון שטרחתי להשיג. והוא היה תקוע לי בראש המון המון זמן אחר שראיתי את הפרק. שיר מדהים ביופיו.

Popeye78

New member
עוד כמה

Haleluja - הקטע שסיימון נרצח. Somebody's Going to Emergency, Somebody's Going to Jail אני חושב שבפרק Noel יש מקהלת ילדים שרה איזה שיר חג (משהו עם "פא פא פא פאם") ובסוף הפרק כל הדמויות נכנסות לאותו הפריים עם השיר הרקע. סצינה יפה. וכמובן מקהלת נערים מאיזו אוניברסיטה נותנת מחרוזת שירים, לא זכור לי הפרק, אבל CJ אומרת לקרול משהו בסגנון: Don't you just want to take them home...

אאל"ט, אתה מתייחס ל-in excelsis deo

שהוא פרק חג המולד הראשון בסדרה, שם אכן רואים במקביל מקהלת ילדים ששרה, ויש חיתוכים חוזרים בין טובי וגב' לנדיגהם שנמצאים בלוויה של הלוחם חסר הבית, ובין שאר אנשי הצוות שנכנסים לפריים בבית הלבן במעין משמר כבוד. פרק שהוא אבן דרך בהרבה מובנים בסדרה - מבחינת הדמויות, התכנים, השיח הויזואלי והמוסיקלי ועוד. ב-Noel לא זכור לי קטע כזה, לכן אני חושבת שאתה מתייחס לפרק מהעונה הראשונה.

Popeye78

New member
תודה על התיקונים/הבהרות

לקטע הזה התכוונתי. סצינה מעולה שמראה על איכות כתיבה שכבר הרבה זמן לא ראינו בעונות המתקדמות.

AnnabeI Lee

New member
משום מה הצלחתי למצוא את השיר הזה

רק בביצוע של הנשרים (
). אחרי כמה חודשי חיפוש. ובהזדמנות זו, אם יש מישהו שיכול לעזור עם זה. אז.. please! תודה

יש בחמוריקו, piece of cake

את מוזמנת לחפש בכוחות עצמך (new york minute) או לחכות עד סוף השבוע ואז אסייע לך בשמחה.

AnnabeI Lee

New member
בועז היקר כבר שלח לי. (מסתבר שזו

אותה גרסא מתוייגת לא נכון)

buffgirl

New member
Haleluja.

כל כך עוצמתי, כל כך עצוב.. חוץ מזה, רק אני רוצה לראות את סי.ג'יי כבר עם מישהו?!

lightanddark

New member
Blame It on the Bossa Nova

אחד הקטעים היותר מצחיקים והשיר שהיה בסוף הפרק שדונובן מת לא יודעת איך קוראים לו

Popeye78

New member
אכן איך שכחנו את הבוסה נובה ../images/Emo6.gif

(לשיר בסוף הפרק שדונובן מת קוראים הללויה)

lightanddark

New member
לא שדונובן מת

בסוף הפרק שהנשיא חוזר להצגה יש עוד שיר לזה התכוונתי

למעלה