היי אחותי

veredmp

New member
ואחרי השמיעה הרביעית ../images/Emo3.gif

אני חושבת שזה השיר שאני הכי אוהבת מהדיסק עד כה. גם המילים, גם השירה, גם העיבוד. דרך נפלאה להתחיל בה את היום

שיר ממש יפה !!

אני אישית אהבתי יותר את חדשות טובות
יואו למה אף אחד לא מעלה את האקורדים של השיר "חדשות טובות" ? אני לא מבינה ..

hilali1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo9.gif

יש משהו מאוד נוגה בשיר הזה... ד.א אם לא הייתי יודעת מי כתב את השיר הייתי מהמרת דווקא על ק.פלס או בכלל על כותבת אישה ולא על גבר..

I מ י ר ב I

New member
שיר טוב!

זה לגמרי אריק שונה,אני אישית יותר אוהבת את אריק של יום ראשון אבל גם זה לא רע.

shay keran21

New member
ואוו ו ואוו../images/Emo99.gif זה ממש שיר "מירי מסיקה"

אולי לא תאהבו את האמירה הזו,אבל אני כ"כ כ"כ התרגשתי מהשיר הזה...שמעתי כבר פעמיים...ואני מרגיש שזה בנתיים השיר הכי שיכול להצליח מבין השירים שנחשפנו אליהם(יש לי אהבה ענקית ל"פנינים בנהרות" אבל אנשים יגידו,זה לא מירי מסיקה,ופנינים זה הבייבי שלי..רק בגלל האוונטה סלסולים שהרבה אנשים לא יתחברו) השיר הזה כ"כ כ"כ חזקר..הבתים...הפזמון...לאחר הפZמון הבית הראשון חוזר,ומשם השיר רק מתעצם..יש קצב מסחרר,הפזמון המאוד מאוד מרגש..הלחן המאוד מאוד מרגש...אריק עשה עבודה נפלא! ולפי דעתי הבסיס של השיר ממש מזכיר את "עכשיו אתה חוזר בחזרה" אני מאוד מקווה שעד שיהיה לי את הדיסק ביד,אשמע את הכתף של ת"א...חח בכוונה הם שומרים את קרן בסוף...את הטוב ביותר הם שומרים לסוף...ואני אוהב את זה...אף אחד לא אומר שהשיר הזה יצא כסינגל..אבל גם אם כן,השיר הזה מאוד מאוד גלגלצי...

orelxd

New member
מה הקטע שכל שבוע היא מוציאה שיר

אנשים עדיין לא התרגלו ליום ראשון ולא מכירים את יום והיא מוציאה עוד אחד:S?

veredmp

New member
זה נהיה מעין טרנד כזה שכשמוציאים דיסק

עושים "כל יום שיר" ב-YNET. ירדנה ארזי עשתה את זה, נורית גלרון ועכשיו מירי (ואני מניחה שהיו עוד בדרך שפספסתי
) אלה לא סינגלים שיוצאים לרדיו (כמו "יום ראשון"), אלא רק ב-YNET. זה כדי לגרום לך לשמוע את השירים, להתאהב ולרצות לרכוש את הדיסק.

pRimaVeriTaVIV

New member
אהבתי מאוד

כנראה שבכל זאת נספיק להכיר חלק מהשירים לפני ההופעה
יש בזה משהו "אריק", אבל לא מובהק כמו בד"כ

oranitoosh

New member
ממש אהבתי ../images/Emo13.gif

הקצב שלו, המילים.. ומירי, שעושה את זה לשיר כל כך שלה. אהבתי מאוד, גם אחרי שמיעה חמישית

סתיוי16

New member
אהבתי מאוד. תודה :)

אני בד"כ קוראת שיר לפני שאני שומעת אותו, כי אני מתחברת יותר למילים, אבל הלחן מעולה ולא שמתי לב שהשיר נגמר בלי לקרוא את המילים שלמטה... ובכל זאת התחברתי מאוד מאוד למילים. שיר טוב. בשמיעה ראשונה אהבתי פחות מאשר את יום ראשון, אבל בשני'י'ה ושלישית כבר התלבטתי.. וביום ראשון אני מאוהבת לגמרייי, אז המצב טוב

../images/Emo2.gifואוווווווו!!!

איזה שיר!!! אני ממש מתרגשת! באמת מתרגשת! אחותי כבר אומרת שאני ממש חולה.. איזה שיר מקסים! ממש שיר יפה!

אחלה דרך לסיים את היום

היה יום מעולה והוא גם מסתיים ככה. אני חושבת שהקצב מעולה... השיר מראה באופן בולט את היכולות הקוליות של מירי

למעלה