היי,אני חדשה

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifהיי,אני חדשה../images/Emo9.gif

אני אודליה ואני בת 13...ו...יש לי רייקי 1 וזהו פחות או יותר...את השאר תדעו בהמשך מקווה שיהיה לי פה כיף

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה.=]

מממ ברוכה הבאה לפורום החמים שלנו(מה הקשר?!)..=) אממממ אני אופיר בת 12 וחצי ו..זהו בתכלס..=]

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום אודליה!!

כמה זמן כבר יש לך רייקי 1? איך הגעת לרייקי?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifכשנה יש לי רייקי 1

איך הגעתי לרייקי...פוף, אבא שלי איכשהו הגיע למישי שחונכת ואמא שלי גם עשתה ואיכשהו גם אני נגררתי לזה....אני זוכרת, זה היה שנה שעברה בסוכות...ummmmmmmmm זה היה יומיים רביעי-חמישי, רייקי לצעירים
ביום חמישי קיבלתי את ה
שלי, אבל קצת אחרי שהוא חגג מומולדת שנה הוא התפגר
סתם שאלה: נכון לפעמים פתאום אתם מרגישים שהידיים שלכם חמות (סתם קיפלתם את הידיים בלי לשים לב למשל) ואז זה ממש כיף לשים על הברכיים או פשוט להתחיל לעשות רייקי

Anabel74

New member
כן זה קורה לי לפעמים.

לפעמים גם פשוט מניחים את הידיים על הגוף, בטן/גרון/ירכיים... וכאילו בלי לשים לב מתחילים להרגיש טוב יותר שם. אשמח לשמוע עוד חויות שקרו לך שקשורות ברייקי .

פגית

New member
הידיים שלי חמות כמעט על הזמן...

אז יוצא שאני תרגלת רייקי מלאכי ברגע שאני מניחה את היידים על הגוף אני מתרגלת חחח ..... הן חמות כל הזמן לפעמים זה מפחיד אותי....

Anabel74

New member
זה מעניין

גם לי בשנים האחרונות (בניגוד לשנות ילדותי למשל) הידיים חמות רוב הזמן. וזה מפתיע אותי בהתיחס לעובדה שתמיד קר לי...
בכל אופן זה נחמד, גם לי וגם למי שנוגעת בו, אז לא מתלוננת. בקיצור,קחי את זה בקלות...ותתרגלי בכייף רייקי כמה שבא לך.

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifלי קר תמיד../images/Emo186.gif

ואין מצב שחם לי-בשום מקום

EnigmaGirl

New member
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורום לי קוראים מירב (בת 18) אני גם די חדשה כאן ואני אשמח לעזור לך בכל דבר ולענות לך על שאלות (אם אני בכלל אדע)...אני שולחת המון אור ואהבה ובטוחה שתתקבלי כאן בברכה כמו שקיבלו אותי

למעלה