המלצות מוזיקליות (ואחרות
) לסופ"ש

I מ י ר ב I

New member
ביקורת הופעה-קובי אפללו,ברל'ה להבות חביבה

לפני שנה יצא הסינגל ה-1 של קובי אפללו בשם בא מן השתיקה,ממש אהבתי אותו. אח"כ יצאו לרדיו עוד 4 סינגלים שלו וכולם התנגנו ברדיו ללא הפסקה.רכשתי את הדיסק,ממש מומלץ! במוצ"ש הגעתי להופעה בברל'ה,קובי עולה לבמה עם 4 נגנים(גיא בוקטי-גיטרות,יניב פופיק-בס,עידן שרון-קלידים,ירון איטה-כלי הקשה). הקול שלו ממש צלול ורב השירים גם ממש מרגשים. רב השירים של קובי ממש דומים ולפעמים מתבלבלים בין שיר לשיר כי נדמה שלאורך כל ההופעה שומעים אותו שיר. להופעה יש ממש פוטנציאל טוב,לא יודעת בדיוק מה חסר,אולי עיבוד אחר אולי יותר כלי נגינה,אבל משהו שם גרם לי קצת להשתעמם ולאהוב יותר את גרסת הדיסק. קובי שר את כל שירי הדיסק+3 קאברים,מהן המילים של שלמה ארצי,היום של אהוד בנאי וגם את שיר למעלות באקפלה בהדרן. בהופעה קובי גם משתף את הקהל בפזמון,חייבת לציין שהקהל ממש שיתף פעולה,שר,רקד והצטרף בכל הפזמונים,ראו שקובי ממש נהנה והתרגש מהעניין. יש גם כמה סיפורים במהלך ההופעה על זה שמזהים אותו. בגדול,קצת התאכזבתי כי ציפיתי להופעה יותר טובה מאשר ביצוע הדיסק אבל אני נוטה להאמין שבגלל שזה תחילת סיבוב ההופעות קובי ישתפר כי שומעים שהוא ממש מוכשר ואפילו טיפה ביישן. רשימת השירים(לא לפי הסדר) 1.שיר געגועים(שכתב לזכר קרוב משפחה שנפטר אחרי מחלה קשה) 2.מה שהלב בחר(שר אותו גם בהדרן) 3.אין לי דבר אחר 4.אהבת חיים 5.סימן 6.נשקיני-שר בהדרן יחד עם גיא בוקטי על הגיטרה(בהדרן) 7.ים הרחמים 8.תהפוך את העולם 9.טורונה(השיר היחיד בדיסק שקובי לא כתב והלחין.השיר הוא תרגום של דידי מנוסי,לחן ספרדי).את השיר הזה דווקא לא חיבבתי בדיסק ובהופעה הוא היה יותר מקפיץ. 10.שיהיה לך טוב 11.אחיזת עיניים 12.בא מן השתיקה בנוסף 3 קאברים-מהן המילים-שלמה ארצי,היום-אהוד בנאי ושיר למעלות ששר ממש יפה כאקפלה בהדרן.אהבתי ממש!

hilali1

New member
מעניין לשמוע את "היום" של אהוד בנאי

וגם שיר למעלות
תודה על הביקורת
את ממליצה או לא

hilali1

New member
../images/Emo79.gif המלצות מוזיקליות (ואחרות../images/Emo8.gif) לסופ"ש ../images/Emo79.gif

שירים, הופעות, אלבומים קליפים וכל דבר מוזיקלי או אחר שנהניתם לשמועו בא לכם לשתף אותנו
שבת שלום

ג ב ש ו ש

New member
ההמלצות שלי../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

אז ככה
קודם כל על האלבום המשולש של אביב גפן בלייב-ביצועים לשירים המדהימים ביותר של אביב גפן והכל מתוך הופעות חיות+DVD עם קטעים מהופעות מתחילת דרכו של אביב ועד היום.שווה ביותר
ועל האלבום של אלכס..אני אישית מאוד אהבתי אותו למרות שיש ביקורות לא ממש נחמדות [רובן בכל אופן]. זהו.. שבת שלום

למעלה