המלצות שירים

../images/Emo79.gifהמלצות שירים../images/Emo79.gif

אז מה אתם שומעים בזמן האחרון? נראה לי שמזמן לא עשינו וזה תמיד מעניין.. וחוץ מזה כבר מיליתי בפורום אחר אז מה אכפת לי?:)) תנו בראש שלי--> זה מה שהולך פה בזמן האחרון.. משובח ביותר! תהנו- 1.אהוד בנאי-דוד ושאול/ער או חולם-->ובעיקרון הכל הכל.. זמר ענק.. רן אתה מלכי לעולם ועד 2.ברי סחרוף (אחח איזה איש)-עיר של קיץ/ 77/ החיים שממול/ עוד חוזר הניגון בביצוע אקוסטי 3.Radiohead - Karma Police כיף להיזכר לפעמים... 4.Natalie Imbruglia - Torn כנ"ל...:)) 5.בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד (ממש הפתיעו אותי.. שיר חמוד) 6.יהודית רביץ-שבתות וחגים/ שיר ללא שם 7.מוקי- אלוהים/ יושב מול הנייר (שניהם לא יצאו על דיסקים) 8.איפה הילד- השמיים הגבול/ העצב שלה 9.הג'ירפות- רמי מואשם באחזקת סמים (איזה חבר'ה חח) 10.Nelly Furtado - try/ powerless--> במקרה שמעתי והיא דווקא בסדר גמור! 11.מאיר אריאל- נשל הנחש/ אגדת דשא 12.נוער שוליים- לך איתה 13.רונית שחר-ועכשיו ניגע/ אהוב יקר 14.עברי לידר-כמה שאני אוהב 15.פורטיסחרוף-אמריקה/ חלום כחול איי איי איזה רשימה משעממת... אבל בזמן האחרון זה תקופה של להיזכר בשירים נשכחים...:)) כיף חיים יום נעים

nawa

New member
רק לאחרונה התוודעתי

ללהקת איאם ! ואני ממליץ עליהם בחום !

fleaboy

New member
היא הוציאה אלבום...

והיא מופיעה מלא אפשר להתעדכן באתר שלה www.iyam.co.il

522 אוקטן

New member
איאם זו להקה.

וזה גם שמה של הזמרת בלהקה. אחלה אנשים שעושים אחלה מוזיקה. הייתי בלפחות 20 הופעות(אני חושב שהרבה יותר..) ואני עדיין נהנה כל פעם מחדש. יש לפחות הופעה פעם בשבוע. מומלץ.

fleaboy

New member
כן אני יודע שזה להקה

הייתי ב2 הופעות שלהם וגם שמעתי את הדיסק פשוט לוידע... היא היוצרת המרכזית שם, והלהקה על שמה חח אז אני מדבר עליה כאחת :] ויש לה 2 בנות חמודות ומצחיקותתת חח הן שיחקו איתנו קצת בפסטיבל ג'מאייקה ואז איאם כעסה...

ממ....

*זמר מועדונים-אלי פיניש *ש"נ (שוטי הנבואה)-הילדים קופצים רוקדים *דג נחש-היפ הופ ישראלי *דג נחש-שירת הסטיקר *הדורבנים-שוב הדיסקו כאן *הראל .מ.-נר על החלון *הראל.ס.-הנני *הראל .ס.-עודני ילד *הראל .ס.-שלכת *שלושת הפיינליסטים של "כוכב נולד2"-לא עושה לי תה *מומי לוי-זוז מצד לצד *מאיה בוסקילה-יש בליבי כינור *רוני-סוד *מאיה בוסקילה-סיפור מכור *רוני-תזיז ת'ישבן *ש"נ-אין אני *ש"נ יפייפיה *ש"נ-ידיעה

ג'ירפות!!

יהה! גלעד כהנא תותח! חח >הסולן< אני ממש אוהבת אותם..מצחיקים כל פעם מחדש
תנסו לשמוע את כל הדיסק שלהם..הוא טוב =] בין השירים- וואו! רמי מואשם, יש לו בחורות כמו מים, ג'ירפות ועוד...

שמעו...

לאהוב את שבק ס בימינו זה נדיר... ואני מדברת על לאהוב באמת לא את הדיסק הכי פחות מוצחל "בעטיפה של ממתק" ואת נמרוד רשף... אבל המטרה העיקרית שלי בחיים היא להביא עוד אנשים לאהבת שבק כי מי שכבר אוהב שבק- אוהההההב שבק! אז כמה שירים טובים: "אסאסינים" (האהוב עליי) "סכנה לחברה" "אימפריה" "נופל וקם" "שיר הגאנג'ה" "מספר אחד" ובאמת צמצמתי פה כי אחרת פשוט הייתי כותבת את כככככככככככככל השירים שלהם! אז תקשיבו להם ןלא תתחרטו!

למעלה