המלצות
לשירים|תו
כנסו

../images/Emo79.gifהמלצות../images/Emo41.gifלשירים|תו../images/Emo70.gifכנסו../images/Emo9.gif

חלק 2 של המלצות לשירים יוצא לדרך (
מה שאומר ששוב משעמם פה!!) אז אם.. במקרה... (חחח רואי לוי
למי שהבין
) יש לכם שירים שאתם כל כך נהנים לשמוע בזמן האחרון שהייתם רוצים לחלוק אותם עם האנשים האהובים עליכם בעולם- אנחנו (ואני במיוחד) אז אתם מוזמנים לשרשר!( אהה ובלי שוטי... כי זה לא יהיה גזעי מצידכם
) השירים שלי
אז אלו הם השירים שאני שומעת לאחרונה וממליצה בחום... תהנו
(ואל תבהלו... זאת הולכת להיות רשימה מוזרה ביותר)
סי היימן- גיבור גדול
מוש בן ארי- בנאדם/ מדבר (תדמיינו אותו מהלך עם גיטרה ומחייך כשהוא שר... קצת כמו בקליפ של "יה" ויעלה לכם חיוך ענקי שימשך כלל היום
כפרעליו)
Alanis Morissette - Ironic
Nelly Furtado - try/ powerless
Sean Paul - Like Glue (הוא מצחיקק אותי!
)
Nirvana - Come As You Are(נזכרתי בו פתאום
)
Oasis - Stop Crying Your Heart Out(לא בטוחה אם היה לי את זה ברשימה הקודמת...
מילא
)
Queen - Bohemian Rhapsody
אהוד בנאי - דוד ושאול/ ענה לי
ברי סחרוף- כמעיין המתגבר/ עיר של קיץ/ 77
איפה הילד- העצב שלה/ נפלת חזק
טרנס הדרדסים (איזה כיף זה להיזכר בזההה
)
הדג נחש- גן התות
פורטיסחרוף-אין קץ לילדות/ ניצוצות/ חלום כחול
(בעצם זה רק פורטיס (חלום כחול))
רונית שחר- ועכשיו ניגע/ אהוב יקר
שייגעצ- מרלין מונרו
REM - Everybody Hurts( גם בו פתאום נזכרתי...)
Aerosmith - crazy זהו... |מזיע| סיימתי.... ניסיתי לתמצת נו!!
ניצ

moty18

New member
תורי :)

bob marley-war bob marley-ride natty ride bob marley-i know a place bob marley-jah live bob marley-forever loving jah bob marley-zimbabwe bob marley-positive vibration ziggy marley-shalom salaam ziggy marley-legalize marijuana steel pulse-steppin out capleton-jah jah city capleton-bust it מוש בן ארי-יה מוש בן ארי-קובה לובה תומר יוסף-אל תעשו עניין זהו,תהנו.. :) תשתמשו ברשימה בחוכמה... ::)))

fleaboy

New member
בואנה צא קצת ממארלי

יש הרבה רגאיי איכותי :] קצת: jacob miller - fire a go burn jacob miller - i'm a rastaman peter tosh - i am that i am peter tosh - african peter tosh - johnny B good cocoa tea - good life cocoa tea - the weed cocoa tea - herb fi bun alpha blondy - cocoa de rasta alpha blondy - jerusalem steel pulse - macka spliff steel pulse - K K K steel pulse - babylon the bandits מממממ הכל פה רוטס... כמו בוב מארלי :] וכמה שירים ממש יפים של בוב שלא רשמת (יש המוןןן... אבל כמה...) bob marley - jump nyabinghi bob marley - bad boys (חידוש ענקקק לשיר מהסרט בחורים רעים) ziggy marley - we are one תהנו :]

moty18

New member
יש המון רגאיי איכותי..:)

ועוד המון המון אמנים,אבל מסצינת הרגאיי אני אוהב הכי הרבה את הרוטס,ומיוצרי הרוטס אני אוהב הכי הרבה את בוב מארלי,וביקשו לשים מה שהכי אוהבים,אז השתדלתי לשים את מה שאני הכי אוהב...:) את הדאנסהול אני פחות אוהב ולכן שמתי 2-3 שירים ברשימה של הדאנסהול. אני לא יודע למה אבל אני לא מתחבר כל כך לרידמים של הדאנסהול.. בקיצור לדעתי יש רק מלך רגאיי אחד,והוא בוב מארלי ואני לא מאמין שזה יישתנה...:) The world would be better place if only everyone would just shut up and listen to Bob Marley

"יפה שקיעת שמש ללב עצוב..."

הייתי צריכה לעשות בספרות יומן קריאה...ובחרתי לעשות על הנסיך הקטן. קראתי את הספר ופשוט נגנבתי עליו ומאז אני מוצאת את עצמי מכורה לשיר הנסיך הקטן מפלוגה ב'. בואנה הכישרון של משפחת גפן עובר במשפחה... אביב לנצחחחחחחחחחחחח...הוא לעולם לא יהיה נדוש.לפני כמה זמן מישהי אמרה לי שהוא נדוש...חה חה חה אביב גפן נדוש זה כמו שג'ינס לא יהיה באופנה.ולעזאזל אני מפספת את ההופעה של היהודים בפורום בב"ש ב30 לחודש אבל לפחות יש הופעה של שוטי הנבואה החודש בטכניון...אז חדל עם החפירות שלום ולהתראות.

למעלה