המצעדודו

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo79.gifהמצעדודו../images/Emo79.gif

בגלל שאני לא בטוח שאהיה פה מחר אני פותח את הפינה הזאת כבר עכשיו.. זאת תהיה פינה קבועה לימי שני - המצעדודו בפינה זו יוצגו 10 שירים של דודו ואתם מתבקשים לדרג אותם בסדר יורד (כלומר 1 - השיר שאתם הכי אוהבים, 10 - השיר שאתם הכי פחות אוהבים) מדי שבוע יווסף שיר נוסף של דודו ב"פינה לשיפוטכם" וניפרד מהשיר שקיבל את הדירוג הנמוך ביותר בשכלול של כל ההצבעות.. ולהלן רשימת עשרת השירים הראשונים: 1. הלילה לא (עלית לי בזיכרון) 2. אני רץ 3. יותר ברור 4. אבוא אלייך 5. טפטופים 6. באת עם השקט 7. ועכשיו 8. מתוך בחירה 9. פוצי 10. גברת מזרחי *הבהרה: בגלל שזה המצעד הראשון, סדר השירים פה הוא לא לפי הדירוג שלו במצעד.. רק בשבוע הבא יוצגו השירים לפי סדר הדירוג שלכם..* יאללה להצביע!

RTur

New member
והדירוג שלי:

1. טפטופים 2. אבוא אלייך 3. אני רץ 4. הלילה לא 5. פוצי 6. באת עם השקט 7. גברת מזרחי 8. יותר ברור 9. מתוך בחירה 10. ועכשיו

Or f

New member
דירוגי..

1.יותר ברור 2.באת עם השקט 3.טפטופים 4.פוצי 5.אני רץ 6.גב' מזרחי 7.אבוא אלייך 8.ועכשיו 9.הלילה לא 10.מתוך בחירה

../images/Emo3.gif

1. אבוא אלייך 2. גברת מזרחי 3. טפטופים 4. באת עם השקט 5. פוצי 6. יותר ברור 7. מתוך בחירה 8. אני רץ 9. ועכשיו 10. הלילה לא

hadaroshh

New member
עונה

1. אני רץ
2. גברת מזרחי
כתר| 3. באת עם השקט
4. אבוא אלייך 5. טפטופים 6. יותר ברור 7. מתוך בחירה 8. פוצי 9. ועכשיו 10. הלילה לא ארתור העיקר שאני לא מבלפת חחחחח

שלי פאר

New member
הדירוג שלי קצת באיחור

1. אבוא אלייך 2. גברת מזרחי 3. טפטופים 4. באת עם השקט 5. פוצי 6. יותר ברור 7. מתוך בחירה 8. אני רץ 9. ועכשיו 10. הלילה לא

הדירוג שלי!!!!

1.אני רץ 2.באת עם השקט 3.הלילה לא 4.מתוך בחירה 5.ועכשיו 6.יותר ברור 7.אבא אלייך 8.טפטופים 9.פוצי 10.גברת מזרחי

זה בגלל שאני לא מכירה אותו...

אמרתי שאני קצת מדשדשת... ברגע שאני אכיר אותו הוא יהיה בדירוג הרבה יותר גבוה... (לא לקחת באופן אישי... סורי.)

פתאום קלטתי את החתימה שלך!!!!

ונהנתי! חחחחחחחחחחחחחחחחחח... את מוזמנת להצטרף לפורום!

למעלה