המשפט שלי באיחור קל ואחרי שבועיים שלא היה.. הנה זה חוזר.. השיר להפעם שגר פגר מה השורה שלכם מהשיר
נ נמש לנצח New member 8/3/05 #1 ../images/Emo79.gif המשפט שלי ../images/Emo79.gif באיחור קל ואחרי שבועיים שלא היה.. הנה זה חוזר.. השיר להפעם שגר פגר מה השורה שלכם מהשיר
../images/Emo79.gif המשפט שלי ../images/Emo79.gif באיחור קל ואחרי שבועיים שלא היה.. הנה זה חוזר.. השיר להפעם שגר פגר מה השורה שלכם מהשיר
° °•°סתיב°•° New member 8/3/05 #3 ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif "נהג שיכור נסע בצפון אמת חן אמא בת 30 וכבר נרצח לה הבן" למה -כי רמת חן זה מול הבית שלי
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif "נהג שיכור נסע בצפון אמת חן אמא בת 30 וכבר נרצח לה הבן" למה -כי רמת חן זה מול הבית שלי
° °•°סתיב°•° New member 9/3/05 #10 מממ.. **מסתכנת במסירת מקום מגוריי** ליד כביש הטייסים...(דרך הטייסים אולי ) מכיר/ה?
O oOkinneretOo New member 10/3/05 #32 גמאני על הטייסים לומדת בכלא אורט.. אממ.. זהו כנסי אליי 193433942 אעע וחזרתי לפורום זאת כינרת
D dsol New member 10/3/05 #33 הולץ במקרה ? אני מכווה בשבילכם שלא ! אל תבואו ואם כבר באתם אז תעזבו כמה שיותר מהר לפני שיהיה מאוחר מידי (כמוני...)
הולץ במקרה ? אני מכווה בשבילכם שלא ! אל תבואו ואם כבר באתם אז תעזבו כמה שיותר מהר לפני שיהיה מאוחר מידי (כמוני...)