המשפט שלי

pishkashit

New member
../images/Emo79.gif המשפט שלי

שיר לא כאן בינתיים
ואפילו שהיו כמה שירים שעברנו עליהם בקומונה.. כאן זה הכל מהתחלה... אז כל יום רביעי, המשפט שלי.. הפעם השיר- בית הבובות המשפט/בית/מילה שהכי אהבתם בשיר הזה
תכתבו ותנמקו למה

-אני-

"חושב על דברים בקצב חדש, אני מריץ מחשבות, מנסה על הדף" בקיצור-אין לי ציטוטים מועדפים, כל השיר הזה מדבר אליי. לא יודעת.. "ההוא שם למעלה שיודע דברים" רץ לי בראש כבר הרבה זמן..ואיכשהו תמיד השיר הזה גורם לי לחשוב על דברים נסתרים.

Mosh28

New member
ממממ שלי

"נמאס לי לצעוק לאוזניים אוטומות" מדבר אליי בזמן האחרון

hodayoyo

New member
שלי...../images/Emo60.gif

נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות שוב אני לא יכול לראות לא יכול לראות

whynot5

New member
אני../images/Emo9.gif

יש בית שלם שאני פשוט אוהבת... ואיך אני נזרק חזק בין הקירות נופל לתוך עצמי כבר לא יכול לראות מאבד את התחושה האם עכשיו את מרגישה מה זה נקרא להיות לבד להיות לבד

hadarisan

New member
"אלוהים אלוהים...

וכל מה שרציתי לדעת , מאבד את האשתונות" זה לא רק המילים זה גם איך שהוא זועק אותן...פשוט מצמרר אותי כל פעם מחדש....

RoCKeR121

New member
אנחנו מדברים על השיר בית הבובות

לא בכללי על הלהקה...אבל זה בהחלט קטע ענק

hadarisan

New member
כן קצת החלפתי עם הציורים של יובל הא

טוב לא נרוא קורה....זה פשוט קטע מצויין בקשר ל"בית הבובות" אז -הבית האחרון ללא ספק עושה לי את זה!

RoCKeR121

New member
שלי

ואיך אני נזרק חזק בין הקירות נופל לתוך עצמי כבר לא יכול לראות נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות שוב אני לא יכול לראות לא יכול לראות זה הכי הכי אבל חוצמזה אני אוהב את כל השיר

eladi88

New member
שלי

"חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים" מדבר אלי כזה...לא יודע למה...

Mosh28

New member
סתם משו בקשר לפינה הזאת

הליריקה של בית הבובות מיוחדת וכל אחד בוחר פה בתים שלמים בסוף זה מסתיים ב..טוב אני אוהב את כל השיר
אנשים תהיו יותר החלטיים?:p

טוארג

New member
ואני ../images/Emo13.gif

"ושוב אני נפגש עם רגע של עצבות בפינה חשוכה אומד את הגבול" זה נראה לי משפט כל כך אמיתי. ברגע שאתה מרגיש אבוד. כאילו הצליחו לבטא הרגשה מסויימת שלא ידעתי איך להגיד אותה
נפלא.

psycho maiden

New member
קודם כל זה שיר שמזכיר לי תקופות

לא הכי טובות .. שיר שאני מתחברת אליו מאוד ותכלס כולו מתאים לי.. אבל הבית שהכי מתאים : ואיך אני נטרק בכוח אל המיטה האור הופך שחור הכל פה השתנה נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות שוב אני לא יכול לראות לא יכול לראות

חחחחח כפרעלייך רק לך אני מרשה

לקחת לי את הפינות
יש כ"כ הרבה משפטים שאני מתחבת אליהם בשיר הזה.. "ואיך אני נזרק חזק בין הקירות נופל לתוך עצמי כבר לא יכול לראות מאבד את התחושה" "ואיך אני נטרק בכוח אל המיטה האור הופך שחור הכל פה השתנה נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות" טוב ניסיתי, באמת שניסיתי, אני בוחרת את כל השיר.. אני מתחברת להכל.

shiroosh999

New member
:)

"חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים.." לאדעת, בזמן האחרון יש באמת הרגשה כזו שהוא משחק בנו יותר מידי. =/

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני :)

"נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות שוב אני לא יכול לראות לא יכול לראות" כי זו הרגשה שתמיד יש לי :X כלומר, שלפעמים כשרע אני מספרת לחברים דברים ומקווה שהם יוכלו לעזור לי אבל הם לא עוזרים בכלום ורק מעצבנים אותי יותר :X

למעלה