הסקר החדש

../images/Emo79.gif הסקר החדש ../images/Emo79.gif

הסקר החדש הוא פרי רעיונו של weird dust: מהו האלבום דרכו הכרתם לראשונה את פינק פלויד? נתתי הרבה אפשרויות, אבל בטח לא כיסיתי את הכל. כולכם מוזמנים להוסיף את זכרונותיכם, כאן. באשר לסקר הקודם, אשר בדק כיצד התוועדתם לראשונה לפינק פלויד - כאן אני מודה שהתוצאות הפתיעו אותי מאוד. מבין 36 המשיבים, 14 (שהם 39% בערך) התוודעו לפלויד דרך אוסף התקליטים של הוריהם, מה שמפריך את התאוריה על "פער הדורות" ועל כך שרוק הוא חלק ממרד הנעורים נגד ההורים. רבע מהמשיבים למדו על הפלויד לראשונה דרך האינטרנט ורק מיעוט מבוטל שמע עליהם דרך הרדיו/טלוויזיה/עיתונות - מה שמעיד, לדעתי, על חולשתם היחסית של אמצעי התקשורת המסורתיים יחסית לאינטרנט, בכל הקשור להעברת מידע ומוסיקה. בנוסף, שישה מכם שמעו על הפלויד מחברים - דרך מסורתית להכיר מוסיקה חדשה, ושלושה דרך הסרט "החומה". אלו הם מימצאים מעניינים מאוד (עבור אנשי תעשיית המוסיקה, עבור סוציולוגים ועבור סתם פלצנים כמוני).

holo

New member
אני יכול להגיד ש..

מה שגרם לי להתעניין בהם זה הקונצרט של דיוויד גילמור שהביא אבא שלי. השירים הראשונים ששמעתי אח"כ במחשב היו שירים מ WYWH..

melancholy man

New member
רוק אנד רול הוא כבר מזמן לא

חלק ממרד נעורים, זה אחד השינויים שתעשיית המוסיקה עוברת, רוק אנד רול הפך להיות מוצר כמו כל מוצר אחר. כשאני חושב על זה, גם אני התודעתי לפ"פ דרך התקליטים של ההורים שלי, ראיתי מה יש להם ובחרתי את מה שנשמע לי הכי רחוק מזה, זה כנראה פער הדורות האמיתי בין בני גלינו למרבית החברה בפורום.

tulle music

New member
הכרתי את פינק פלויד דרך..

הגיטרה שלי אם אפשר לומר, למדתי לנגן שיר שלהם ואחרכך המורה שלי צרבה לי את הדיסק שלהם the wall הדיסק השני ואחרכך גיליתי שלאבא שלי יש דיסקים שלהם והתחלתי להיתעניין....

צק צק צק....

ככה זה? מורים צורבים דיסקים לתלמידיהם?? האלו פני מחנכי הדור??? בושה! (אני לא מרשה בד"כ הודעות על צריבות והורדות בפורום).

בינג

New member
חבר שלי צרב לי את הדיסקוגרפיה המלאה

חחחחחחחח סתם, אני רק חושב על הפרצוף שציף עושה עכשיו
סתם סתם, התחלתי עם האלבום Wish You Were Here שאתם בעצמכם המלצתם יל להתחיל איתו!!!

rainbow demon

New member
הייתם מאמינים?

אני היחיד שגילה את פינק פלויד דרך UMMAGUMMA? למי שתוהה למה - יש אתר רוסי (כן, רוסי! יש בעיה?) שפעם אפשר היה אפשר להוריד ממנו אלבומים (באופן חוקי!!!!), וזה היה האלבום היחיד של הפלויד שהיה בחינם, אז אמרתי לעצמי - למה לא? ואכן, כך התוודעתי לראשונה לצלילים הפסיכדליים הגאונים. :) (ואני שואל את עצמי - את מי זה מעניין בכלל?)

למעלה