העובדה השבועית על מישל

../images/Emo79.gif העובדה השבועית על מישל../images/Emo79.gif

למישל היו 2 להקות בזמן שלמדה בתיכון לאחת קראו: pineapple upside down שבה ניגן החבר הכי טוב שלה Jen Hagio על הבס ואחותה Nicole על התופים. ללהקה השניה קראו NEMESIS אבל לא ידוע מי היו החברים האחרים בה.

dun16

New member
../images/Emo8.gif

אננס הפוך?.. שם מוזר...
רעיון יפה לפינה
!!
1. שרההה ראיתי אתמול בקולנוע את אפקט הפרפר... צדקת...! איזה סרט יפהה... ממש אהבתייי.. אחד הסרטים היותר יפים שראיתי.. הקטע שהיידים שלו היו כרותות היה מפחיד...
2. איפה כולם?!!?... דה פורום איז דד

oasis147

New member
../images/Emo11.gif I am right here

תודה על העובדות עידו :) לא הייתי אתמול כי הייתי במסיבת פיג'מות אצל חברה והיום בת"א :) הסרט באמת טוב? איכשהו הליהוק של אשטון לסרט מפריע לי.

OrdinaryDay

New member
מיאו \:

דווקא אננס
היא לא יכלה למצוא פרי קצת יותר טעים? בקשר לסרט...אני שמחה שאהבת
תמיד כדי להקשיב לי בדברים האלה...אחרי הכל-I am god almighty
גם לי הפריע הליהוק של אשטון...הוא לא היה מתאים לסרט. הוא צריך להשאר עם קומדיות \:

AGENT SHESH

New member
הסרט נ-ה-ד-ר-!../images/Emo73.gif

ואשטון קוצר לסרט הזה נשמע מוזר, אבל הוא דווקא היה בסדר גמור! העלילה של הסרט פשוט מצוינת! סרט מומלץ!

OrdinaryDay

New member
האם רק אני חשבתי שהסוף היה מאכזב?

היו יכולים לעבוד על סוף יותר אמיתי לסרט...

AGENT SHESH

New member
צודקת... ../images/Emo73.gif../images/Emo58.gifלמי שלא ראה!

היו צריכים לעשות אותם ביחד... סתם ככה? לא שווה... היו צריכים לעשות שבסוף ברחוב כשהם רואים אחד את השני הם מכירים אחד את השני מתאהבים והכל, ואז הסרט היה יוצא ממש מושלם... כאילו הגורל הועיד את עצמו לשניהם...

OrdinaryDay

New member
לא, זה ממש לא מה שהתכוונתי ../images/Emo58.gif

הם היו צריכים להחזיר את הכל להתחלה. כאילו, לאיך שזה התחיל,לחדר של אשטון, שהוא עם הנערה ההיא... כדי שהמוסר השכל של הסרט יהיה בעצם שאי אפשר לשנות את העבר, רק את העתיד. אומנם הסרט לא היה הגיוני. אבל אם היו משנים את הסוף, היה בו איזושהי טיפת הגיון. למען האמת, קיוויתי שהסוף יהיה כשהוא אושפז בבית חולים והרופא אמר לו שאין שום יומים ושהוא לא יכול לשנות את העברה, שזה יהיה הסוף. ואז בעצם שהכל יתברר לנו שזה היה חלום. בקיצור, היו יכולים להשתדל קצת יותר ליצור סוף אמיתי או אפילו קצת יותר מרתק ממה שהוא היה...

dun16

New member
../images/Emo161.gif

הייי... סרט ממש טובב... אני לא מסכימה שהיו צריכים להראות בסוף שהם ביחד, כי ככה נשאר יותר מקום לדימיון...
אבל זה באמת היה יכול להיות מגניב אם הסרט היה נגמר כשהידיים שלו היו כרותות, כאילו שהוא נשאר תקוע בחיים האלה... סרט אחד היפיםםם

Shibby Master

New member
../images/Emo58.gif

אני השתגעתי לגמרי בסוף. אני אוהבת סוף שמח.. ממש התאכזבתי מהסוף. למרות שאהבתי נורא את הסרט. בכל מקרה- מישהו הבין מי צייר את הציור ההוא בגן? ועוד משהו שלא נשאר ברור זאת המחלה שלו- איך זה שהוא לא מת? כל הזכרונות עדיין היו אצלו

OrdinaryDay

New member
../images/Emo58.gif

מז"א מי ציר את הציור? הוא צייר אותו...הוא פשוט מדחיק את זה. ולמה שהוא ימות? אז מה עם כל הזכרונות אצלו...פשוט חיים הוא לא מת. בכלל, ברגע שהוא חזר להתחלה, למסיבה ההיא, אז גם כל מה שהיה לפני זה, כל החיים שאליהם הוא חזר, נמחקו ומעולם לא קרו. כך שכל הצלקות למינהן נעלמו. ורק הוא מודע למה שקרה.

Shibby Master

New member
../images/Emo58.gif

מתי הוא צייר את זה? בתור גדול או קטן? ולמה הוא צייר אותו בכלל? והוא אמור למות כי כל פעם שהוא היה אצל הרופא הזה אז פחדו שהמחלה תדרדר והכל. כי יש לו מלא זכרונות. הוא כן מודע וזוכר וזאת בעצם המחלה.

OrdinaryDay

New member
meow../images/Emo58.gif

הוא ציר את זה שהוא היה קטן, בקטע שהאמא שמה אותו בבית ספר והמורה רוצה שהיא תיכנס לכיתה ואז היא מראה לה את הציור. זה היה שהוא בן 7. למה הוא ציר? כפי שאת יודעת, יש לו מין מחלה לא מובנת שכזו שהוא עושה דברים לפעמיים לא במודע... כמו הקטע עם הסכין במטבח. המחלה היא לא זה שהוא מודע וזוכר, המחלה היא שהוא לא זוכר ועושה דברים שלא במודע. וכפי שהוא אמר שהוא היה בקולג', הוא הצליח להתגבר על זה, על הבלאקאאוטים שלו. זה שהוא זוכר, זה אומר שהמחלה כבר לא כ"כ תקפה... חוץ מזה, ראית את אבא שלו? גם לו היה אותו דבר, אבל הוא לא מת מזה (הוא מת מזה שהרביצו לו...)

AGENT SHESH

New member
../images/Emo58.gif

מה פתאום! זאת לא מחלה... זה קטעים מודחקים שבהם הוא עשה דברים שהוא יעשה בעתיד, והקטע של הסכין מוסבר שם איכשהו.. לא זוכר בדיוק, אני חושב שזה היה בשביל להשתחרר מהבית משוגעים...

למעלה