הערב בתפוז: עברי לידר

../images/Emo79.gifהערב בתפוז: עברי לידר../images/Emo79.gif

הזמר עברי לידר חובק אלבום חדש בשם: "זה לא אותו דבר". הערב בשעה 19:00 הוא מגיע להתארח Live ב- BlogTV ובפורום המעריצים הרשמי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בפורום

hilali1

New member
והוא ענה? היום אחותי קנתה את האלבום

הכפול. דווקא נשמע טוב.

hilali1

New member
ואני קניתי את גידי גוב. מקסים..

התחלתי להתמכר...

שרית7

New member
מתה על גידי - כבר אמרתי?

גם כזמר גם כשחקן ובעיקר כאישיות

שרית7

New member
אפרופו גידי אנ בספק אם רובכם מכירים

את התכנית בה גלי התארחה אצלו לראיון אלירן ודאי ראה אצל רובי... זה היה אחד הראיונות הכי טובים ומצחיקים אי פעם זכור לי כהראיון בה' הידיעה. הכימיה והאינטרקציה בינהם פשוט מדהימה הם מאוד אוהבים אחד את השניה ומאוד מפרגנים זה לזו. למי שלא ראה קובת קטנטן מרגע הכניסה של גלי לאולפן: הדלת נפתחת גלי יוצאת וגידי פורד זרועותיו לקראתה: "מי בא אליי"? השניים מתחבקים ארוכות ושוב גידי: "כמה זמן"! וגלי בתגובה... "כמה זמן לא נגעת בי"...

בטח מכירים../images/Emo44.gif גלי בראיון הזה

כ"כ נינוחה,שמחה,קלילה ומלאת הומור וגם נראית זוהרת ומטופחת.שני דברים שאהבתי בראיון: 1.גידי מזכיר לגלי את הקשר שהיה לה עם רוברט דה נירו(גידי בטעות קורא לו דינרו). 2.גידי משוחח עם גלי על עבודתה כשדרנית ברדיו ואומר:"יש לך את אחותך המופלאה שוש עטרי שיכולה לתת לך כמה טיפים".וגלי משיבה לו:"שוש עטרי,אחרי ארבע תכניות שעשיתי-מחקתי אותה!
ואז היא מיד מוסיפה בחיוך:"סתם סתם,היא אחותי,היא גדולה,באמת"! הקהל מתגלגל מצחוק. בסיום התכנית גלי וגידי שרים בדואט את "דרך ארוכה".

אממממ לא יודע../images/Emo4.gif

לא נשארתי לצפות באירוח אבל לא נראה לי שאלו אותו המון שאלות והארוח היה כולה 45 דקות לא נראה לי שהוא ענה לכולם צריך לברר את זה האירוח יעלה בימים הקרובים לתפוז.

שרית7

New member
יהיה דואט של גלי ועברי בודאות. גלי

אמרה לי. מתי זה אני לא יודעת אני מניחה שממש בקרוב. הקיץ כבר כמעט כאן והפרומו היה של תכניות חורף...

שרית7

New member
אפרופו עברי לא תיארתי לעצמי שהוא

כל כך פופולארי... בקטע של מעריצים וכאלה. חשבתי שהוא פונה לקהל אחר.

עדי 345

New member
הוא כתב כבר

לשרית חדד "בחום של תל אביב" לרוני סופרסטאר "אדוני" (שיר חדש) מתי תורה של גלי? לדעתי הבחור מוכשר לאללה, שירים גדולים!!

hilali1

New member
תקשיבי למשהו מוזר

הרי עיברי לידר כבר הוציא עכשיו אלבום חדש. אז איפה זה ייצא? אולי סתם כסינגל? או שזה ייצא בחומרים חדשים שגלי עובדת עליהם?

למעלה