הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo79.gif הפינה השבועית ../images/Emo79.gif

[שדחוף צריך להחליף לה שם. מהזה השם המעפן הזה?
]
שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
שלייי :][:

שיר השבוע של באסטד: Who's David Can't Break Through שיר השבוע של סאן אוף דורק: - שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: The Academy Is.. - Hollywood Hills McFly - Don't Know Why Ashley Parker Angel - Crazy Beatifull אלבום השבוע: The Academy Is.. - Almost Here משפט השבוע: "מי שלא מרים שקל - לא שווה שקל" XDDDD סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוע של באסטד:loser kid שיר השהועמ של סאן אוף דורק: holly i'm the one שיר השבוע לא ולא:katy and i_killparadise so hard to leave -kill paradise אלבום השבועkill paradise משפט השבוע:תנצלו את החיים כל עוד אתם חיים סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
איזה תמונה יפההה!! עוד מעט עונהה חח

הלכתי לראות ''רק ידידים'' חחח

McFLYkid

New member
אניי

שיר השבוע של באסטד: אממ לא שמעתי שיר השבוע של סאן אוף דורק: end up like this שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: אוקיי יש שניים מיוחדים: LOSTPROPHETS-ROOFTOPS לדעתי השיר הכי טוב ששמעתי עד היום bullet for my valentine-tears dont fall אלבום השבוע: bullet 4 my valentine-the poison משפט השבוע: אהממ "סטללללללההההההההההההה" נלקח מהסרט מעבר ליער סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: אחחחחח חתייייךךךךךךךךךך

S H I R 147

New member
עונה

שיר השבוע של באסטד:loner in love שיר השבוע של סאן אוף דורק:sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:lostprophets - rooftops bullet for my valentine - tears dont fall למי שרשמה את השירים גם בהודעה שלה....נכון ראית את זה מתישו בלילה באמ טי וי?...חחח (בכל מקרה...אני מכירה אותם משם
) אלבום השבוע: אין משפט השבוע:המממפ...גם אין סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:אין שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:she left me-mcfly אלבום השבוע:כל האלבומים של מקפליי משפט השבוע:"dont worry you be ok you dont need me belive me" סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
ואווווו

שיר השבוע של באסטד: everything i knew שיר השבוע של סאן אוף דורק: holly i'm the one שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:The Vines - Homesick-שיר ממש יפה ולהקה מעולה! Blink 182 - I Miss You McFly- Hypnotise Fall Out Boy - Chicago Is So Two Years Ago The Faders - No Sleep Tonight Christina Aguilera - Ain't No Other Man Darin - Want ya אלבום השבוע:ל דה וינס משפט השבוע: אמממ משו ממגרש ביתי אבל אני לא זוכרתת חח סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

BustedRulz

New member
אני...........

שיר השבוע של באסטד:...what i go to school for שיר השבוע של סאן אוף דורק:...טיקט אאוטה לוזרויל שיר שבוע אחר:.....coming undone של korn....חולה עליהם... אלבום השבוע:.....האוסף של מרילין מנסון. משפט השבוע:...."הוא לא בוחש בשוקו אבל אין לו חברה"....יוני בלוך מתוך "נפוליאון".

may90

New member
פאו

שיר השבוע של באסטד: - שיר השבוע של סאן אוף דורק: אע אדיז סונג אני מניחה שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: אע וואי אין לי מושג... שניה.. נניח: everybody's changing של keane אלבום השבוע: make yourself-incubus משפט השבוע: "מה זה בחודש את מקבלת 370!!!" -"לאלא אל תחשיב את ה70! זה היה סתם כי לאבא לא היה כח להכניס את כסף לארנק אז הוא נתן לי" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: נוסטלגיה לפנים-חברה ציירה אותי שנה שעברה

למעלה