הפעות הופעות הופעות

clyps

New member
../images/Emo79.gifהפעות הופעות הופעות../images/Emo79.gif

הינה לכם שתי הופעות, חם חם מהאתר של קורין:
14.5 יום ראשון. קורין מופיעה ב"פלורה", פקריס 6,רחובות. לא ידוע לי אישית הרבה על המקום..ועל ההופעה, אבל אנחנו בבירורים עכשיו..
2.6, יום שישי בשעה 23:00. קורין חוזרת להופיע בתמונע (בפעם הרביעית מזה 4 חודשים
) תמונע-שונצינו 8,ת"א מחיר כרטיס:80 ש"ח פתיחת שערים:22:30
מי הולך ולאן??? איזה כיף, הרבה הופעות
(מתפללת שאגיע לרחובות)

clyps

New member
אוקי, ההופעה ברחובות:

מחיר כרטיס-60 ש"ח ההופעה תתחיל ב-22:00 המקום פתוח מ19:00
(תודה לכרובי המקורית!
)
.

clyps

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו חבריי בני הנוער..

לגבי ההופעה ברחובות, מדובר במקום עם הגבלת גיל. הגיל המינימלי הוא,שימו לב- 22. ככה שאם אתם לא בני 22 אביבים, אינכם מורשים לדרוך במקום. גם אני מעוניינת למרוד בשלטונות הפאב ספק מועדון ספק מסעדה, אך אין ביכולתי, כיוון שאני מתחת לגיל 22. ולכן חברים,נחכה לתמונע. היו שלום. שיר
.

1Reebok

New member
בואנא, נכון ליד תמונע

משמאל לתמונע, יש איזה מועדון שהכניסה אליו מגיל 22 לגברים ו-24 לנשים, או משהו כזה? מה זה המועדון הזה?

0mroosh

New member
ששש...

בוא לא נדבר על העסקים המופקפקים בשונצינו,
.

clyps

New member
מועדון בינגו../images/Emo6.gif

עוד סניף מרשת "תם וקשיש תן עוד בקשיש" מגרילים עגלות מזון ניירות טואלט ולעיתים כפתורים.

אוי ואבוי../images/Emo6.gif

ובקיוסק שליד הצומת מוכרים M&M'S (בצבע לבן
) (אני ארביץ לנדב. הוא ממשיך לקרוא לי בוצ'ה, אחרי שקראתי לו אוחצ'ה, כמובן.)

Bells For Her

New member
טוב, חייבת לציין-

אני בת 18 וחצי ונכנסתי בלי שום בעיה - לא בדקו לאף אחד תעודות. ואני בכלל נראית יותר צעירה מ- 18. להבא, תדעו שאפשר ללכת לפלורה הזה בליבעיה. רק אל תראו בני 14 ויהיה בסדר :)

clyps

New member
איזה אממ.. יופי ובאסה ביחד../images/Emo6.gif

ספרי קצת, איך היה?
נהנת?

1Reebok

New member
מה עם הבארבי בכפ"ס? ../images/Emo10.gif

כבר שנה ומשהו שלא היתה שם.

יש לי שאלה....

היא שרה את אותם שירים בכל ההופעות? כאילו, ההופעה חוזרת על עצמה? כי אם כן, אני לא רואה ממש טעם לבוא לעוד הופעות בזמן הקרוב, כי ממילא זה בלאגנים...

clyps

New member
מממ..

לפעמים הפלייליסט משתנה.. למשל בהופעה האחרונה בקאמלוט היה פלייליסט שונה לגמרי.. אני אישית משתדלת להגיע לכל הופעה שרק ניתן.. תמיד יש ביצועים חדשים, וההופעות שונות, ולא זהות מפעם לפעם.. שווה להגיע
.

bboby

New member
הופעה חלומית

היי לכולם, יש הופעה של קורין יום שישי בקיבוץ מעגן מיכאל אל תחמיצו בואו ותהנו (אחלה מקום)

clyps

New member
אני ממש ממש ממש רוצה לבוא..

ובנוסף לכל-יש לי איך!!! אבל כתוב על הגבלת גיל ואפשר להישתגע... יש כאן מישהו מהקיבוץ שיכול לעזור לנו בעניין? ואולי גם להודיע כל מחיר הכרטיסים?

bboby

New member
הופעה במעגן מיכאל

היי ההופעה במעגן מיכאל ביום שישי בשעה 22:00 כניסה מגיל 18 מחיר כרטיס 55 ש"ח טל הזמנות: 0525258770 ניפגש

למעלה