הקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן?

Shemesh161

New member
../images/Emo79.gif הקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן? ../images/Emo79.gif

בשבוע שעבר היה לנו תומר! והשבוע בפינתנו החביבה- דן , יאללה להתפרע
. השאלות הקבועות- גיל: תחביבים עיקריים: להקה אהובה (מאוד) חוצ מלד: תמונה: סופ"ש חביב שיהיה :)
.

JumpInTheFire

New member
יאללה :)

היי דן מה המצב? איפה אתה גר? מה אתה עושה בחיים? יש לך חיית מחמד כלשהי? מאכל מועדף? מה הדבר שאתה הכי אוהב? מה הדבר (חפץ) שאתה הכי אוהב/חשוב לך? כמה זמן שומע לדזפ? חברים שלך גם שומעים מוסיקה דומה לשלך? מה הסרט האחרון שראית ואהבת? מה הספר האחרון שקראת ואהבת? אם אתה בבית ספר: איזו כיתה סיימת? איך החופש עד עכשיו? מרגיש שניצלת אותו כמו שצריך? זהו, נראה לי :) ערב טוב

fifanowftw

New member
וואלה..הוא לא עונה, אז אני יענה^^../images/Emo3.gif

מה המצב? סבבה לגמרי איפה אתה גר?בשטחים מה אתה עושה בחיים?כרגע תלמיד יש לך חיית מחמד כלשהי?כלב, תוכים, היה חתול, דגים, ארנבות מאכל מועדף?מממ..מכירים את שווארמה שמש? זה ברמת גן. או תל אביב. מה הדבר שאתה הכי אוהב?יש פה קטינים מה הדבר (חפץ) שאתה הכי אוהב/חשוב לך?אין משהו כזה..בעצם, המשקפי שמש של ארמני שלי שעולות 1,200 שקל
כמה זמן שומע לדזפ?יותר מדי חברים שלך גם שומעים מוסיקה דומה לשלך?יש גם וגם מה הסרט האחרון שראית ואהבת?איני זוכר מה הספר האחרון שקראת ואהבת?האלף האפל אם אתה בבית ספר:ברמת השרון איזו כיתה סיימת?י'א איך החופש עד עכשיו?סבבה מרגיש שניצלת אותו כמו שצריך?כן

Anuerysm

New member
היי דן

5 סרטים אהובים: 5 אלבומים אהובים: 5 ספרים אהובים: משקה אהוב: משפט שתמיד רצית להגיד:

fifanowftw

New member
hehe

5 סרטים אהובים:סרטים? בקושי רואה. אולי אמרגדון 5 אלבומים אהובים:האמת שאת רוב המוזיקה אני שומע דרך מוזיקה שהורדתי, אז אלבומים של הדלתות, לד זפ, אריק איינשטיין, שלמה ארצי ועוד כל מני 5 ספרים אהובים:הארי פוטר, האלף האפל, ועוד כמה, באמת שאין לי וכח להיזכר עכשיו משקה אהוב:וודקה רדבול משפט שתמיד רצית להגיד:"לא משנה כמה חזק אתה מכה בפטיש, הוא תמיד מכה בחזרה(WTF?!)"

FunkyMonk

New member
נראה לי שדן צריך להתעורר לא?

(ד"א, מי זה דן? לא יותר יעיל לכתוב את הכינוי?)

microbe15

New member
אמממ

האם היית רוצה לראות את זפלין מתאחדים? איזו הופעה (חוץ מזפלין) היית נוסע לראות בחו"ל? מהו היום האהוב עליך בשבוע? אם יכולת להיות בכל מקום כרגע, איפה היית רוצה להיות?

fifanowftw

New member
~

האם היית רוצה לראות את זפלין מתאחדים?כמובן, עוד זכורה לי ההופעה של רוג'ר ווטארס איזו הופעה (חוץ מזפלין) היית נוסע לראות בחו"ל?מממ...זו הבעיה, רוב האומנים מתו/לא מנגנים יותר. אולי של רוג'ר ווטארס מהו היום האהוב עליך בשבוע?שישי אם יכולת להיות בכל מקום כרגע, איפה היית רוצה להיות?בים

SaintJohn

New member
שאלותלות

אתה מנגן על משהו? אם כן, על מה? אם לא, על מה היית רוצה לדעת לנגן? איזה תכניות טלוויזיה אתה לא מפספס? אתה שומע רדיו? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרון שקנית? אי פעם אכלת המבורגר יען? הדם שלך הוא באמת מברזל?

fifanowftw

New member
../images/Emo2.gif

אתה מנגן על משהו? אם כן, על מה?גיטרה אם לא, על מה היית רוצה לדעת לנגן? איזה תכניות טלוויזיה אתה לא מפספס?פעם זה היה הסופרנוס, כרגע כלום אתה שומע רדיו?לא מה הדיסק הראשון שקנית?איני זוכר מה הדיסק האחרון שקנית?משהו של הדלתות אי פעם אכלת המבורגר יען?כן
היה טעים מאוד. אגב, אני ממליץ על בשר חזיר, הכי טעים. הדם שלך הוא באמת מברזל?=.=לא רלוונטי. שאלי אם הדם שלי באמת מפיפא. אמ, לא.

Shemesh161

New member
משו בנזונה ../images/Emo3.gif.

בכלאופן, מחר אני כבר אעלה מישהו\י אחר. מי ש*לא* יכול שיגיד עכשיו, ויחסוך זמן :).

למעלה