השבוע מתחיל

Death of Rats

New member
../images/Emo79.gifהשבוע מתחיל../images/Emo79.gif

מוקדם מדי, כרגיל... אוקיי, כמה בקשות, הצעות, מענות, טענות.... כל מיני דברים שמתחרזים ^_^: הצעות לסקרים, גלריות (שימו לב אליהן....), מאמרים כתובים (ביקורות על ספרים, תקצירים. הכל יהיה מצוין ויתקבל בברכה), תמונות, פאנארטים, הסמלים מהשירשור למטה.... אתם בהחלט מוזמנים לשלוח במסר אל הייזל או אלי או לשרשר לפה... כל המרבה הרי זה משובח. את הסקר אני לא מחליפה כרגע כי אני ב-א-מ-ת רוצה לדעת מה דעתכם, אבל כפי שזה נראה יש רק אחד עשר גולשים בפורום
. בקשר לתירגום אחד הספרים: מישהו מוכן לקחת על עצמו לפנות לכינרת ולבדוק אם יש אישור, כי כפי שזה נראה אף אחד לא מתרגם את הספרים (או שהוא מתרגם מ-א-ו-ד לאט) ואם הם פסחו על "אריק" אולי יתנו לנו אישור לתרגם אותו באופן פרטי. כמובן שצריך להודיע שזה יעבור בין כמה וכמה אנשים והכל.... מישהו יכול לברר את הענין? למישהו יש גישה? זהו
. תודה
.

נאאארג!

בכל פעם שאני פונה לכינרת בכל מה שקשור לדברים עם נייר , הם מפנים אותי למחסן שלהם, או למרכז ההזמנות.. חוץ מהפעם ההיא שביקשתי את הכתובת של נורית שרעבי בשביל להטמין שם חומר נפץ אז הם ניתקו בפרצוף.. - זה חסר סיכוי "אבל כפי שזה נראה יש רק אחד עשר גולשים בפורום" וזה מאוד חבל , כי זה הפורום היחידי שאני נכנס אליו.. לכל הרוחות , את לא יכולה לגרור הנה את כל המשתמשים מפורום אוכלי בשר? מאגנה, אוכל בשר, בע"מ

לא ממש שכנעת אותי

נסי להשתפר בפעם הבאה.. נסי לארגן תחרות גרירת אנשים לפורום... נשכנע אנשים לקרוא, או לערוק לפורום... תתחילי לעודד ספאם.. זה עלול לגרור תוצאות מענינות... מאגנה, לוף , בע"מ

The Mad Hatter

New member
אני אגיד לכם מה חסר-

שרשור היכרות. כלומר, אין לי שמץ של מושג מי האנשים פה. שמישהו יכתוב, נו- שם, מקום מגורים, צבע אהוב. שוקו או וניל, בריטני או כריסטינה...משהו? טוב, לא. אני אנסה לגרור אנשים לפורום...ובקשר לתרגום-מה עם זה, באמת? (יש לי מן אובססיה מוזרה לתרגום של דברים ואני לא אהיה שמחה באמת עד שייצא לי לתרגם משהו...*_*)

לא תודה

סודותי שמורים עמי.. אני לא רוצה לספר לעולם על הרגלי היודל בעירום שלי.. או כל דבר אחר... ובפירוש לא על בריטני וכריסטינה.. בלאאחס! אבל כל הודעה במקום השומם הזה תתקבל בברכה! מאגנה, האמת , בע"מ

The Mad Hatter

New member
חחח

הבריטני וכריסטינה לא היה ברצינות. רק זה חסר לי. פשוט חשבתי...המ...עם ***קהילת*** טרי פראצ´ט והכל חשבתי שדי הכרחי שאני אדע שמות של אנשים. אבל אני אסתפק בשמות משתמש, אני מניחה... למישהו יש רעיונות לפתיחת שרשורים?

Death of Rats

New member
ובכן...

למישהו יש רעיון באילו פורומים אפשר לפרסם את הפורום שלנו (אני מניחה שלא פורום צמחוניים
)? מד"ב ופנטזיה: been there, done that ספרות: אני אשאל, אבל אולי כבר פירסמתי... נדמה לי, נראה לי... עוד פורומים
? Watashi wa baka
.

gryphon

New member
פירסום

אולי את באמת צריכה לפרסם; אני למשל קראתי את כל הספרים של טרי פראצ´ט והייתי שמח להיות בפורום כזה, אבל לא היה לי מושג שהוא קיים בכלל. אחת מהדרכים הטובות ל"פרסם" משהו ברשת היא דרך קישורים; אנשים נכנסים לאתר שהם מכירים ואוהבים ולומדים דרכו על אתרים אחרים. אני למשל הייתי מבקר כל הזמן באתר www.lspace.org ואם היה קישור שם אז כמובן שהייתי בא. באתר שם יש גם קישור לקבוצות דיון על טרי פראצ´ט, גם שם ניתן לפרסם את הפורום.

tooli

New member
לדעתי תנסה בפורום פוקט פי או ב...

פאלם או כל התחום הנ"ל הם אולי יבואו אולי בשלטי חוצות ברחבי העיר?

למעלה