השורה האהובה

Hadar way

New member
../images/Emo79.gifהשורה האהובה../images/Emo251.gif

*אני מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור חדש למטרת הדיון/משחק הזה. בעיקרון, המטרה של הדיון היא שכל אחד יכתוב את השורה האהובה עליו מכל השירים של MCR החל מבולטס ועד דנג'ר דייס, כולל שירים שלא יצאו עם שום אלבום. אז...: השורה האהובה- תרגום- השיר ממנו היא לקוחה- למה את/ה אוהב/ת את השורה? האם למרות זאת היית משנה משהו בשורה? האם לדעתך המנגינה בשיר מתאימה לטקסט או לא? תודה לכל מי שיבחר לשתף אותנו

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

השורה האהובה- When you go Would you have the guts to say "I don't love you Like I loved you Yesterday" תרגום- אני חושבת שה מיותר זה רק יהרוס את היופי של זה
השיר ממנו היא לקוחה-I Don't Love You ♥ למה את/ה אוהב/ת את השורה?כי היא בקע שיא והוא אומר את זה ממש יפה ומרגש ומהמם ומושלם ♥♥♥♥♥♥♥ כי השיר הוא מושלם כזה וזה הקטע כי מושלם בשיר ♥ האם למרות זאת היית משנה משהו בשורה? לא למה להרוס אותה?
חח האם לדעתך המנגינה בשיר מתאימה לטקסט או לא? ברור היא כזאת יפה ויש נו איך אני אסביר היא בקטע השיא בשורה הזאת אז יש שקט כזה כיאילו בקול נמוך ונעים כזה לאוזן והכלי בא כזה בכל משפט שהוא מסיים כיאילו אתם מבינים למה אני מתכוונת נכון? וומה שהוא אומר כיאילו חשוב יותר מהמוזיקה אז שומעחם את המוזיקה בשקט והתאמה ♥♥♥ הדר השאלון הזה ממש חמודי
יאיאי עשה לי חשק לשמוע אותו ♥♥ אוף הוא מהמםםם

NoAmItA ChAn

New member
זה נהדר שפתחת את השרשור הזה!

כולם יותר ממוזמנים לפתוח שרשורי משחקים\דיונים :) השורה האהובה- I am not afraid to keep on living, I am not afraid to walk this world alone, Honey, if you say, you'll be forgiven, Nothing you can say can stop me going home. תרגום- קצת יהרוס, אבל בכיף: "אני לא מפחד להמשיך לחיות, אני לא מפחד לצעוד את העולם הזה לבד, מותק (?), אם תשארי, יסלחו לך (????? לא הצלחתי למצוא תרגום יותר תקין XD), שום דבר שתאמרו לא יוכל למנוע ממני ללכת הביתה." השיר ממנו היא לקוחה- Famous Last Words, כמובן! למה את/ה אוהב/ת את השורה? כי השורות האלו תמיד מעודדות אותי להמשיך הלאה ולא להתייאש. הן מזכירות שתמיד יש תקווה, ושצריך ללכת בראש זקוף ולא לפחד לחיות. האם למרות זאת היית משנה משהו בשורה? אולי הקטע של השורה השלישית, שלא הכי מובנת לי XD האם לדעתך המנגינה בשיר מתאימה לטקסט או לא? מושלמת.

QueenCryBaby

New member
טחח

שורה אהובה משיר אני לא מצליחה לבחור, אז מכל השירים שלהם? בלתי אפשרי! ... אבל אם כבר, זה בטח יהיה זה: השורה האהובה- Oh how wrong we were to think That immortality meant never dying תרגום- בטוח? אוף אבל זה יהרוס.
ראר. "הו, עד כמה טעינו כשחשבנו שחיי נצח אומרים לא למות לעולם!" ... אמרתי לכם שזה יהרוס. השיר ממנו היא לקוחה- אאור ליידי אוף סורו, כמובן! http://www.youtube.com/watch?v=vp9Rs8oVmiE למה את/ה אוהב/ת את השורה? כי היא מדהימה לדעתי, כל הרעיון הזה שאנשים יכולים בעצם לחיות חיים שלמים בלי באמת לחיות. פשוט להיות קיימים בלי לממש שום דבר או לשאוף לשום דבר. השורה הזאת מראה שלא משנה כמה זמן תחיה, זה לא יהיה שווה כלום אם לא תנצל את זה. האם למרות זאת היית משנה משהו בשורה? נברנברנברנבר!
האם לדעתך המנגינה בשיר מתאימה לטקסט או לא? כן, אבל יכול להיות שאם המנגינה המקורית הייתה אחרת הייתי חושבת שזאת בכלל לא מתאימה. אני חושבת שבכל זאת יש משהו באגרסיביות הזאת שנותן לשורה הזאת יותר עוצמה.

PUMPKIN juice

New member
אויש, זה קשה!

טוב, יש לי משני שירים.. תתמודדו :) השורה האהובה- 1."I won't explain or say I'm sorry I'm unashamed, I'm gonna show my scar Give a cheer for all the broken Listen here, because it's who we are I'm just a man, I'm not a hero Just a boy, who had to sing this song" 2."But this time, I mean it I'll let you know just how much you mean to me As snow falls on desert sky Until the end of everything" תרגום- ממש לא כדאי, אני לא רוצה להרוס וכולנו פה יודעות אנגלית
השיר ממנו היא לקוחה- הראשונה מWTTBP שתמיד תמיד התחברתי למילים שלו והשניה מDemolition Lovers שהוא בין שני השירים האהובים עליי של מכר :) למה את/ה אוהב/ת את השורה? את השורה הראשונה אני אוהבת בגלל שאני פשוט מתחברת אליה. היא מעודדת, היא מחזקת. ובאמת כולנו באיזהו מקום קצת "עקומים", "לא נכונים" ולא צריך להסתיר את זה! את השורה השנייה אני אוהבת כי זאת פשוט שורה שמבטאת אהבה בצורה כ"כ מדהימה שאני בוכה
האם למרות זאת היית משנה משהו בשורה? מה פתאום! האם לדעתך המנגינה בשיר מתאימה לטקסט או לא? בוולקאם ממש! המנגינה משדרת חוזק, עוצמה, ביטחון. כמו התוכן של השורה :) בדמולושין המנגינה גם מתאימה, ובעיקר הקול של ג'רארד שם מעביר את התוכן.. הקול שלו מלא ברצון להוכיח את אהבתו-מדהים!

NoAmItA ChAn

New member
וואי, כל כך מסכימה שאלה שורות מדהימות

בזמן האחרון אני שומעת את WTTBP ועולה בי צמרמורת כשאני שומעת את השורות "I'm just a man, I'm not a hero, I'm just a boy who wants to sing this song". וגם בקשר ל-DL אני מסכימה איתך - זה באמת מבטא אהבה בצורה מדהימה

ronali001

New member
:)

יאווו בחירה קשה!!יש יותר מידי!!! טוב נו,אם כבר אז כבר... השורה האהובה- "and rais your voice every single time-they try and shut your mouth" תרגום- 'תגביר את הקול שלך-כל זמן שמנסים לסתום לך את הפה XD' *באנגלית זה נשמע תמיד יותר טוב(;* השיר ממנו היא לקוחה- SING! למה את/ה אוהב/ת את השורה? כי אתה רק מראה לעולם עד כמה אתה חזק,לא נותן לאנשים לומר לך מה לעשות-כי אם אומרים לך לסתום את הפה-פשוט תשיר יותר חזק!אני פשוט כ'כ מאמינה שככה זה צריך להיות אז אני מתחברת בכללי לכל השירים של MCR כי הם עם משמעות הרבה ותר גדולה-מסתם לחן ומילים P: תמיד שאני עצובה,זה מעודד,ואני ישר חושבת על החיים של ג'רארד-שהיה לו קשה-ואיך טוב לו עכשיו :) וגם לשאר חברי הלהקה P: האם למרות זאת היית משנה משהו בשורה? מממ לא,בגלל זה בחרתי אותה ♥ האם לדעתך המנגינה בשיר מתאימה לטקסט או לא? מתאימה,למה לא?(;

XoLilMissLolaoX

New member
אוקיי אחרי מחשבה ארוכה ושמיעה בלופים

של השירים של MCR
השורה שתקועה לי בראש זה: the hardest part is letting go of your dreams תירגום: החלק הכי קשה הוא לוותר על החלומות שלך השיר ממנו נלקחה השורה הוא SLEEP אני אוהבת אותה בגלל שהיא כל כך נכונה! בלי לחלום ובלי שאיפות ומטרות אנחנו כלום בעולם הזה...סתם אנשים שמחכים ל...כלום בעצם...חיים כאלה בעיני הם לא חיים. חס וחסה! בחיים לא הייתי משנה
המנגינה מאוד מתאימה בכל הבית היא כל כך עוצמתית ופה בשורה הזו היא פתאום נחלשת ונהיית רגישה יותר ואיך שג'רארד שר את זה נורא מרגש אותי

PUMPKIN juice

New member
../images/Emo45.gifרציתי לשים גם משהו מסליפ..

אבל בגלל שאני אוהבת את כלללל השיר אז אמרתי שאני אחסוך מכן

למעלה