השיר היומי ערב טוב מה אתם שומעים
S spiceupmylife1 New member 9/10/11 #1 ../images/Emo79.gif השיר היומי ../images/Emo79.gif ערב טוב מה אתם שומעים
S spiceupmylife1 New member 9/10/11 #4 Melanie c- Enemy i wish i didnt but i miss you.... would you fight for me or will be my enemy...
B Bleed for Me New member 23/10/11 #8 ../images/Emo5.gif וואי אני שונאת את השיר הזה... הוא אמנם השעון מעורר שלי כי הוא מצחיק בטירוף אבל מה לכל הרחות עבר לה בראש שהיא כתבה אותו?! (על תענו על זה )
../images/Emo5.gif וואי אני שונאת את השיר הזה... הוא אמנם השעון מעורר שלי כי הוא מצחיק בטירוף אבל מה לכל הרחות עבר לה בראש שהיא כתבה אותו?! (על תענו על זה )
S spiceupmylife1 New member 23/10/11 #9 חחח איך את יכולה לשים שיר כזה בתור שעון מעורר אני הייתי קופצת בבהלה חחח למה דווקא הוא?
B Bleed for Me New member 23/10/11 #10 למה דווקא הוא?.. בגלל שזה שיר מקפיץ כזה, אין ספק שאני קמה בבהלה, אבל מתלווה לזה צחוק אחר כך אז מצחיק לי חחחח, שרוטה אש הבעיה היא שהמילים כאלו מפגרות אלוהים חחח...
למה דווקא הוא?.. בגלל שזה שיר מקפיץ כזה, אין ספק שאני קמה בבהלה, אבל מתלווה לזה צחוק אחר כך אז מצחיק לי חחחח, שרוטה אש הבעיה היא שהמילים כאלו מפגרות אלוהים חחח...